Üdv!
Ronina hirdetését láttátok? Nem nagyon értem. Ki kell nyalni, hogy mónikázzon? :)
Zafírnál már járt valaki?
Üdv!
Ronina hirdetését láttátok? Nem nagyon értem. Ki kell nyalni, hogy mónikázzon? :)
Zafírnál már járt valaki?
Szevasz!
Én Natit csak ajánlani tudom! Bár először kicsit merev de ha többször mész hozzá feloldódik és tényleg úgy érezheted vele magad mint barátnőddel. Közvetlen nem nagyképű és mosolygós. A kecó nem nagy szám megfelel az ilyen célra fent tartott panel lakásoknak. A farnciája jónak mondható bár velem csak gumival csinálta és a szexben is odaadó. Ha jól csinálod és te is foglalkozol vele még élvezheti is. A mellei meg tényleg csodálatosak mint a vékony testalkata is.
Kedves Petra szolnok!
Ha garanciát szeretne képeire, akkor csak azok a képek maradhatnak hirdetésében, melyeket a feltöltött garanciakép igazol.
VL
Sziasztok! Kíváncsi lennék hogy a fizetett fotógaranciás hirdetésemből hová tüntek a képek????????
Sziasztok! A segítségeteket kérném! Van itt az oldalon Rita néven hirdető lány. Keszthely környékéről. Ha valaki volt nála, megírhatná milyen. Nekem nagyon bejön, de nem akarok pofára esni. Köszi, ha tudtok segíteni.
Látom törölte a hivatkozást autómatikusan az "oldal" pedig ide mutatott a
videkilany.hu oldalra Alexandra hirdetésére:)))
Probálok ponosítani így Alexandra /Székesfehérvár/
-Csp-
Üdvözlet Mindenkinek!
Alexandrához ill. a „rendeléséhez” szeretnék hozzászólni. ...TÖRÖLVE...
Tettem már *** moderálva ***, de nem akarok ide hivatkozást beszúrni lehet, hogy úgy is törölnék a moderátorok:) Persze ha valaki keresi úgy is megtalálja az írásom, azonban ölelésből, szeretetből, -ebben az esetben- dicséretből sosem elég, ezért írok ide is. Számomra az igazi rátalálás.)))
Kedves, aranyos, mosolygós, és lehet hó, eső, sár, napsütés, nem érzed ha gondja van, akkor te vagy az első és hogy jól érezd magad. Okos, bölcs és fantasztikus a humora, nekem nagyon bejön.)) A beszélgetéseket alig lehet abbahagyni azt is olyan jó vele tenni:)) A lakás nekem egy kedves kis otthon, amit Alexandra dolgossága, pedánssága elkoptat lassan:)) Igaz nem tegnap óta ismerjük egymást de én rá mernék bízni bármim. Korrekt és full. becsületes! Röstellem is, hogy ezt szóba hozom, mert ez számomra természetes, de olvastam lentebb, hogy mi maradt elől valahol és nem tűnt el.... Na akinek ilyen kételyei vannak nem is ajánlom neki Alexandrát mert nem érdemli meg Őt!:)) Most ha valaki azt hiszi, hogy bármi állta ezen sorok mögött téved, egyszerűen lehet az ember elégedett ennyire mint, „kedves” vendég.
Remélem segítettem a döntésben, és itt főleg talpig úriemberekre gondolok!
Teszem persze Alexandráért is, mert van amit csak kedves őszinte szavakkal lehet megköszönni!
Köszönöm Alexandra!
-Csp-
Hali KP74 !
Igazad van nincs jó lány mostanában Nyíregyházán sok kamu hídetés van
De nem tudom mikor voltál utoljára az Ószőlőn mert már csak a Vanda van,
tudomásom szerint.
Sziasztok urak Vanda 28 szerintetek milyen? Kép alapján elég meggyőző.
Sziasztok!
Siralmas az ami ebben a városban megy! Megyeszékhely, nem kisváros, és gyakorlatilag nincs egy normális hely. Az igényesség az kimerül annyiban, hogy a lány elmegy zuhanyozni, lehet, hogy még téged is elküld, de ragaszkodni nem fog hozzá. A hely vagy ápolt, vagy próbál az lenni. A lányok meg inkább átlagosak, átlagos teljesítménnyel. Ha fiatal és csinos, akkor is nagyon átlagos a teljesítmény, ha idősebb akkor meg csúnya. A legnormálisabbak (tiszta körülmények, normális lányok) a Sarkantyún a két feketehajú lány, meg az Ószőlőn Vanda, Kinga, meg Virág. A többi az vagy csúnya, vagy etnikum, és még a fotó is hamis, a hely meg valami koszos panel.
Én a magam részéről a masszázs jellegű szolgáltatást kedvelem, az több szempontból is jólesik, főleg ha egy ügyes és csinos lány végzi meghitt környezetben, ez Nyíregyen ismeretlen szolgáltatás sajnos. Debrecenben viszont vannak kiváló helyek, több is. Pandinál még nem voltam!
Ha valaki biztonságban és jól akarja magát érezni, akkor el innen. Hogy miért van ez így itt, azt nem tudom, nem értem, talán még mindig sötét a Szabolcs?!
üdv
Szia! Ébresztő! Munkanap van!!! :)
:DDD
Szép estét!
Mi van, ma "nem érdekel" napod van? :) Otthon voltam töltődni Fehérváron, most jöttem meg. Ez érdekel?
Hello,hát kedves sajnálhatod is hogy még nem voltál Tamaránál:)Igazi vérbeli dögös 40es!Igyekezz bepotolni látogatásodat:)!Üdv
aniko 20 nál járt már valaki????
Sziasztok! A két lányról aki masszázsal foglalkozik az eggyik hölgy (Pandi) a másik (masszázslány) néven
dolgozik, tudtok irni valamit róluk??? Voltatok már náluk??? Üdv
Hellósztok!!
Már nagyon vágyom Tamarára:))(Sopron).
Sajnos nem nagyon tudok elszakadni itthonról(Győr), pedig jól megdöngetném..
Nem tudna valaki elvinni Sopronba??:DD
Jó farokverést minden "kollégának"!!
Azt tudod, hogy Veszprémben (csak Veszprémben, ahol Katónéni van) probléma most újra a hívószámkijelzéssel telefonálás! :)
Baromság az egész, kinek érdeke hívogatni vissza bárkit? Mennyi pénz az egyáltalán, meg milyen apropóból? "Drágám, beléd szerettem, szeretném, ha elválnál miattam!" ??? Vagy miért kéne hívni? Fehérváron van egy masszőrnő, aki tényleg beírta ostoba módon a hirdetésébe, hogy diszkréten visszacsörgeti az érdeklődőt, mégis a veszprémi fórumba írta be "valaki".
Na látod, innen jövök rá mindig, ha valami történik. Kezdődik a rágalmazás, hitelrontás, még ha már név nélkül is, mert csak ennyire futja. :)
Felvehetem én a rejtett számost is, csak mondjuk egymás után 3 Józsi felhív, nem tudom, ki mikor, mit akar. Én meg nem mondok címet, ha így jó.
A komoly érdeklődők úgyis számkijelzéssel hívnak, befolyás meg semmi rájuk, lehet írogatni hülyeségeket.
Szóval, valami van, kedves grófom, csak nehogy több legyen!
Nagyon szépen köszönöm a Zsuzsókával kapcsolatos választ!