Szia Katónéni!
Ha rákattintasz a nevemre,akkor megmutatja a hirdetésem.Szombathelyi vagyok.
Szia Katónéni!
Ha rákattintasz a nevemre,akkor megmutatja a hirdetésem.Szombathelyi vagyok.
Nicolbabyt nem érem el...:(kicsörög de nem veszi fel a telefont...Pénteken meg 1 után szerintem kikapcsolt:(...Uraim valaki volt nála???Megéri hogy probálgassam??Irjatok ne lustálkodjatok...:)Köszi...
Király vagy Ilko...Én Mayánál is voltam hát a képek annyira nem fedik a valoságot a hasánál elég sok a bőrfelesleg meg ilyesmi de kedves,rugalmas és jo müsora van...Egyszer Tüzoltásra jo..
Üdv !
A "Stella"-ból is Jazmin lett ! Ezek a név-cserék a partnerek megtévesztésére vannak kitalálva !
De sztem továbbra is Kitti uralja a terepet.Ő az Istennő,nekem legalábbis:)
Helló Mindenki!
Nem tudjátok véletlenül, hogy Sophie Debrecenben kivel van egy lakásban?
Vajon elgondolkozzak a 3 in 1 verzión? :)
Köszi
Anett nagyon komoly!Főleg a feneke,bár a mellei sem elhanyagolhatok.Nagymellü csaj,bár most épp nem olyan nagy neki.
Ilko lehet meglepődsz ha élőben találkoztok ......
Szia rubintom!
Dolgozol? Én viszont nem tudom Te ki vagy, mármint honnan és melyik lány. Én azért nyitottam meg a véleményeket újra, mert az egyik fiú írni akart rólam, de aztán hiába vártam, hülyeségeket meg ne firkáljanak alám. Amúgy nem nagyon van szükség véleményekre, úgyis mindenki maga dönti el, hogy tesz egy próbát, vagy sem.
Írd meg, ki vagy, légyszi! Megnézlek én is. :)
Helyes, és valóban csak segíteni szerettem volna!:)
Amúgy nincs mit megköszönni és Neked is puszi. (Hm, elnézve a képeidet, lenne pár ötletem, hogy hova!:D)
Szia!
Természetesen kedvcsináló. :) Meg úgyis sokan olvassák a hülyeségeimet, így nem kell megkérdeznie egyetlen új érdeklődőnek sem, hogy hogyan működik ez a masszázs nálam. Hát, így. :D
Jó reggelt!
Micsoda leírás, minden lépésről-lépésre. Ez most elrettentés akart lenne, vagy kedvcsináló?
Azért bevállalnám, csak a kalapácsot rejteném el már az elején!!
Legyen szép napod!
Hi!
Meglátogattam Anita 21et. Valóban nem rossz, isteni a NF, egy próbát midnenképpen megér. Amúgy ugyanott rendel ahol Melissza. Én nem csalódtam, bár vannak kedvenceim, akikhez járok ha lehetséges, de kis változatosságnak nem rossz!:) Ráadásul ...TÖRÖLVE..., szóval az sem vészes. ...TÖRÖLVE... én mondjuk jobb szeretem, ha csak egy, de azt jó sokáig elhúzom!:) De ez persze egyéntől függ. Annyi, hogy nehéz elérni, meg ne lepődjön meg senki, ha olyan cirka fél órát várnia kell esetleg, de azt hiszem, ez az idő még benne van!:)
Üdv
ilko
Szia rubint!
Kicsit késtem, örülök, hogy itt vagy! A géptől lassan mennem kell, holnap fél 10 körül feljövök, aztán amikor ráérek.
Remélem, jönnek még lányok! Barnultál? :) Én ritkán megyek, mert öregít az én koromban :(
A csevegésben olvastad a masszázsomat? Biztos. :)))
Jó éjt és sok vendéget!
Szia Katónéni!
Hát persze,hogy nézegetjük egymást.Én mindig olvasgatlak beneteket a csevegésben.Pl:loptam tőled ötletet,mikor nézegettem a hirdetésed,hirdetéseket.Azóta én alám is írnak szépeket.De látom,hogy te már megszüntetted.Most el lépek a szoliba,de ha később ráérsz,akkor szívesen beszélgetnék.
Tisztelt Szerkesztőség!
Előfizető vagyok elég régóta, irtam már ide hogy szeretnék visszatérni az ingyenes hirdetésfeladáshoz,de választ nem kaptam.Előfizetői azonositóm: 0005585.Kérem mihamarabb észrevételeteket és a hirdetéseim feloldását az ingyenes feladás miatt.
Előre is köszönöm.
Letti
Nagyon csendes nap van ma, szomorú az idő.
Bélapapa, csak, hogy tudd, leírom Neked, hogy néz ki nálam egy svéd masszázs. Csak Neked, a többiek ne olvassák!
Bejön szegény áldozat, ha még idegen, kézfogás (fontos), bemutatkozás, közben én már titokban skubizom, de nem veszik észre. Tudom kb. kivel állok szemben. Betessékelem a tetthelyre, tusi, ha nem úgy jött, aztán hasra a masszázságyra Ádám-kosztümben. Én vagyok a főnök! :))) Szegény ember. Tudom az etikettet, de már csak azért se takarom le, hadd gyönyörködjek én legalább. Jól bemázolom masszázskrémmel, hogy ne tudjon elmenekülni, aztán adj neki! Az arckivágás alá teszek egy felmosóvödröt, hogy legyen mibe sírnia, ha fáj. Aki nem képes lazulni, van mellettem egy gumikalapács, picit fejbe vágom, csak annyira, hogy a fordulásig elaléljon. Közben kap MR2-t :) Jól átgyúrom hason, hanyatt, kb. úgy érezheti magát, mint egy boncasztalon, lábak, karok, mellkas, aztán, ha jól viselte, kap egy kis fincsi lingamot, hogy a kínok-kínját elfelejtse.
A lingamot nem írom le, titok. Nagyon szeretik, így visszajárnak. Vagy egyre több a mazo :)
Akarnád még??? XD
Sziasztok!
Heléna(20) nevű hölgyeményről tud valaki infózni?
A képek alapján kellemes nő lehet...
Komolyan mondom, sajnálom, hogy ilyen messze van Debrecen! Igen, egy jó masszázs valóban csodákra képes, bár paplan alatt még nem csináltam :)
Szia! Előkerültél?
Megértettelek. Most én is valami melegítőben vagyok, de, ha vendég jön, átöltözöm előtte. (Vagy átvetkőzöm? :))