sziasztok,hat en is pont Anita 21 rol akartam kerdezni,de latom mar beeloztek,esetleg meg annyit csak hogy bevallalos a csajszi?es hogy minden kepen o lathato?e;ore is koszi nektek,minden jot!
sziasztok,hat en is pont Anita 21 rol akartam kerdezni,de latom mar beeloztek,esetleg meg annyit csak hogy bevallalos a csajszi?es hogy minden kepen o lathato?e;ore is koszi nektek,minden jot!
Micsoda reklámot csináltál magadnak!!
én birom a véleményt csak nem olyantol aki még nem is látott. am meg a negativ véleményböl is lehet tanulni. de a te véleményedböl semmit nem lehet okulni mert nincs értelme annak hogy engem fikázol és nem is láttál még. ezért kérlek még egyszer szépen hagyjál békén mert gyerekes amit csinálsz valakinek megtetszek és egyböl írod a hülyeséged.
szia razor,figaro alsovonal 85 alsovonal ro kukac yahoo pont com-ra irj mar kerlek egy mailt,szeretnek veled priviben dumalni,elore is koszi
Szép napot!
Ma is volt már önkéntes, biztos nem hiszik, hogy ilyen állat lehet egy nő :))) Lement a Sparban a kalapács ára, még várhattam volna a vásárlással, én 300-ért vettem, most meg 260 pénz, ráadásul nincs is szükségem rá.
Ha igaz, mindjárt jön a következő áldozat, még nem tudja, mi vár rá, azt hiszi vicc! :D
Jó reggelt!
Vannak ilyenek, akit ez tesz boldoggá, pedig e nélkül is törlik, az oda nem illő üzeneteket.
Lassan sorban állás lesz nálad, ha mindenki kedvet kap ehhez a masszázshoz!!!
Legyen szép napod!
Irtam már egy pár véleményt kedves gina18 ha jobban szét nézzel .Sajnálni tudlak én csak rosszat hallottam rolad ezt osztom meg ......Ha másnak más a véleménye azt is leirja...Ennyi ha nem birod a kritikát akkor ne kell fórumozni
ezt félre értettéltek én nem gingert akarom bántani hanem ö ott van ahol én régen és érdekes hogy zsolty csak engem meg barátnömet piszkál és csak gingert dicséri :) ja és nálam még nem is járt am meg mondani mindent lehet de én nem akarok még egy vitába keveredni szoval hagyjatok köszi
Reggo!
egy bővebb beszámolót tudnál írni Anett (21) -ről?
előre is köszi szépen
Jó reggelt Bélapapa és Gróf és a többiek!
Látom, Debrecenben még mindig azzal szórakoztatja magát valaki, hogy modira küld mindent ok nélkül. Vagy okkal? :)
hali
votam a tenap katicabogarkanal, nem ajalom senkinek, egy lehuzos cigany jany.a telefonba igerget mindent amikor meg odamesz nem csinaja meg a felit se.mondta hogy valalja segbe is de nem igaz, csak hazugal.lecumiztattam es mentem tovabb.a haz is elegpeneszes.akia akar egy jo csajt az keruje el a janyt
Barby24:Kedves partnereim jövö héten nem leszek elérhetö:-) Információ addig is Anikónál:-)Szép estét mindenkinek!
Jól van, fiam, bolond vagy te...
"...jók voltak a beszámolóid és szépen bealapoztad Magad a nagyok közzé..."
- Aranyapám, te rajta vagy valami anyagon? Most komolyan.
Milyen nagyok közé?
Milyen beszámolók?
Miről ugatsz te itt?
"...Így jártál drága..."
- Drága teneked az a féllábú, háromfejű, vasorrú, hatszemű, pókfarú, üknagymamád...
Amúgy legutóbbi "kommented" is olyan, mintha összehajigáltak volna egy pár szót, aztán mindezt kiöntötték volna véletlenszerű sorrenben valahová... vagyis, lényegében semmi értelme az egésznek, ahogy tőled ezt megszokhattuk.
Üres szájtépés, marhaságok sorozata, semmi több.
Egy rossz vicc vagy, ember... szó szerint is, nem tudom, ezzel vajon tisztában vagy- e.
Szerintem nem vagy vele tisztában, na, mindegy.
Lehet azért flegma,mert te meg egy KÖBUNKÓ!!!!!!!!!!!
Szia!
Nagyon elhallgattál? Hogy alakult a mai napod? Még mindig esik és hideg van :(
Elégedetten távozott, kaptam két puszit is :) Látod, tudom én, hogy mit csinálok.
sziasztok
Balatonfürediek vagyunk és alkalmi kapcsolatot keresünk (lánnyokal) hely biztosított, elérhetőségek tel:06706609584 vagy e-mail:gergoatilla@citromail.hu
19-30év körüli lányok jelentkezését várom én 19 éves srác vok.