Hello Párduc..
Hát Natiról csak annyit--múltkor el akartam menni hozzá,de olyan süket volt a telefonja, mint a dédnagyapám.Lehet nem is dolgozik a csaj.
üdv minden vidékilány kedvelőnek..
Hello Párduc..
Hát Natiról csak annyit--múltkor el akartam menni hozzá,de olyan süket volt a telefonja, mint a dédnagyapám.Lehet nem is dolgozik a csaj.
üdv minden vidékilány kedvelőnek..
Rossz helyen tapogatozol abban biztos lehetsz.Evelin után következtetek hogy te milyen lehetsz egyik a másik meg az hogy a makktársaim is irták hogy elég sok a negativ tapasztalat gina18 nál.Ez nem egyéni hanem csoportos vélemény.Hadd csörrögjön a telefonod max mégtöbb ember ir negativ véleményt! :) szerbusz!
zsolty tudjuk ki vagy nagyon hülyén csinálod. Mi az félsz a konkurenciától???? Nekem nem kellenek ilyen eszközök mint nekem. Amugy meg mindenki tud bunkó lenni. és amit kitöröltek azok nem csúnya szavak voltak hanem az árakról volt szó. Ja és ha zsolty csak evelinnel találkozott akkor honnan veszi hogy koszos vagyok meg bunkó. Bocsi de én ismeretlenbe nem mondok véleményt.na mind1 ehez nem is fűzők inkább több kritikát. Aki akar hisz neki aki nem-nem. Az meg esélytelen hogy a telefonba mást mondtam esetleg a kedves vendég férre értette.De ha nem felellnek meg az ...TÖRÖLVE... akor is el lehet menni. ja és Zsolty nem jött össze amit akartál mert ugyanugy csörög a telefonom sőt még jobban:):) na puszi mindenkinek
Sziasztok kedves urak! Csak szertném felhivni figyekmeteket hogy atol hogy nem vagyok fent az oldalon dolgozom. sok szeretettel várlok mindenkit. puszi jázmin, vadmacska.
Tisztelt Fórumozók!
Több hozzászólásban olvastam dicséretet a pécsi Mercédeszről, aki akkor (még) nem hírdetett.
Nemrég megjelent egy hírdetés: "Mercédesz 32". Ő az?
Zsuzsóka 45-ről tud valaki írni valamit?
Előre is köszönöm a segítséget!
Hát az biztos hogy kitartónak kell lenni, mert nekem fel nem vette még egyszer sem, pedig több napig, naponta többször, különböző időpontokban próbáltam hívni. Sok sikert a szerencséseknek, én feladtam.
Szevasztok!
Valaki tudna egy beszámolót írni Nati 31-ről.
Nagyon érdekele a csaj! pl. milyen a kecó? hogy franciázik? közbe nem foglalkozik-e mással (pl.telefon)?
A 95-ös dudák nagyon megfogtak.Remélem az ágyban is ötös.
Előre is köszönöm.
srácok aki tud ajánlani nyiregyen jó csajt és tud is róla valamit írja meg nekem erre a címre pls: rev223@hotmail.com
előre is köszi
Anita Barbival dolgozik együtt
Lányfüggő voltam Anitánál de nem nagyon győzött meg Nincs valaki más?
Jártam Szendynél és lányainál,nagyon kedves csapat. Csak ajánlani tudom őket.Kellemes légkörben töltöttem el azt a kis időt,a végén kávéval és ásványvízzel kínáltak. Hamarosan meglátogatom őket. Érdemes hozzájuk elmenni(Debrecen). Puszi nektek lányok
Tisztelt Szerkeztőség!
Remélem megkapták az válaszomat!
Kérem válaszoljanak minnél hamarabb hogy sikerül e újra hirdetnem maguknál!
Előre is köszönöm és remélem mihamarabb válaszolnak!
Lilla(41)Popsinyalást is csinál!
De elült a csevegés! Nincs Gróóóf!
Hát, akkor írok én már megint. Született egy új oldal (több is persze, vége nincs), de ez érdekes. Szexpartner kereső elvileg,
de képzeljétek, végignéztem mindenkit, sőt végig olvastam! Mindenki MASSZŐR, méghozzá PROFI :D
Kicsit kezd elegem lenni ebből a műfajváltásból. Ezen az oldalon kb. 4-5 valóban masszőr van, bár nem számoltam össze, de 10 alatt van, az tuti. Igen, üvölteni tudnék ilyenkor, de hallgatok és mosolygok, közben háborog a lelkem,így felváltva, mert én tudom, ki a masszőr, mi a masszázs. Sokkal több, mint gyurkolászni, vagy simókálni embereket. Nem az a siker titka, hogy "szívesen megmasszírozlak", hanem, hogy amit csinálsz, ahhoz érts és a tested-lelked beleadd!!! Én csak tudom! Mert masszőr vagyok. Te meg, suszter, maradj a kaptafánál!
ÁÁ RETUSÁLT KÉPEK KAMU :):)
Barbi 26 jónak tünik infot szeretnék rola tudni elöre is köszi :)
Barbarával még mindenki elégedett volt. Vele együtt dolgozik Anita , ő úgyszintén jó. A vl-n rendszeresen hirdetnek.