Szia!
Ha mindenre vennék gyógyszert, akkor otthoni patikát kellene nyitni.
Szia!
Ha mindenre vennék gyógyszert, akkor otthoni patikát kellene nyitni.
Köszönöm Motoros, nem volt nehéz meggyőznöd.
Tudod, itt bármit lehet ígérni :) Amúgy persze, hogy nem hívott fel és ezt én tudta, mert nem idevalósi. Honnan is jött? :)
Nem vitatkozom, de most nincs igazad. Az idő múlásával kopunk kedvesem, akármit akarsz belemagyarázni. Elhasználódunk, mint egy járgány, porszívó, vagy bármi. Használjuk magunkat évtizedeken át, néha túlterhelődünk és jönnek a gondok. (a szla meg a gondnok :))
Jó reggelt!
Elárulom, hogy a többségnek szerencsére masszázst. Ne hidd, hogy nem érzik a különbséget hirdetés és hirdetés között.
Már írtam, hogy nem mindenkihez szólok, csak akik megértették. Elég szép számmal vannak már visszajáró kedves ismerősök, nem azért villogok, mintha nem volna elég és mindig újakra vadásznék, hanem, mert így látják, hogy vagyok. Természetesen az intelligens új pácienseknek ugyanúgy örülök, vissza fognak jönni ők is, amikor tehetik. Egy-két hülye meg nem zavar. Tegnap is inkább röhögtem, mint ideges lettem volna. Ilyenkor hamar véget ér a beszélgetés, nem neki és a hozzá hasonlóknak hirdetek.
Lesz masszázskultúra, mégha Te nem is hiszel benne. Már sokat tettem érte és teszek továbbra is. :)
Kedves Szerkesztőség!
Megmondanák, hogy melyik oldalra kell Önöknek írnom, ahol esetleg válaszolnak is? Úgyanis egyik megkeresésemre sem reagáltak és 2 hete nem aktiválják a hirdetésemet sem.
Leonidasz: Elolvastam a korábbi hozzászólásodat,a héten meglátogatom,nagyon tetszik a képek alapján.Köszönöm! üdv.micimackó
Sziasztok!
NITÁRÓL VALAKI VALAMIT LEGYEN SZÍVES?NAGYON SZERETNÉM MEGLÁTOGATNI....DE INKÁBB TUTIRA MENNÉK!!!
köszike
ui:bocs,de jó lenne mihamarabb....:):):)
Lányok vigyázzatok.. van egy kedves ember aki az autoban felejti a pénztárcáját... megnyerő külső, intelligensnek tünö..pasi, nálam egy éjszakát töltött,kiment a pénztárcáért, azóta nem láttam
Ha kíváncsi vagy, tudod, mit kell tenned!
Chuck-kal rendesen szeretitek egymást. Vagy ez is csak játék? De tetszik! :D
Szia!
Mit tettél be? :)
Hello,bambinál volt már valaki???Info róla????
Nagyon kész vagy te, kölök...
És szerintem kevesebbet kellene tolni az anyagból is, mert most már tuti, hogy rajta vagy, és láthatóan erősen rontja amúgy sem túl magas nívójú szellemi képességeid... (legalábbis abból megítélve, amilyen marhaságokat megint iderotyogtattál...)
Na, mindegy, vitatokzz akkor magaddal tovább, Kisautó... ahogy szoktad.
Aztán intézd el magad... oszt' jónapot, ahogy nagy klasszikusunk mondotta egysezr.
micimacko:Én csak Kitti 21 röl tudok valamit de azt kilenc hozzászolással ezelött kifejtettem....Többiek nem aktivak...Menjél és szurjál egyett holnap én is megyek:)
szia visszajelöltelek
Keszthelynél Edinánál jártam, (Egyébként Balatonszentgyörgyön rendel). Nagyon GYENGE.
Amúgy kedves, de a technikája egy nagy 0. Franciája gyenge, ritmikus műnyögdécseléseket hallat megából közben, és cuppog. Szex közben a mozgása szintén nulla. Nem ajánlom!
Halihó.Viki21Nagyon jó kis csaj mindenképpen megér egy patront. Popsi finom a cickók jók.Fél órát voltam nála azt ki is használtam rendesen.Keményen megdolgoztam ami neki is tetszett.Összességében helyes arca és nagyon jó teste van.Ajánlott kategóriaq.
Bélapapa! Ez már vicc! Felhív valami úriember, hogy látta a hirdetésemet, "Szivesen felugrana hozzám egy pár magömlésre."
No comment. :DDD Segítsééég!
HAHÓ Bélapapa! Jó reggelt Gróf!
Mi ez a csend? Ha mi nem írunk, behal a csevegés! :O
Bélapapa, voltál masszőrnél? Vagy egész nap a derekad szereli valaki? Elárulom, semmi se használ, csak ideig-óráig, ha rendesen fáj. Neked is lehet kopásod, vagy akár sérved, népbetegség, erre semmi sajnos. Esetleg vannak gyógyszerek, amiket reklámoznak, hogy visszaépíti a porcokat, mostmár én is azzal próbálkozom. Állítólag jó, nevet nem írhatok, nézz TV-t!
Anett nagyon szép.Böszme jó segge van,olyan kis tenyérbe való.Hamar elsül tőle az ember,annyira jól csinálja.Szolibarna bőre van,szilikoncicis,csak most épp ki vannak neki véve.Kedves,beszédes,szoval ajánlott nagyon.