Szia! Köszi a választ, és úgy tettem ahogy javasoltad, kinagyítottam, de nem látom 50 nek. Lehet a szemem rossz már!
Szia! Köszi a választ, és úgy tettem ahogy javasoltad, kinagyítottam, de nem látom 50 nek. Lehet a szemem rossz már!
Szia! Közi a választ, ha nem volt szimpi, akkor miért maradtál nála?
Mandy (30) Valaki letesztelte már? Tapasztalat?
Tisztelt szerkesztőség! Édeklődöm,hogy sikerült e rendezni a hirdetésem körüli problémákat,azaz hirdethetek e már önöknél?Válaszukat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Ivett
Tisztelt Szerkesztőség!
Örömmel vettem, hogy nyelvünk szépsége még a szőrösszívű moderátorokat is meghatotta. Egy kérésem lenne még. Nem lehetne-e az Őszöd óta elhíresült változatot kettő esetleg három csillaggal maszkírozni, ezzel is kiemelve legújabbkori szellemtörténetünkben betöltött jelentős szerepét?
Próbaként írok egy példamondatot is:
Jó k***rást minen kedves Makktársnak. Nem kicsit, nagyot!
Ugye szép?
Üdv: ME
hat igen,tenyleg csak kiszamolt ,elore megdumalt penzel szabad csak a helyszinre menni+1dobozba par szal cigi:))nagyon ovatosnak kell lenni,soha nem lehet tudni mi es ki var minket kifele az eloszobaban.jo reszelest mindenkinek!
Kedves MackElek!
Köszönjük! Még jó, hogy van, aki humorral áll a dolgokhoz...
Egyet-kettőt felvettünk a szótárunkba, de nem mindent - így mindenkinek van esélye, hogy új, vidám és választékos kifejezéseket használjon, bizonyítva azt az egyszerű tényt: ebben a témakörben sem kötelező az alpári stílús, mert minden elmondható kulturált módon is!
VL
Jóreggelt ;)
Nos, én is voltam Lolánál a héten. A lakás a színház közelében, eléggé központi helyen van, nem örültem neki, nagyobb az esélye, hogy ismerőssel futok össze errefelé :(
Régi polgári lakás, szinte teljesen sötét előszoba, szinte féltem bemenni :)
A képeken valóban ő van, gyönyörű arca van, bájos mosoly, kis mellek, picit csípőben és hasban erősebb, mint a képekből vártam. Árak a szokásosak. Túl sok extrát nem vállal. Valóban kellemesen el lehet vele beszélgetni. A fürdő nem a legszebb, a törölköző kopott, régies, de tisztának tűnő.
Sajnos a franciaágyra nem került tiszta lepedő, csak az ágytakaró van rajta, amit nem hinném, hogy gyakran cserélve lenne :(
Lola valóban kellemes teremtés, habár eléggé kezdőnek tünik, de majd fejlődik idővel ;)
Összeségében elégedett voltam, soproni szinten teljesen ok-s, 7-8/10, tényleg vigyzni rá, én még igyekszem visszamenni.
Üdv, legyen szép napotok, és írjátok le Ti is a tapasztalataitokat.
Jelentem, a kísérlet sikerült. Az viszont meglep, hogy a vártnál több szó minősült szalonképesnek. Hogy ez csak Őszöd óta van-e így, nem tudom...
Úgy látom a rendszer a csúnyának ítélt szavakat kicsillagozza. Ezért csúszott még egy csillag a gyönyörű testrészbe. (Csúszik oda majd más is...) Kíváncsi gyermeki énem nem hagy nyugodni, mi történik egyéb szavakkal. No tegyünk egy próbát:
...kurva, kurafi, luvnya, ribancz, czéda, czafka, punci, nuna, pina, picsa (jaj, ez csúnya, mármint a szó) segg (hogy a szerelem eme kis négybetűs nyílását se hagyjuk ki), tök, pöcs, fasz, dákó, félszemű Rezső, baszás, dugás, kúrás (ez Őszöd óta szalonképes), kefélés, keffentés, kamatyolás, bagzás, dürrögés, üzekedés...
Na talán ennyi elég. Így is kiderül, milyen gazdag e-téren is édes anyanyelvünk. (Talán nem mindenki tudja, hogy legtöbb közkeletű disznó szavunk már a XVI.-XVII. századi periratokban is előfordul.)
