sziasztok! 20 éves srác keress nyíregyi csajt kalandra! :)
djroyal_19@msn.com az msn címem!
sziasztok! 20 éves srác keress nyíregyi csajt kalandra! :)
djroyal_19@msn.com az msn címem!
Pussz! Akar a hóhér 120 évig élni, nekem 75-80 elég. A gyógyszar használ, képzeld! Ma először nem húzom a lábam. Az itteni egészségüggyel van a gond, de nagyon. Elmész dokihoz és már a műtőbe akarnak tolni, kidobálni, levágni... Ami nincs, az nem fáj alapon. Na, ehhez nincs nekem kedvem. Lehet, hogy máshol másmilyen dokik praktizálnak, de ettől az Isten mentsen meg mindenkit! Tényleg. Van egy kis tapasztalatom. Meg baráti kézfogás 10 lepedőnél kezdődik. Kap fizetést! Anyját! Mégha értene a dolgához, de nem ragozom, úgy kaki, ahogy van, én már el se megyek ide, irány Fehérvár, ha már muszáj.
A tegnapi koncert után viszont nagyjából használhatatlan állapotba kerültem, de jó volt :) Meg rám is fért. Lehet irigykedni :)))
Dolgozni kéne, ma is. Majd valamikor idetévedek, fiam megy aludni most, én meg úgy teszek, mintha szerda lenne. Dógozz Linda!
Hali!
Na akkor Nittáról. Korábban Nettyke néven is futott. Aki szereti a kimondottan vékony lányokat (mint én :)) annak csak ajánlani tudom. Teljesen ápolt, cici gyögyörű, popsi kicsit csontos. Lakás korrekt, egyedül van, ásványvízzel kínál stb. A szolgáltatás is jó szerintem, nem hisztizik, hogy ezt nem szabad, ez meg fáj. Nem dob ki azonnal ha lejárt az idő, akár még belefér egy cigi is meg egy kis beszélgetés. Bár én ilyenen nem szoktam felakadni de tudom, hogy zavar néhány embert, hogy a türölköző kicsi és nincs tusfürdő választék. Azért van egy két negatívum is. ...TÖRÖLVE... Így néha máshoz, de azért elég gyakran visszatévedek. Nem akarom nagyon fényezni nehogy azt higyje valaki hogy a managere vagyok, mindent összefoglalva ajánlott ...TÖRÖLVE....
Remélem segítettem
Jó mókát
Kedves Kinga Baba!
Erre nincs szükség minden alkalommal, amikor feladja hirdetését. Minden esetben ugyanazt tudjuk válaszolni, amit eddig, és amit a GYIK-ben is olvashat.
VL
:-)))))))))))))))))))) :-))))))))))))))))
Igy már értem,köszönöm a tájékoztatást. :-)
Üdv Mindenkinek!A holnapi nap még hívhattok ,de 17.én elutazom és kb 2 hétig nem leszek elérhető.puszi nektek:Zsuzska
Már régóta várok az aktiválásra! Miért kell ennyit várni?
Szálj már le rólam te paraszt!!!
Nekem Édes!!IRj emailt!!pussz
Sziasztok Skacok !
Jó lenne, ha segítenétek, OLYAN HÖLGYET KERESEK, AKINEK SZÉP NAGY, NAGYAJKA ÉS KISAJKA VAN !!!!!!(olyan szájba való, jó nagy)
MÁR TÖBBSZÖR ÉRDEKLŐDTEM, DE SAJNA SENKI SE ÍRT SEMMIT, SZÓVAL LÉGYSZI ÍRJATOK, HA VAN ILYEN LÁNY !!!!!
... és a vélemény is érdekelne, ha van valakinek tapasztalat a helyről, vagy a lányokról
Van 3 lány, akinek a fotóin látszik ugyanaz a munkahely. Valami strip-bár lehet. Tudja valaki hol van?
(Rubi20, Emília21, Veronika26)
Sziasztok!
Voltam Whiteladynél, jól éreztem magam nála. Nem a huszonéves kategória, éppen ezért jobban ráérez hogy mi esik jól egy férfinak. Türelmes, korrekt. Szerintem csinos, nagy cicik, jó fenék, bár én a csajosabb lányokat szeretem, ennek ellenére az összkép izgalmas.
Ajánlott kategória!
Jaj, elfelejtettem! Képzeld, megyek Iván koncertre ma este :) Kis kikapcsolódás meg parti.
Bent lesz, még csak naplót vezetek. :D
Ezt a szösszenetet is beírhatod a készülő könyvedbe!!
Szia, na végre! Igazad van, de nem mindenre kell venni gyógyszert, én vettem, eszegetem és türelmesen várok. Még a végén újra futni fogok, az idén kimaradt. Van még egy rozmaring krém, jó mentolos szagú, viszont azonnali fájdalomcsillapítás, ez bevált, csak este merem bemasszírozni, mert egész nap illatoznék és elmenekülnének a vendégek.
Mit szólsz az érdeklődőmhöz, akit írtam? Semmi reakció! Engem a röhögés kapott el, miután el se köszöntem tőle. Fiam is röhögött. Sokszor úgy telefonálok, hogy itt fojtogatja a nevetés közben én meg legyek komoly.
Amúgy meg sose öregszünk meg, de tényleg egyszerűen így hívják :) Neked van igazad!
Puszi Bélapapám!
Egyszerűen nevezhetjük öregedésnek!!!
Szia!
Ha mindenre vennék gyógyszert, akkor otthoni patikát kellene nyitni.