Ajjaj! Ennyi év után...Tudnék mesélni!
Ajjaj! Ennyi év után...Tudnék mesélni!
Még kitartok kicsit:)
Bízom benne, hogy az ÁFÁ-t már elintézte mindenki! A boldog életbe!
Akkor neked is vannak sztoriaid,, humoros esetek vendégel:)))
Most mégse alszol? :)))
Akkor jó éjt!
Ejj dőre Katónéni, méghogy öreg... tudod hány évesek vagyunk?? 28+Áfa:))
Kész van. 86-szor írtam át már :) Sokan nem értik. Mi az a masszázs? Főleg szakszerű. A svédet még megértem, hogy nem értik, bár már néhányszor itt leírtam. A szexet se mindenki érti! Egyik nap felhív egy pasi és megkérdezi, hogy "a szexbe belefér egy aktus?" Mér, mi a fene a szex??
Már én pihenetm egy kicsit megyek mindjárt, csa ka telefon felébresztett,korán szoktam aludni, szerintem néha téli álmot alszok én is:)))
Akkor visszajavítom, kösz.
Puszi drága!!
Nos nem sértelek meg, ha leirom,hogy én kihagynám a vagyot belőle,inkább azt irnám, hogy akár...
ÉS TE?? Légy szíves olvasd el a hirdetésem szövegét! Szerinted érthető?
Itt vagyok!
SZÉP ESTÉT KATÓ,ITT VAGY MÉG??
Szia drágám! Látod? Nem válaszol Neked. Pálnak írta. Hogy telnek szürke hétköznapjaid? Kérdezem azok után, hogy egy jót beszélgettünk. :)
Sziasztok! Megint bealudt mindenki? :) Megjött jó öreg Katónéni és nincs olvasnivalója. Felháborító!
Gróf Úr, valami egyszerűbbet írj, nem nagyon megy válasz rá. Bevallom, én se értem, miket írogattál, ez Téged persze örömmel tölt el, gondolom. :))) Pircsinek meg nem válaszolsz. Szép! Tudom, hogy Pált akartad visszacsalogatni, de úgy látom, nem jött be.
Nehogy már meghaljon a csevegés!! Van itt téma, ami mindenkit érdekel. Hiányolom még Bélapapát, Busht, Jampecot, Babucit meg akiket kifelejtettem.
Na, mindegy, ma semmi, de remélem holnap délelőttig már lesz itt valaki. Magammal a szobámban is tudok beszélgetni.
Sziasztok.
Én is csatlakozom az előttem szóló Csabi 28-hoz! Én szinte heti rendszerességgel járok a Szandi 27-hez aki mindamellett, hogy rendkívül csinos, kedves, még okos is!! És a cicije barátaim fenomenális és abszolut NEM szilikonos. Természetes lány nem játsza meg magát a kedvesség árad belőle.. Még mindig csak ajánlani tudom ezt a kis csodát!!!!
egy kis javítás: véleményt, mindent :)
Sziasztok!
Eddig még nem írtam egy lányról sem vélemény, bár igaz eddig nem is voltam soknál.Most mégis kivételt teszek és beszámolok a Szandi (27)-nél töltött 30 percemről.
Talán egy szó illik rá a legjobban és ez a : tüneményes. Nagyon csinos nő és ezek mellett igencsak kedves. Az előbb olvastam, hogy van aki szerint szilikon a cicije...szerintem NEM de simán van olyan kemény mint egy szilikon mell...és az a popsi...eddig még soha nem fogtam keményebbet :) Szóval mindegy egybevetve nagyon kellemes időt töltöttem vele és reményeim szerint még fogok is. Vigyázni rá és az aberráltak kerüljék:D Használjátok ki srácok a lehetőséget még mielőtt el nem veszem feleségül :) persze ez csak vicc...szóval nálam a hölgy 10/10!
:)