Hello
Engem is érdekelnének az éjszakai klubok,és hogy a Jászai Mari téren dolgozik valamelyik hölgy? vagy itt még a belvárosban?
Köszi az infót
Hello
Engem is érdekelnének az éjszakai klubok,és hogy a Jászai Mari téren dolgozik valamelyik hölgy? vagy itt még a belvárosban?
Köszi az infót
Heléna(20)-ról van esetleg vkinek infója? Ezek az új képek egész szexire sikerültek...
Úgy látszik sikeres volt a reklám és a múbalhé :) Én is kipróbáltam Katicabogarat.
DNS-mintát nem vettem, de szerintem nem roma.
Kényesen ügyel mindenre, kedves, kép nem kamu.
Attól oltári messze van, hogy csúcs minősítést kapjon, de panaszra nincs ok.
A színvonalat innen felfelé lehetne elképzelni.
sziasztok erotikus munkára keresek kunzul hölgyeket magas keresetel akár külföldön akár magyarba akár havi 1 millio is érdeklödés erotikus_m@freemail.hu
Hali!
Tudtok ajánlani a városban éjszakai klubbot, bárt?
Előre is kösz!
Tisztelt szerkeztöség! Tegyetek már fel még ma mert hétvégére nem lesz hirdetésem! Péntek van nincs aktiválás??
Olyan nagy az egyetnemértés h gondoltam meglátogatom Katicát. A látogatás alapján én Razornak adom a pontot - Bogárka csinos, formás fenekű, kedves fehérnép ráadásul tényleg intelligens és finom humora is van. A franciája nálam 5-ös, szexben talán picit lehetett volna odaadóbb, mentségére szolgáljon h elmondása szerint fáradt, kialvatlan volt. A lakás egyáltalán nem lepukkant, ebből arra következtetek h aki ilyesmit írt, az csak rosszat akart. Én biztos visszatérek. Na ennyi.
Adnék egy tanácsot! Zsolty úgy tűnik valamiért rád van kattanva,teljesen fölösleges reagálnod rá és megkérni,hogy hagyjon békén..úgysem fog.Egyszerűen hagyd szó nélkül!
Már bocs, de te nem kritikát írsz!Ha szóba kerül ez a lány te rögtön ugrassz rá.Ennek mi értelme??
Ezzel nem Ginát védem,nem voltam nála(még) ,Nem tudom milyen
Elkuldtem a mailt, varom kérdéseidet
par holggyel kapcsolatban lenne par kerdesem ha nem gond,elore is koszi
Nicol!!Most ugyan elfoglalt lettem de 15 ike és 20 ika között Hivni foglak....Köszönöm hogy Te reagáltál:)Puszizlak.
üdv a vadászoknak !
Edit 38 ról szeretnék bővebben megtudni részleteket. Ha van valakinek szívesen elolvasnám, mert felkeresném. És Ginger 22 tényleg ott van a szeren a mélytorokkal ?
Tisztelt Szerkesztőség!
Többször is próbáltam Önökkel felvenni a kapcsolatot, de eddig még nem válaszoltak egy levelemre se. 2. hete, nem aktiválják a hirdetésemet. Mi az oka? Kérem aktiválják végre a hirdetésemet. Előre is köszönöm.
Martina
Hát, magad uram... :)
sziasztok,hat en is pont Anita 21 rol akartam kerdezni,de latom mar beeloztek,esetleg meg annyit csak hogy bevallalos a csajszi?es hogy minden kepen o lathato?e;ore is koszi nektek,minden jot!
Micsoda reklámot csináltál magadnak!!
én birom a véleményt csak nem olyantol aki még nem is látott. am meg a negativ véleményböl is lehet tanulni. de a te véleményedböl semmit nem lehet okulni mert nincs értelme annak hogy engem fikázol és nem is láttál még. ezért kérlek még egyszer szépen hagyjál békén mert gyerekes amit csinálsz valakinek megtetszek és egyböl írod a hülyeséged.
szia razor,figaro alsovonal 85 alsovonal ro kukac yahoo pont com-ra irj mar kerlek egy mailt,szeretnek veled priviben dumalni,elore is koszi