Nem mindig, de alapból igen :)
Nem mindig, de alapból igen :)
Ja, csak közben megvénülök. Miért küldtek modira Debrecenyben?! Utál valaki?
Nem feltétlenül, de ezért lennék szívesebben pasi, szüleim úgyis fiút akartak, hát kaptak egy fiús lányt! Ez Isten bűntetése :)
Anyámnak, apu már nem él.
Úgyse moderálják ki! :D Semmi olyan nincs benne.
Ja, én meg a majmok bolygólyán éreztem magam, de még csak morogtam és kivillantottam a szemfogaimat, a tigrisüvöltés nem ez :))) Te csak tudod!
Tudtad, hogy "rokonok" vagyunk? :) Amit írtál, egyetértek, de nekem azért yachtra nem futja :(((
legyenek szivesek válaszolni hogy esetleg valami szügséges és kell e még hozzá valami hogy ujra regisztrájanak elöre is köszönöm
tisztelt szerkesztöség már napok ota várom hogy a hirdetésem aktiválják de sajnos arra sem jöt még válasz hogy mindez miért nem történt még meg pedig többszöri alkalommal is irtam önöknek!
Nekem nincs "felebarátom". A kirohanás okát meg úgyis tudod. Nem volt elég az újság? Már a neten is mindenki, akinek lövése sincs... Amúgy ennyi volt :) Néhányan azért visszavettek, figyelek. Nehogymá nekem kelljen bizonygatnom!!!
Örülök, hogy itt vagy köztünk! :))) Azért a fene a jó dolgod! Tojod Te a pénzt???
Kivételesen őszintén jött. Hiányoztál. :)
Hali! :D
Kössz! Tudom.
Sziasztok!
Loláról tud valaki vmi infót? Már nagyon régóta fenn van az oldalon de még senki nem írt róla semmit pedig nem hiszem el senki nem volt még nála :) Mivel két Lola van én itt ő rá gondolok aki masszőr és 30 éves.
Vagy esetleg Nikolról? Nemrég voltam Zsuzsannánál a masszőrnél , őt mindenkinek tudom ajánlani tényleg odaadó és isteni kikapcsolodás jó légkör kellemes zene illatok és profi masszírózás.
Molliról tudna valaki valami infót?
Tisztelt Szerkesztőség!
Érdeklődnék, hogy meg kapták-e az e-mailt és tudok-e már hírdetni,vagy még mindíg szükszég van valamilyen adatra?
Remélem mihamarabb válaszolnak!
Vanda19
Krisztián visszatért. :)
Kettőjük közül én Barbarához járok. Anitát is jól ismerem. Korábban 3-4 alkalommal voltam a partnere. Jó tapasztalataim voltak. Az én ízlésem szerint csinos, jóalakú nő. Hozzám mindig kedves volt.
Azért őket javasoltam, mert stabil megbízható kaposvári szolgáltatók.
Adj egy mail címet és küldök neveket.
Whitelady-nél jártam Nyíregyházán. Nagyon szép és kedves a csaj és tiszta, igényes. ...TÖRÖLVE... Nekem bejött.
Üdv !
Kösz villy, azért én majd megpróbálom megdolgoztatni a csajt.
Addig is várom tapasztalataitokat a többi farokmágnesről.
pl. Kitti21, Mónika28, Klaudia30
Hello!
Igen Ő az Merci. Ajánlom ha jól szeretnéd érezni magad.