Üdv!
Szerintem motoros rá gondol: videkilany pont hu/28380-rami
Üdv!
Szerintem motoros rá gondol: videkilany pont hu/28380-rami
szevasztok makktársak viki20 at ajálani tudom mindenkinek egy csinos széparcu kedves csaj valobban 20 éves és ő van aképen de jo bornak nekmkell cégér mint mondják kösz mindet viki
ezért nem tudz itt hülyeségeket írni mint a piroslámpán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nézzél meg jobban legközelebb,ha egyéltalán valóban voltál nálam!
Üdv. Corinnáról és a Barbyról van infó?
Napok óta nem engedélyezik a hírdetésem,pedig már át lett írva. Érdeklődnék,hogy miét van ez? Váom a válast. Köszönöm. Tünde Szolnokról.
Valaki tud nekem mutatni valami igényes szép fiatal magyar lányt a városba? Mert ezzek nagyon nullak!
Sziasztok kollégák.Régen találkoztam janával,mi az új száma tud valaki segíteni? Dolgozik vagy elgagyta a pályát? előre is köszönöm az infót
Szia,érdekelne,hogy melyik masszázsszalonban dolgozik Rami?Hol lehet megnézni a képeit és hogy lehet elérni?Köszi!
Grófom, hol vagy má?!Beszélgessünk az igekötős igékről? Képzeld, kaptam meghívót sógortól Grazba :) Ez más, mint a többi meghívó. Agyalok, pedig már azonnal döntöttem. Látod, tudni kell, hol villog az Ember lánya és egyszer csakk hopp, jön egy mail. Ezek mellett megy el sok ember. Most örülök is, meg stresszes is vagyok. Mindegy, ismerem magam, jövő hétvégén kiutazom körülnézni, bár egy rakás fotót is küldött, luxus a tetőfokon. So, Urlaub (szabadság:)) néhány napra. Rám fér.
Miért nem válaszolnak az e-mailemre?
Már hétvégén küldtem maguknak emailt és ide is írtam be!
Várom mihamarabbi válaszukat!
Sziasztok valaki tud nekem infot Csillárol?
Egy barátom volt nála és ő ÓDÁkat zeng rola!!
Én azt hiszem holnap meglátogatom és akkor majd én is többet tudok....
Voltam nála. Csúcs ez csaj. Nem olcsó, de megéri. Ha nem veszi fel, hívd kitartóan. A megbeszélt időpontot biztosan tartja.
Kedves Hirdetők!
Felesleges egyszerre több emailt küldeni és a fórumba is beírni ugyanazt a kérdést, problémát... Ezzel nem oldódnak meg hamarabb a gondok!
Mindenki, aki írt emailt, elküldte amit kértünk, választ fog kapni levelére, de ha naponta többször elküldi a kérdést: "mikor?", azzal garantáltan nem gyorsítja meg az ügyintézést!
Kérjük, várják meg a választ és addig ne próbálkozzanak újabb és újabb regisztrációkkal!
VL
EMESE 27-RŐL SZERETNÉK IRNI NEKTEK,ÉS AJÁNLANI ŐT!:IGAZI SZÉPSÉG,TELJESEN KORREKT ÁRAK,TISZTA OTTHON,ÉS OLYAN FANTASZTIKUS FRANCIA TUDÁS,AMIRŐL EDDIG CSAK ÁLMODNI MERTEM.MISKOLCON TÉNYLEG A TOP 3-BAN,EZ BIZTOS!!
Ez az topic lalott. Hála nektek köcsög cigány banda!
Kedves szerkesztőség!
Tegnap óta próbálunk regisztálni, de folyamatos elutasítást kapunk! Még biztosan nem használt számmal, valós adatokkal és képekkel próbáljuk a hirdetést, de valami miatt folyamatosan el vagyunk uatsítva! Írjátok le akkor hogy konkrétan mi a baj! De ne a sablon szöveget ha lehet mert abból nem fogok rájönni, mivel ti a számra,képekre adatokra hivatkoztok ami minden valós!Légyszivel minnél hamarabb válaszoljatok mert így nem vagyunk fent, ami mint tudjátok nekünk nem igazán jó!
köszönjük
Hello mki!
Esetleg viviennél nem járt valaki? A képei nem rosszak.. érdekelne a csaj.
előre is köszi.
Hát nagyon remélem, hogy így lesz! Mert kereslet lenne a vékony csajokból, pl.!