Hogy érezte magát a kedves vendég?
Hogy érezte magát a kedves vendég?
De döglött ez a kecskeméti fórum, már két hete semmi új bejegyzés nincs
Hali
Barbi(26) a városon kívül van, a strandnál..Sóstón..:(
Egy fél óra egy deák fele, egy óra kicsit több...szimpatikusnak tűnt telefonon, de a személyes találkozón derül ki minden..egyszer én is szívesen meglátogatnám..:):)
Szia!
Már volt egy önkéntes!
Ja, de így nem jó! A gumikalapács a fájdalomcsillapító. Amúgy már egy látogatóm volt a részletes tájékoztatásra, azt mondta, az igazat írtam, csak elfelejtettem az MR2-t, de a végén kapott, gumikalapácsra nem volt szükség.
Igen kedves GINA, a GINGER fantasztikusan mélytorkozik ebben én is megerősitem a Zsoltyt,és téged is!Nem használja a fogait,mint te!!
Szia!
Ezt csak most vettem észre. Már én is gondolkodtam, hogy felrakom a szemeimet, de fiam a fotósom és utálja a "munkáját".
Mindig azzal jön, hogy csinált már elég képet, válogassak azok közül. Pedig, ha az én lelkemet meglátnák! :D
Tudod túl sok mindent tapasztaltam, már akár a fórumon is, úgyhogy általában csak magamnak hiszek. Ezért amíg nem voltam valakinél, nem mondok róla véleményt. És a nekem ismeretlen nickek véleményét nem veszem figyelembe. Ettől függetlenül nem tartom valószínűnek, hogy mostanában a környékeden járok (pécsi vagyok ugyanis, az ottani fórumba szoktam irogatni itt is, meg más oldalakon is), de ettől még lehetsz szimpi!:)
Szia!
Mondasz valamit, de nekem csak két kezem van :)))
Sziasztok!
Tudnátok valami infót dobni Barbi26-ról, vagy Masszázslányról?
emze_perix@freemail.hu címre. Elég jól néznek ki, szimpatikusak, dehát kitudja...
Cserébe én is ismerek néhány lányt, lehet tudok infót arról aki érdekel.
Köszi.
Üdv.: mz/x
Szia!
Kedvcsináló? Azért kíváncsi leszek, ezek után fog még menni valaki hozzád.
Legyen szép napod!
megköszöném ha békén hagynál mert nincs kedvem a kisded játékaidhoz
mi az zsolty már megint kezded? vagy hivjalak inkább a valodi neveden. folyamatosan leakarsz járatni. ez nagyon gáz és gyerekes miért baj neked hogy a világon vagyok? vagy félsz a konkurenciátol igazad van laci biztos jol mélytorkozik ginger.
A felsoroltak közül kettőről tudok véleményt mondani:
Mandy-ke
Régen jártam nála, akkor nagyon meg voltam elégedve vele. Az utóbbi időbe hallottam, hogy „már nem a régi” de ezt ne vedd készpénznek, nem tapasztalat, csak hallottam.
A szája fel van töltve (nekem ez nagyon bejött), a hangja nagyon izgató, a szolgáltatása pedig nagyon profi. Figyel rád, mindig kérdezi hogy mit szeretnél. Én nem 1x jöttem el tőle remegő lábakkal :-)
Dia:
Jobb oldalt a „Keresés kulcsszóra:” mezőbe írd be hogy „dia”.
Láthatsz 2 hozzászólást, amit én írtam.
A lényeg, hogy számomra Ő a „TOP 1”. Formás cicije, feneke, lapos hasa, stb. és fantasztikusan csókol, és akkor még egyéb szolgáltatásait nem is említettem. Nem sok mindent vállal, de azt nagyon profin csinálja.
Szerintem NAGYON ajánlott kategória!
A többiekről én is csak Fórumokon olvastam :-(
Ha valamelyik hölgyet meglátogatod, tapasztalataidat ne felejtsd el ide (is) leírni !!!
Én is köszönöm előre is :-)
Jó szórakozást!!
Kb. ugyanaz, de ne keseredj el, minden hónapban van néhány ilyen. Nekem is befutott 1-2 érdekes hívás :) Majd holnap, a hétvége meg remek lesz. Hozzám holnap jön Georgom, róla már írtam, utána kisüt a nap. Itt ömlik az eső szinte egész nap és iszonyat hideg van ez is közrejátszik.
Szia
Holnap 10-től elérhető leszek.
Pénteken sajnos közbejött valami,ezért Mátétól elnézést kérek.
Puszi Nicol
Milyen felétek a hangulat? Itt nagyon pocsék. Több ismeretlen érdeklödő volt ma,de mindezt úgy tették olyan kedvetlenül,mintha valaki kényszerítette volna őket.Már nekem is elment a kedvem.
A szájra és a szemre gondolsz? Hát igen,a ...TÖRÖLVE... is rafkósak és tartani kell velük a lépést.Mikor még ezeket nem raktam fel,addig sok olyan telefonom volt,hogy ő először csak megszeretne nézni és látni akarja a szemem mert az a lélek tükre.Így hát felraktam nekik,nézegethetik.
Köszi, megnéztelek. Jók a fotóid. Azért rafkós vagy, az arcodat úgy kell összepuzzlézni :)))