Hát nem találkoztam még beszámolóval róla. Engem is érdekelne majd sztem. Most máshoz készülök de várom a te hozzászólásodat.
Amugy képek alapján jónak tünik, reméllem hamarossan tudatod velünk a tapasztalataidat.
Hát nem találkoztam még beszámolóval róla. Engem is érdekelne majd sztem. Most máshoz készülök de várom a te hozzászólásodat.
Amugy képek alapján jónak tünik, reméllem hamarossan tudatod velünk a tapasztalataidat.
Sziasztok! Katicabogárról tud valaki információt? Előre is köszi!
Kedves Nikolette!
Átnézzünk, és mindenképpen visszajelzünk Önnek emailben.
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Rendben lesznek így már adataim, amiket e-mail-ben elküldtem? Meg tudják csinálni az ellenőrzést és aktiválni a hirdetésem? Kérem segítsenek ha továbbra sem jó még mindig valami ,hogy mit csináljak!!
Köszönöm előre is!
Kedves Krisztina!
Nem tudjuk megmondani, mert sokan vannak hasonló helyzetben mint Ön. Folyamatosan ellenőrzünk, igyekszünk mindenki ügyét alaposan és gyorsan megoldani - ennyit ígérhetünk.
VL
Még egyetlen kérdés.. Mennyi időt vesz ez időbe? Köszönöm.
Mi van, kicsi búza! Csak a szád volt nagy?
Kedves Krisztina!
Köszönjük, átnézzük.
VL
Minden egyes infót elküldtem e-mail-ben. Remélem sikerül mihamarabb a hirdetésemnek megjelennie. Köszönettel: Kriszina
Sziasztok!
Karolin (20)-ról tud valaki valamit? Nem fotogaranciás hirdetés...
Köszi
üdv mindenkinek még új vagyok itt akit tud valamit Heni babáról írja meg nekem mailbe pls a címem rev223@hotmail.com előre is köszi
Hali!
Déziről tudna valaki közelebbit írni nála még nem voltam érdemes meglátogatni??
Üdv!!!
Kedves Krisztina!
Éppen ezért az ellenőrzés során nem is figyeljük az IP címeket, kizárólag a regisztrációk, email címek és telefonszámok közötti összefonódást!
És nem mellesleg a számok, amiket írtunk, mind az Ön azonosító számával belépve kerültek fel oldalunkra - tehát ilyen szempontból is független, hogy hol, milyen számítógépet használt.
VL
Sziasztok!!! Nem tud valaki a Kata nevezetü hölgyröl??? A béke utcán dolgozott!!! Szöke hajú csajszi!!
Gondolkodom rajta, hogy megrántom Dinát.
Tudna valki mondani vele kapcsolatban konkrétumot?
Tudna valaki véleményt mondani Komáromi csajokról?
Pl Dina....
Sziasztok!!!! Aki Cegléden jár aki teheti látogassa meg a Timi nevezetü hölgyet!!! Mindenkinek merrem ajánlani!!! Nagyon bele való csaj!!! Végre egy hölgy aki érti a dolgát,és nem csak aszt várja hogy ***moderálva*** haladjál!!! Nagyon tudja hogy kell hozzá álni a partnerhez!!! És még kedves is!!! Tuti jó az ágyban!!!
DEBRECENBEN jÁRTAM ÉS VOLTAM A GINGER NEVŰ 22 ÉVES LÁNNYNÁL....SRÁCOK OLYAT MÉLYTORKOZIK HOGY ESZMÉLETLEN !!!!nAGYON KELLEMES VOLT! Neki nincs arcos képe fent de nem csalodtam az arcában sem de a szájában meg főleg nem :)
Jázmin nagyon jo csaj.Egy istennő:)nekem bejön a pocakja.Még megyek hozzá!Ezenkivül Natit is tervezem,mert tetszenek a nagy mellek,mit mellek tögyek.Bár abban Kitti is nyerő:)csak nála már voltam 2-szer.Szép szilikonos cicik.Ha még jönne több szilis lány örülnék,mert kevés a felhozatal.
Könyörgöm!Ez egy nyilvános netezési lehetőség!!!!INTERNETKÁVÉZÓ!Talán tudnom kellene hogy rajtam kívűl hányan regisztráltak még erről a helyről????