Helló mindenki !
Ágica 40-ről továbbra sincs senkinek megbizható infója?
Helló mindenki !
Ágica 40-ről továbbra sincs senkinek megbizható infója?
Sziasztok!
Valaki tud olyan lányt ajánlani aki nem lehuzos és valoban aranyos?
Nem szeretném hogy az elsö ilyenfajta leány negativ élményeket okozzon!
Kriszta(25) és Linda(20) rol tud valaki valamit?
Köszi szépen
Szia Fisco!
Kerüld a cigányokat, és nem lesz baj!
Kedves Szerkesztőség!
Már nem akartam többet reagálni arra, ami itt folyik, de most végig olvastam több oldalra visszamenően, hogy mi is folyik itt, kívülálló szemmel. Önök biztosítanak nekünk hirdetési lehetőséget, mint a honlap tulajdonosai. Sokan ezt hosszú időn keresztül ingyen veszik igénybe, sokan fizetünk, de nem ez a lényeg. Nem hiszem, hogy ezt tűrniük kell és Önöknek kell "védekezni",magyarázkodni, mintha Önök lennének a hibásak abban, hogy egyesek nem tudják használni ezt az oldalt, vagy a szabályzatot nem képesek felfogni!!! Bennünket, akik régóta probléma mentesen fent vagyunk ez csupán annyiban érint, hogy míg korábban pl. mire haza értünk a bankból, újra fent voltunk, most várnunk kell és egyéb hátrányaink is származik belőle, mivel folyamatosan felesleges munkát adnak Önöknek. Bármilyen honlapon, amennyiben nem tartják be a szabályzatot, egy-két figyelmeztetés után kitiltják őket. Nem feltétlenül csak szexoldalakra gondolok, hanem bármelyikre. Ilyen hangnemért, amit egyesek itt megengednek maguknak, azért pedg azonnal!
Tisztelt Szerkesztőség!
Hiányolom a hírdetők adatlapjáról azt az adatot, hogy dohányzik-e. Fórumban olvastam, hogy tettek fel ilyen kérdést hírdetőről, tehát vélhetően nem vagyok egyedül, akinél ez számít.
A "Keresés"-ben is külön feltételnek tartanám, de ha nincs az adatlapon, akkor nyílván ezt lehetetlen megoldani.
Javaslom, hogy a "Keresés"-ben meg lehessen jelölni, hogy a hírdető engedélyezte-e a vélemény feladást az adatlapjánál (és így egyáltalán). Végignézve minden hírdetést, nyílván kiderül, de én méltánylandó szűrési feltételnek tartom.
Bizonyára sokunknak számítanak ezek a vélemények -nyílván mérlegelve-, hiszen a fórumban nagyon sok hozzászólásban kérnek véleményt hírdetőkről; azok így igen szétszórva, de olvashatók. Sokkal jobbnak tartom, ha az adatlapnál olvashatók, egy helyen. A Kedves Hírdetők a fórum miatt úgysem kerülik el a vélemények megjelenését, így az adatlapjukon való engedély megtagadás tulajdonképpen sikertelen. Tiszteletben tartom döntésüket, viszont csak olyan hírdetőt keresek meg, akiről van vélemény és Őket jó lenne a keresésnél kiválogatnom.
Köszönöm Önöknek a VL-t!
T. Szerkesztőség!
Kérem hogy hagyják jóvá a hirdetésem,illetve a befizetésem aktivizálják.Ugyanis így nem tudok képet feltölteni a fotógaranciához.Köszönöm.
Sziasztok!
Suzy-nál volt már valaki? Kiváncsi lennék néhány élménybeszámolóra!
Kedves Laura!
Ha Ön így rendezi a problémákat, akkor mi sem igyekszünk tovább az Ön ügyét rendezni. (Mellesleg nem alaptalanul állítjuk a 9 telefonszámot, bármikor ki tudjuk adni bárkinek, milyen számokat próbált meg eddig hirdetéseiben feladni, használni).
