Semmit nem szeretnék, csak leírtam az elérhetőségemet. Ennyi. :)
Semmit nem szeretnék, csak leírtam az elérhetőségemet. Ennyi. :)
Mit szeretnél mit irjak???
pal-pusztai@freemail.hu címre kérem a postámat! :) pal-pusztai KUKAC freemail.hu
Nem szeretnék én senkit futatni egyszerüen csak arra gondoltam hogy a jó tapasztalatokat is érdemes megosztani nem csak a rosszakat . ám ha ez zavar beneteket akkor nyugodtan megtarthatjátok ezt a forumot egy kis mocskolodos ,lehuzos szenylapnak ,és mindenki tanuljon a saját tapasztalatain ,kárán.
Katókám, nem küldtem levelet, mivel a címed sem tudom, így nem kaphattam választ sem! :)
Írtam választ, Pircsi. Remélem, ma még feljöttök, bár napközben fiam kotlik a gép előtt általában, de este beenged. :)
Köszi :)
Köszönöm kérdésed, nem, sőt! Pedig akkora antibiotikumot kaptam, mint egy csótány, alig megy le. Pihi van.
Katóka! Jobban Vagy már?
Katókám, az este elment az email....
aha nincs még sehol csak szeretnéd felfuttani?
most jön a kérdés ki is az a szandra?
Jelentem, borozni és beszélgetni voltam egy barátomnál. Most értem haza taxival. Jól éreztem magam! :)
Hol vagytok már?!
Most csak a vibri van itt :D
Az elmúlt dolgok után ne sírj! Pihenj, gyógyúlj, szeretkezz! :)
Hát, ha nem oda kell dugni :)))
Ilyen könnyű Téged megnyugtatni? :)
Köszi, megnyugodtam :)))
8-an kerestek!! Volt, aki 12-szer próbált elérni. Sírok. :((( Én is hétfőre tippelek, de holnap estefelé vendég és tuti bevállalom, ha nincs mandulája (még nem kérdeztem). Heverészgetek ám két csevegés között, nézem a TV-t és most bosszantottak fel a 40 milliós játszmában egy Petőfi verssel. Ezt álmukban is tudni kell! Hány ökrös szekérről írt verset?! Elúszott 20 millájuk az első kérdésnél. Gondolkodnak.