Ja, csak közben megvénülök. Miért küldtek modira Debrecenyben?! Utál valaki?
Ja, csak közben megvénülök. Miért küldtek modira Debrecenyben?! Utál valaki?
Nem feltétlenül, de ezért lennék szívesebben pasi, szüleim úgyis fiút akartak, hát kaptak egy fiús lányt! Ez Isten bűntetése :)
Anyámnak, apu már nem él.
Úgyse moderálják ki! :D Semmi olyan nincs benne.
Ja, én meg a majmok bolygólyán éreztem magam, de még csak morogtam és kivillantottam a szemfogaimat, a tigrisüvöltés nem ez :))) Te csak tudod!
Tudtad, hogy "rokonok" vagyunk? :) Amit írtál, egyetértek, de nekem azért yachtra nem futja :(((
legyenek szivesek válaszolni hogy esetleg valami szügséges és kell e még hozzá valami hogy ujra regisztrájanak elöre is köszönöm
tisztelt szerkesztöség már napok ota várom hogy a hirdetésem aktiválják de sajnos arra sem jöt még válasz hogy mindez miért nem történt még meg pedig többszöri alkalommal is irtam önöknek!
Nekem nincs "felebarátom". A kirohanás okát meg úgyis tudod. Nem volt elég az újság? Már a neten is mindenki, akinek lövése sincs... Amúgy ennyi volt :) Néhányan azért visszavettek, figyelek. Nehogymá nekem kelljen bizonygatnom!!!
Örülök, hogy itt vagy köztünk! :))) Azért a fene a jó dolgod! Tojod Te a pénzt???
Kivételesen őszintén jött. Hiányoztál. :)
Hali! :D
Kössz! Tudom.
Sziasztok!
Loláról tud valaki vmi infót? Már nagyon régóta fenn van az oldalon de még senki nem írt róla semmit pedig nem hiszem el senki nem volt még nála :) Mivel két Lola van én itt ő rá gondolok aki masszőr és 30 éves.
Vagy esetleg Nikolról? Nemrég voltam Zsuzsannánál a masszőrnél , őt mindenkinek tudom ajánlani tényleg odaadó és isteni kikapcsolodás jó légkör kellemes zene illatok és profi masszírózás.
Molliról tudna valaki valami infót?
Tisztelt Szerkesztőség!
Érdeklődnék, hogy meg kapták-e az e-mailt és tudok-e már hírdetni,vagy még mindíg szükszég van valamilyen adatra?
Remélem mihamarabb válaszolnak!
Vanda19
Krisztián visszatért. :)
Kettőjük közül én Barbarához járok. Anitát is jól ismerem. Korábban 3-4 alkalommal voltam a partnere. Jó tapasztalataim voltak. Az én ízlésem szerint csinos, jóalakú nő. Hozzám mindig kedves volt.
Azért őket javasoltam, mert stabil megbízható kaposvári szolgáltatók.
Adj egy mail címet és küldök neveket.
Whitelady-nél jártam Nyíregyházán. Nagyon szép és kedves a csaj és tiszta, igényes. ...TÖRÖLVE... Nekem bejött.
Üdv !
Kösz villy, azért én majd megpróbálom megdolgoztatni a csajt.
Addig is várom tapasztalataitokat a többi farokmágnesről.
pl. Kitti21, Mónika28, Klaudia30
Hello!
Igen Ő az Merci. Ajánlom ha jól szeretnéd érezni magad.
Sziasztok ! Van valakinek valamilyen tapasztalata Roxana-ról ? Ha igen donjon már egy rövid beszámolót.