Kérésének megfelelően minden regisztrációt és telefonszámot, ami Önhöz kapcsolódik kitiltunk oldalunkról.
VL
Tisztelt szerkesztőség!
Mivel önök megadták nekem az illető email címét és én írtam neki amire ő felhábordottan válaszolta ezt nekem!A másik nincs is 9 telefonom a 3 emlitetten kivűl 1 privát számom van amit nem adtam ki senkinek!De mindez már nem érdekel,ez volt az utolsó hogy ide beléptem.Nem tudom regisztráciot lehet e törölni ha igen tegyétek meg nyugodtan!
Sziasztok!
Heni Baba (19) tud valaki mondani valamit, érdemes meglátogatni, korrekt, lehúzós, stb, jó lenne még ma meglátogatni, csak a múltkori hölgy miatt, nem nagyon merek menni, aki most Betti (20) és Niki (19) néven hirdet nagyon lehúzott a csaj. Köszi a válaszokat.
Drága Karika!
Gratulálok, kiérdemelted! Én még mindig csak egy egyszerű hirdető vagyok :(
Tisztelt szerkesztöség!
Köszönöm az ,,elöléptetést,,!!!
Szia Golden
Szöke haj barnára festett hajvég esetleg :-))))
"...Ideje lenne Alex...34 re is kidonni a kétes hírdető címkét..."
- Nem figyelsz, pajtás!
Ahogy megjlent itt a hirdetése, azonnal kilökték a címkét, bár gőzöm sincs, milyen alapon.
Két napja szedték le, szintén gőzöm sincs, milyen alapon.
Amit Qró gróf pajtásunk írt róla, az pedig, lehet hogy igaz, lehet, hogy nem. Ezzel nem azt mondom, hogy Qró gróf szándékosan hazudik, hanem lehet, hogy csak egyszerűen téved. De az is lehet, hogy jól tudja...
Az is rohadt nagy gáz, hogy még az is előfordul, egymás fotóival hirdetnek különféle qrvácskák (elnézést: "alkalmi társkeresők", :))))), ami végképp átláthatatlanná teszi ezt az egészet.
Ha pedig, az általad (is) említett prostituált valóban olyan nehézsúlyú, ahogy azt Qró gróf tudni véli, akkor viszont nem értem, mi szüksége van a Vidékilány hirdetőfelületére. Hiszen ha az úgy van, akkor neki valami egészen extrém méretű ügyfélköre és kapcsolatrendszere kell, hogy legyen, és azon belül is csakis a leggazdagabbak.
Ezek meg nem a netről szerzik a prostituáltakat.
Email elküldve. Tudom én hogy nem egyszerű, és ha valaki nincs benne,hát... :) Azért bízom abba hogy már az email után nem lesz fennakadás. Köszönöm.
Kedves "mező őr" mélyen egyettértek veled.Minek a fotógarancia ha csak az átverésről,lehuzásról szól a dolog.A legszebb,hogy még a szolgáltató van nfelháborodva.Jó lenne ha észbe kapnának már a hölgyek és "menedszereik" az üzlet csak akkor megy jól ha nem akarják átb....ni a vendégek.Hiába messze vagyunk még a kulturált és szavahihető szolgáltatóktól.Ideje lenne Alex...34 re is kidonni a kétes hírdető címkét !!!!
Tisztelt Szerkesztőség! Megkérem Önöket,hogy legyenek szívesek válaszolni az e-mailekre, amiket küldtem. Udv Ivett
T. Szerkesztőség!
Írtam emailt,amiben tisztán leírtam mindent! Kérem válaszoljanak, vagy aktivizálják a hirdetésem. Köszönöm.
Kedves Kittike!
Ön meg is válaszolta a kérdését: az Ön által is megírt email cím tulajdonosa kérte a tiltást. Ha ezzel gond van, akkor emailben egyeztessünk tovább, hacsak nem engedélyezik személyes információk és adatok közzétételét.
VL