Kedves Kinga baba!
Természetesen igen.
VL
Kedves Kinga baba!
Természetesen igen.
VL
tisztelt szerkeztöség! Van ma aktiválás????
Üdvözletem Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Jövő héten pár napot Pécsen leszek. Keresnék magamnak egy kedves leányzót :). Kit tudtok javasolni, akiben nem csalódok majd. Illetve úgy kérdezem akiben Ti nem csalódtatok. Elsősorban magasbb színvonalú masszázs érdekelne, kellemes befejezéssel.
Előre is köszi a segítő infókat.
Üdv
Igazad van Gukokpe! Kinga baba nagyon szép és ápolt nö!! a franciája meg huuuu! Bár minden nö ilyen ápolt és csinos lenne!!Ezt már nem egyszer témáztuk a fiúkkal! Ha valaki tud petráról irjon komit!!
Ezt észre sem vettem! Veszek egy szeműveget.
Vivien Szeged - valaki írjon róla. Műcicis? Szex tényleg kizárva??
Tisztelt Ivett!
Az egyeztetés eredményéről mindenkit emailben értesítünk. Akkor is, ha gond van, és akkor is, ha rendben van minden.
VL
Kb 3 hónapja voltam nála először,aztán még2x. Tiszta,igényes ápolt.De biztos nem 30 éves,inkább 35-38. Egyébként a top 10-be,egy jó erős 5-ös.
Jártam Vicus31-nél,minimum 2-en dolgoznak.A képeken biztos hogy nem ő van.Bár vékony,csinos nő,de nem olyan tökéletes az alakja mint a képen látható hölgyé.A korát inkább 40 felé saccoltam.Arca beesett,már ráncosodik.A hozzáállása elmegy,nem húz le, de a pénzt előre elkéri. Az idő nagy részét beszélgetéssel tölti.Nem nagy szám,egyszer elment,de visszajárósa nem leszek.
Szia!
Nem maradtam a hölgynél! Mert amikor a pénzt elöre kérte és én mekérdeztem még egyszer, hogy mi is van benne ebben az öszegbe ő szite felét sem vállalta azokbol amit a telefonban kinált! Szavaztam bneki egy kis bizalmat, mondván ajánlotta a közös zuhanyt, de ő erre csak anyit válaszolt, hogy Ő már túl van rajta, hogy ne a közös idönkből menjen..... De tudod mit, nem kell ezen vitatkozni... Próbáld ki....Ja és ami a szemed illeti, lehet tényleg elkellene menned a szemészhez!!!! :) Minden jót!!
Szia! Köszi a választ, és úgy tettem ahogy javasoltad, kinagyítottam, de nem látom 50 nek. Lehet a szemem rossz már!
Szia! Közi a választ, ha nem volt szimpi, akkor miért maradtál nála?
Mandy (30) Valaki letesztelte már? Tapasztalat?
Tisztelt szerkesztőség! Édeklődöm,hogy sikerült e rendezni a hirdetésem körüli problémákat,azaz hirdethetek e már önöknél?Válaszukat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Ivett
Tisztelt Szerkesztőség!
Örömmel vettem, hogy nyelvünk szépsége még a szőrösszívű moderátorokat is meghatotta. Egy kérésem lenne még. Nem lehetne-e az Őszöd óta elhíresült változatot kettő esetleg három csillaggal maszkírozni, ezzel is kiemelve legújabbkori szellemtörténetünkben betöltött jelentős szerepét?
Próbaként írok egy példamondatot is:
Jó k***rást minen kedves Makktársnak. Nem kicsit, nagyot!
Ugye szép?
Üdv: ME
hat igen,tenyleg csak kiszamolt ,elore megdumalt penzel szabad csak a helyszinre menni+1dobozba par szal cigi:))nagyon ovatosnak kell lenni,soha nem lehet tudni mi es ki var minket kifele az eloszobaban.jo reszelest mindenkinek!
Kedves MackElek!
Köszönjük! Még jó, hogy van, aki humorral áll a dolgokhoz...
Egyet-kettőt felvettünk a szótárunkba, de nem mindent - így mindenkinek van esélye, hogy új, vidám és választékos kifejezéseket használjon, bizonyítva azt az egyszerű tényt: ebben a témakörben sem kötelező az alpári stílús, mert minden elmondható kulturált módon is!
VL
Jóreggelt ;)
Nos, én is voltam Lolánál a héten. A lakás a színház közelében, eléggé központi helyen van, nem örültem neki, nagyobb az esélye, hogy ismerőssel futok össze errefelé :(
Régi polgári lakás, szinte teljesen sötét előszoba, szinte féltem bemenni :)
A képeken valóban ő van, gyönyörű arca van, bájos mosoly, kis mellek, picit csípőben és hasban erősebb, mint a képekből vártam. Árak a szokásosak. Túl sok extrát nem vállal. Valóban kellemesen el lehet vele beszélgetni. A fürdő nem a legszebb, a törölköző kopott, régies, de tisztának tűnő.
Sajnos a franciaágyra nem került tiszta lepedő, csak az ágytakaró van rajta, amit nem hinném, hogy gyakran cserélve lenne :(
Lola valóban kellemes teremtés, habár eléggé kezdőnek tünik, de majd fejlődik idővel ;)
Összeségében elégedett voltam, soproni szinten teljesen ok-s, 7-8/10, tényleg vigyzni rá, én még igyekszem visszamenni.
Üdv, legyen szép napotok, és írjátok le Ti is a tapasztalataitokat.
Jelentem, a kísérlet sikerült. Az viszont meglep, hogy a vártnál több szó minősült szalonképesnek. Hogy ez csak Őszöd óta van-e így, nem tudom...
Úgy látom a rendszer a csúnyának ítélt szavakat kicsillagozza. Ezért csúszott még egy csillag a gyönyörű testrészbe. (Csúszik oda majd más is...) Kíváncsi gyermeki énem nem hagy nyugodni, mi történik egyéb szavakkal. No tegyünk egy próbát:
...kurva, kurafi, luvnya, ribancz, czéda, czafka, punci, nuna, pina, picsa (jaj, ez csúnya, mármint a szó) segg (hogy a szerelem eme kis négybetűs nyílását se hagyjuk ki), tök, pöcs, fasz, dákó, félszemű Rezső, baszás, dugás, kúrás (ez Őszöd óta szalonképes), kefélés, keffentés, kamatyolás, bagzás, dürrögés, üzekedés...
Na talán ennyi elég. Így is kiderül, milyen gazdag e-téren is édes anyanyelvünk. (Talán nem mindenki tudja, hogy legtöbb közkeletű disznó szavunk már a XVI.-XVII. századi periratokban is előfordul.)
Elnézést a moderátoroktól is a kis nyelvészkedésért. Ugye nem tetszenek kicenzúrázni. Ígérem, többet nem teszek ilyet.