Dehogy költöztem át, csak hirtelen nem tudtam mit tegyek, tudni kell, hogy megkeresett a dorog előljárosága, hogy rontom a város hirnevét, és nyilvánoságra hozzák ki vagyok, ha nem megyek másik városba, tanácstalan vagyok mit tegyek...
Dehogy költöztem át, csak hirtelen nem tudtam mit tegyek, tudni kell, hogy megkeresett a dorog előljárosága, hogy rontom a város hirnevét, és nyilvánoságra hozzák ki vagyok, ha nem megyek másik városba, tanácstalan vagyok mit tegyek...
Átköltöztél Debrecenbe? Nem Hajdudorogon voltál?
A méreganyagok igen.. de a fehérje, az tápláló:))) nem méreg:)) anyag..
Igen, áttávoznak a tüszők a másikra :) Én lehet, hogy meggyógyulok, de a partner?!
Egy jó közös izzadással eltávoznak a méreganyagok, minden-honnal!? :)
Kedves katónéni pihenj, én sem feküdtem meg a nyavaját, és még mindig érzem, nem vagyok 101-es--
Délután elmegyek orvoshoz, ez nem jó. Na de szex?! Ilyenkor? Gondolod, hogy segít? :)
Telefonon mindig elérhető vagyok, és elmesélem, milyen a pezsgőtablettás szex.. itt azért nem szeretném tenni, mert biztos van aki bizarrnak tartja, és nem szeretném kiutáltatni magam...
Egy pár napot pihenned kellene, mert ez tényleg nem játék! Forró tea, keksz és szex! :)
Sziasztok.. Örülök,hogy irtok nekem... igen eza pezsgőtabletta, fantasztikus érzés,de a robbanócukorka sem kutya....
Én is szarul vagyok, de dolgoztam ma is. Egy normális ember ilyenkor lázasan fekszik, meg szédölög. Azért csak lemegyek a dokihoz, már alig tudok nyelni, nagyon fáj, meg fertőző is, meg szövődménye is lehet. De utálom, kb. 6 éve nem volt.
Tudtam, hogy elolvasod, tényleg felhívtam, beszéltünk, egész normálisan. Így kell és lehetett volna.
Tényleg jobb a békesség, karácsonykor meg pláne. Olvastalak, szép munka volt! :) Ne ülj fel mindenféle hergelésre, ez a lényeg. Jobbulást a tüszőre, a fiam ma esett bele, most jártam a patikában. Nem szeretem a pirulákat, de most ráfér egy kúra, pocsékul néz ki.
Sziasztok!Többen is érdeklődtek az ünnepi nyitvatartásról,de most lett véglegesítve.December 22-ig elérhető leszek és a két ünnep között is .Akikkel már nem találkozok azoknak kellemes ünnepeket és boldog újévet kívánok!
sziasztok. Nathasa22-röl valaki tud valamit (tapasztalat egyéb érdekelne) ?
Dominika majdnem olyan, mint a képeken, tán kicsit még soványabb.
A repertoár simogatós lazító masszázs kézi levezetéssel, és slussz!
Masszázs volt már jobb is, viszont bő olajjal alaposan lerendezte a bohócot. Tarifa baráti, helyszín diszkrét, parkolás megoldott.
Ha a fenti program elegendő, egyszer megéri kipróbálni.
Sziasztok.Nem tudja valaki hogy Vanda mikor lesz újra?
Sziasztok!
Ünnepek előtt még elérhető vagyok!
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
Puszi Mira 06705968198
Sziasztok.
Tud nekem valaki egy kis infót adni Kitti(23)-ról?
Sziasztok.
Tud valaki nekem infót adni Eszter(29)-ről?
Juj!! Nem is értelek, a sült csótánynál nem lehet finomabb, esetleg a nyers meztelencsiga :)))
Képzeld, betüszősödött a mandulám, eléggé fáj, ha nyelek, most semmit sincs kedvem enni, még kínait se, de dokihoz sincs kedvem menni, pedig ezzel muszáj, még megfertőzök valakit.