Elnézést a moderátoroktól is a kis nyelvészkedésért. Ugye nem tetszenek kicenzúrázni. Ígérem, többet nem teszek ilyet.
T. Makktársak!
A félreértések elkerülésére jelzem, hogy a múltkori hozzászólásomban emlegetett másodlagos kecsességű barbibaba nem azonos a kellemesebb formájú Barbi 24 nevű hölggyel. Az a bizonyos hölgy hol eltűnik, hol visszajő ide. Most épp látható, mint a Szűz a tavaszi égen. (Hogy ez miért jutott az eszembe? Frajd Zsiga bácsi a megmondhatója.)
Más:
Örömmel üdvözlöm Virágot újra köreinkben. Ő talán a legszebb egzóta eme dzsungelben. Kicsit zárkózott, kicsit durcás, de annál nagyobb élvezet szivogatni nektárját. Némi extra ajándék fejében a két gyönyörű bibe is megsimogatható.* Kis mimózánk számára elvben a popó tabu, de nekem megígérte, hogy legközelebb megkaphatom. Én volnék az első**, aki eme kegyben részesülne. Az igazság kedvéért még meg kell említsem, hogy a hölgynek van egy kicsi, a képeken rejtve maradó szépséghibája, de egy szerelmes lovag erről többet nem árulhat el. Hátrány még a nem túl megnyerő környezet és a konyhából kiszűrődő, férfihanggal is elegy zsinatolás, mely jelentősen lerontja a mű- (párdon: igazi) élvezetet.
*Azért nem megy a fejembe, hogy lehet egy hölggyel úgy szerelmeskedni, hogy közben alapból ne akarjuk megfogni a mellét. Nekem legalábbis nem menne.
**Hiszi a piszi. :-)))
sziasztok!
lola 21-ről írnék pár szót.
múlt héten voltam nála. azonnal felvette a telefont, nagyon kedves hangja volt. nem messze a színháztól rendel. a lakás nagyon rendben van, a szoba tényleg fullos, ahogy lola is. gyors zuhany, kellemes beszélgetés (nagyon jófej!), majd akció. franciája kitűnő, a szexben teljesen odaadó, élvezi minden percét, nem megjátszós. levezetésnek még egy kis beszélgetés. az órát nem nézte, majdem másfél órát voltam nála alpa félórás tarifáért. lola egy gyöngyszem, tessék rá vigyázni!!!! erősen ajánlott kategória! 10/10
jó vadászatot mindenkinek!
Kedves Ender!
Nekem soha de soha nem voltak kamu fotóim és szerintem ezt bárki igazolhatja aki nálam járt.Más rész sok olyan partner van aki megsértődik azon hogyha alőre elmeri kérni a lány a ***TÖRÖLVE***.
Köszönöm!
Kedves VL!
Én is ezt teszem, aztán meglátjuk, lesz-e kedvük még folytatni :)
Üdv.
Andrea
Kedves evelin 19 debrecenből Ha tudnál egy kicsit is olvasni akkor láttad volna hogy nem probáltalak ki..... Látszik itt is az iq d
Kedves Katónéni!
Köszönjük!!!
A szükséges és lehetséges lépést az ügyben megtettük, a hosszabb választ levélben valószínűleg csak holnap tudjuk megírni Önnek.
VL
sztem tévedsz barbikával kapcsolatba, én nem voltam még nála, mert sztem drága, azér is drága mer panzióba fogad:SS
kérdeztem tőle a franciát hogy csak ő nekem,azt is sokaltam, főleg úgyhogy gumiba csinálná, és nem lehet szájába élvezni!!vagyis lehet de úgy még több:DDD, annyit nem ér egy cumi:D
Ha valaki volt már Evelin(19)-nél Nyíregyházán, kérem ossza meg tapasztalatait velem, velünk. A képek alapján nem rossz, de tudom ez manapság semmit sem jelent, sajnos. Ha hamarosan nem tudok meg róla többet kénytelen leszek kipróbálni vakon és majd én adom a tájékoztatást.
Köszönöm bizalmad,aranyos vagy!
Szép napot mindenkinek és jó munkát!!!