Végre igazi beszámolókat olvashattunk. Köszi!
Ezen felbátorodva most én is leírom szerény tapasztalataimat:
Nikol (36): Véletlenül keveredtem össze vele, eredetileg Szendy-t kerestem, de ő vette fel.
Állítólag nem régen kezdte, ami igaz is lehet, pedig a kora alapján nem ezt gondolnám. Kis fonnyadt melle van, a teste többi része átlagos. Kedves meg minden, de a szex teljesen átlagos. Én nem igazán ajánlom.
Sexycsoki: Velem teljesen unott volt, igazi "legyünk túl rajta" feeling. Gyorsan benyálazza, aztán adjad neki.
Az én ízlésemnek kicsit túl sokat tölt a szoliban, teljesen természetellenes a bőrszíne, ráadásul az arca nagyon szeplős, szétégetett. A lakás egyébként átlagon felüli volt, de nyilván csak ezért nem mennék vissza.
Laura: Mindkét Lauránál voltam már.
Szőke, arcképes Laura: teljesen olyan mint a fotókon, nem is részletezném tovább. Nála csak masszázson voltam, francia levezetéssel. Kicsit gyanús ez az okleveles masszőr dolog, így szerintem bárki tud masszírozni. Bár amikor a melleivel simogatott az nem volt rossz... Francia átlagos.
Göndör hajú Laura: Érdekesség, hogy ugyanott rendel mint a másik Laura. Kis melle van, nem egy gyönyörűség az arca, de feelingre itt megtaláltam amit kerestem. Teljesen jó vele minden. Szájba élvezésnél lenyeli mindet, szex közben is aktív, tekereg-mocorog, semmi fadarab szitu. Búcsúzáskor még egy kis finom bújós ölelés, tök jó volt.
A többieknek mostanában nem látom a hirdetését, ezért most nem írnék róluk.