Sziasztok!
Most elmegyek szabira, majd ha leszek akkor úgyis észreveszitek a hirdetésem...
Sziasztok!
Most elmegyek szabira, majd ha leszek akkor úgyis észreveszitek a hirdetésem...
Szia!
Látom, nem válaszol neked senki. Majd én. Ugyan nem voltam még nála, de van neki keble! XD
űdv mindenkinek!
Kezdo vagyok a témában, nem igazán van tapasztalatom még "szolgaltatokkal".
De egy valami érdekelne. És az ezeknek a nyíregyi lányoknak az egézsége.
Egyszeűen azt szeretnem megtudni hogy van e valkinak valmi rossz tapasztalata nemibetegseg teren ezekkel a lanyokkal.
Az okom erre az lenne, hogy egy gyerekkori barátomat most diagnoztizaltak Hapatitis B-vel.Aki ezek között a lányok között keringett Nyíregyen. Szoval csak erdeklödni szeretnék, hogy mennyire egezsegesek ezek a lányok. És hogy más nem jart e még porul. És persze figyelmeztetni mindenkit. Köszi. Bocsi az ékezet nélküli karakterekért. Külföldi billentyüzet.
Nem tudom miért kell szemétkedni a másikkal Cintia Holly mindegy.Én azóta nem tudok hirdetni ezen az oldalon amióta eljöttem töled.Felirtad nekem a sok pénzt és le akartál húzni.És én igazat adok az Alexának mert én egy normális lánynak ismertem meg nem olyannak amilyennek előadtad.Mindegy én nem akarok vitázni.Itt a hugodnál százszor jobb helyem van mi nt nálad itt legalább senki sem használ ki és nyugodtan tudok dolgozni.Sok sikert
Sziasztok!
Ez a két hölgy engem is érdekelne, senkinek nincs beszámolója róluk?
Tisztelt szerkesztőség!
Azért írok ide mert email címre írt üzenetre sajnos nem válaszoltok!
Szeretnék érdeklődni hogy előfizetett hírdetőtők lehetnék-e?
Várom mielöbbi válaszotokat ide vagy az email címemre
tutu82@citromail.hu
Előre bis köszönöm.
Laura
Szia Dani!
Köszönöm az infót!Elég "gyanús" volt a kép,ezért érdeklődtem.Elszomorító,hogy kamu képekkel hírdetnek a lányok.Tisztelet a kivételnek/kivételeknek.
Üdv! Köszi az infót. Az egyik lány akit találtam az a neten kutatva az Ő. A másik Éva, a harmadik Judit. Esetleg őket is ismered? A masszázs rész számomra fontos, de a kellemes befejezés sem mellékes ;) Meddig lehet elmenni ftiminél?
Szerintem ez egy normális beszámoló.Van valami problémád ezzel?
Hívd ezt a számot: 06705457340 Liának hívják 18 éves van barátnője ő 22. A plázától nem messze laknak
Szia.Válaszd ftimit az eropolison meg tudod nézni a képeit. 06-20-462-9269.A legjobbmasszőr Pécsett.
sziasztok sracok,Katicabogárka-rol valaki valami infot?latom sokan kerdeztek mar a csajszi felol,de senki nem kornyekezte meg eddig vajon,vagy nem mer velemenyt irni?:))elore is koszi:)
Szép napot HOOLY,CINTIA,VANESSA!
Már alig vártam Brigi,hogy itt is belémköss!
Mond meg őszintén,Ki fenyegetett kit? A Nicol is ott hagyott mert le akartad húzni a pénzét,és mióta átjött a hugodhoz minden áldott nap hívogattad,fenyegetted mailen keresztül is.
Velem is ezt akartad tenni a 3 kerben.
Figyu azért mert nektek nem megy ne feledd,nem az én hibám.
Képzeld,nem én fogadom részegen,retkesen a a vendégeimet.
Illetve a nsz-et is bevállalod,hogy keress.
Ez szégyen nekünk tisztességesen dolgozó lányoknak.
Ja és a Nicol hírdetését is itt a vl oldalon átírtad a tiédre és végleg tiltották,de titeket is.(Nicolé ki volt emelve,elő fizetett rá)
Akkor ki a csaló fenyegetőző???
Tudd hogy engem nem hat meg a fenyegető hazug szöveged.
Nem félek töled,hiába vigyáznak rátok str....
Hagyd abba ettől nem lesz több vendéged.
Sőt nállam is volt olyan aki nállatok,hát nem túl jó véleménnyel.
Csak ennyit akartam
Sziasztok! Láttam vannak akik érdeklődnek virág 24 felől, engem is érdekelne a dolog/bár én más honlapon nem is keresgéltem/,
régi vendég vagyok aki szivesen visszatérne a "kis" lányhoz.
Előre is köszönöm.
Szendy35,Mia23,Maya/Mariann21.Az utóbbi hölgy mostanában nem elérhető,de a sorrend is ez.De nem kell alapul venned az én ízlésemet,lehet csak akkor,velem,megesett hogy jól esett.:)Ők valós fotókkal,és életkorral hirdetnek.Ja és még a Siba,ő is 30-as korosztály,na ő meg Szendy az első helyen vannak.A többi,illetve legtöbb lány csalódás itt Debrecenbe.De ez tényleg csak az én tapasztalatom.Hátha még beír valaki,valami mást,amit még én sem tudok.
Kösz Dani az infot,a Mandy közepes 5-ös nem túl bíztató.A 10-es skáládon /véleményed szerint/ ki van most a top3-ban Debrecenben?
Hi!
Meglátogattam Laurát, a már megszokott jereváni lakásban. Aranyos erdélyi kis cigó csaj.
A képeken ő van, ...TÖRÖLVE... szokásosak, kimondottan kezdőnek tűnik, de ez nem hátrány!!!!
Sokat beszélgetős fajta, közben símogat, barátnős érzés!
Francia nagyon finom, punci is rendben van!
Ajánlom mindenkinek,de csak egy hétig lesz városunkban sajnos!
Én egyszer voltam,és pont néhány napja írtam kolléganőjéről Vicus31-ről.Utólag derült ki számomra hogy Liliannal,és még egy-két lánnyal dolgozik együtt.Nem,nem ő van a képeken.Kb 1,5 hónapja voltam nála, de akkor még máshol rendelt. Egyébkénr Liliannal már kb 6x futottam úgy össze,hogy nem hozzá mentem.Pedig mindig más címre voltam hívatalos.Erre 2 magyarázat van!Vagy sok lakásba bejáratos valamilyen célból??!!!!Vagy nagyon gyakran költöznek.Nekem vagy egy 10es skálám e szerint pontozom neked.Tehát maga a lány nagyon kedves telefonon keresztül,meg amúgy is.10pont.Szerintem kifejezetten csúnya,és ropog a csontja olyan gebe.Melle,semmi,fenék,alak semmi.2 pont.Egyébként hasonlít a képekre,csak Lilian-15kgal kevesebb.0pont a képek hamissága miatt. Lakás elmegy,hozzáállás jó,akció jó,csak maga a lány látványa nekem 2-est ért a top 10-be összhatás: 3pont.De ha 2 szóval kellene jellemezni:találsz jobbat!:)
Üdv mindenkinek!
Lilian-nál járt valaki?Ha megosztaná a tapasztalatát megköszönném!
Szerintetek Ő van a képen?
Én egy pár napja voltam nála először, de szinte biztos, hogy újra megfogom látogatni Mandy-t. Jó a lány és nagyon korrekt. A hely tiszta és jól megközelíthető.