Most mentem. Holnap este feljössz?
Most mentem. Holnap este feljössz?
Szép estét! Csak feljöttél! Tudom, én is hülékedek.
hellóka
Gina(36) nevű hölgyről mit tudtok?
Kedves Krisztike!
Felvettelek MSN-re, kérlek fogadd el. Volume77@.....
Már írtam neked :) Nézd meg!
Persze van kedvem. Van egy email címem ami publikus rubint4@gmail.com.Itt megbeszélhetünk más elérhetőséget,mert ide nem szeretném kiírni.
Örülök, hogy meggyógyultál. Igen, igazad van, erre írtam, hogy ez itt a vadnyugat. Én mondjuk tényleg nem akarnék 100 évig élni, de amíg élek, úgy ahogy nekem jó :) Beszélhetünk néha priviben is, van ami nem ide való. Csak, ha van kedved.
Mandula gyulladásom volt magas lázzal,5 napig nyomtam az ágyat.
Természetesen,nekem is van véleményem.Ez a felgyorsult élet és az állandó törtetés és pénzhajhászat,igen is rányomja bélyegét az egészségünkre és minden embernél más és más betegségekben üt vissza.Sajnos én ezt tapasztaltam és ha tetszik ha nem ezzel kell mostmár eggyütt élnem,de nem engedem,hogy írányítsa és megkeserítse életem,de azt előre tudom,hogy soha nem leszek 100 vagy 120 éves.Ez nem pesszimizmus,sajna tény.Attól függetlenül nagyon pozitív vagyok és tervezek én is.
Szia rubint!
Megfáztál? Már azt hittem, hanyagolsz. :(
Remélem, egyetértesz velem az előbbi, grófnak írt hozzászólásomban! De másoknak is szól, tudom, hogy olvassák.
Sziasztok
Egy negatív tapasztalatomat szeretném veletek megosztani csak azért, hogy ne járjatok így mint én.
Dorcika (19) nevű lánynál voltam. A lány személyével nem volt bajom, de közbe hívogatták telefonon (ahol eddig jártam ott lenémították a telefonjaikat a lányok). Nála az egy óra, az kereken egy óra. Nézte folyamatosan az órát és amikor lejárt az egy óra félbe hagyott és közölte mosolygó arccal, hogy: "lejárt az idő" Persze ez már a második felvonás lett volna. Nem beszélve arról, hogy közben kérdezgette "sok idő kell még?" Nem áskálódásból írok be, de amikor nem ...TÖRÖLVE..., akkor picit több lenne az elvárás. Előre kell ...TÖRÖLVE..., ez sem túl korrekt, mert mivan ha meggondolnám magam valami miatt és egy fél óra elég nekem? ...TÖRÖLVE... :) Egyébként a lakásban szerintem laknak mások is. Közös zuhanyt is ígér mindenkinek, de az elmarad szerintem mindig. Röviden, velősen ennyi.
Legjobbakat!
Tudod, Gróf, nagyon nem ismersz. Én döntök a saját életemről és remélem, nem gond neked, hogy én nem akarok 120 évig élni. A "gyógyítótól" én még nagyon messze vagyok, de ez itt Európa, ne hasonlítsd össze a keleti kultúrával. Ott máshogy nevekednek, élnek az emberek. Ez itt a vadnyugat. Nem vagyok még 60, sőt 50 sem, de én is tervezek, sokszor váltottam már, nagyot is és fogok is, ha úgy látom jónak. Nekem is jónak! Te most nem hozzám szóltál, hanem a néphez. Igazam van?
Igen.
A férfiakról meg annyit, hogy van az okos, aki nem játsza az eszét, éli az életét, tudja, hogy mi a különbség szex és szex között, masszázs és szex között és, hogy a masszőröknek is lehet nemi életük, csak talán kellemesebb, mint hogy elugrok valahova üríteni. Te is többször rákérdeztél, hogy mit várok ezen az oldalon. Tájékoztatlak, hogy nem hiába választottam ezt magamnak és nem bántam meg. Szánom azokat a magukat férfinak nevező egyedeket, akiknek fizetniük kell egy aktusért és még ők hőzöngenek, sértegetik azokat,akiknek fizetnek. Én az egészséges, intelligens réteget céloztam meg és meg is találnak, még itt is. A kretének miatt pedig újra átírtam a szöveget, talán kevesebben hívnak közülük, bár szándékuk ellenére nem idegesítenek, mert megszoktam már ezeket is. Lapát már a telefonban!
Legyen szép napod!
Szia Katónéni!
Nem tüntem ám el,csak egy kicsit betegeskedtem.
Ehhez csak ennyit: :DDD
Tisztelt szerkesztőség!
1 hete adtam fel önöknek a hirdetésem,szeretném megkérdezni,mikor várhatom az aktiválását.
Üdv.Sz.N
Nahát, micsoda szappanopera kerekedett itt, amióta nem néztem be a fórumra! Megyek is, írok belőle forgatókönyvet, és milliomos leszek. :) Csak így tovább!
No, kedvesem, megint tévedtél. Hirdetési lehetőség hiányában újabb és újabb masszőrök hirdetnek ezen az oldalon és máshol is. De nem lesz ez mindig így! :) Amúgy te mindenhez értesz?
Megér 1 próbát,, minden képp ajánlott, csak a melltartót nem szivesen veszi le szűlés után kicsit aszott lett a melle,de elmegy..a ***moderálva***viszont profi
Üdvözlet!
Arra lenék kiváncsi hogy Nauszi milyen s hogy megéri-e hozzá elmenni?
Kanok!!Tegnap jártam Nicolbabynél teljesen rendben van....Elöször kaptam azt amit láttam a képeken,,,,takargatások nélkül....Igazán jo volt vele....Tudom ajálani mindenkinek.... Micimacko:Kitti 21 ??Megvolt?Vélemény?
Valóban öröm újra Nauszi képeiben gyönyörködni! Hát még élőben látni!! :-)
Én hűséges tipus vagyok és Nauszi törzsvendége, soha sem kellett csalódnom benne. Közvetlen, barátságos, a szolgáltatás "direkt" részén túl is abszolút kellemes lány. A "direkt" részek pedig... arról úriember nem ír, magánügy. :-))))