Írtam választ, Pircsi. Remélem, ma még feljöttök, bár napközben fiam kotlik a gép előtt általában, de este beenged. :)
Írtam választ, Pircsi. Remélem, ma még feljöttök, bár napközben fiam kotlik a gép előtt általában, de este beenged. :)
Köszi :)
Köszönöm kérdésed, nem, sőt! Pedig akkora antibiotikumot kaptam, mint egy csótány, alig megy le. Pihi van.
Pál-Pusztai · Őstag · Katóka! Jobban Vagy már?
Katókám, az este elment az email....
Pál-Pusztai · Őstag · Jelentem, borozni és beszélgetni voltam egy barátomnál. Most értem haza taxival. Jól éreztem magam! :)
Hol vagytok már?!
Most csak a vibri van itt :D
Pál-Pusztai · Őstag · Az elmúlt dolgok után ne sírj! Pihenj, gyógyúlj, szeretkezz! :)
Hát, ha nem oda kell dugni :)))
Pál-Pusztai · Őstag · Ilyen könnyű Téged megnyugtatni? :)
Köszi, megnyugodtam :)))
8-an kerestek!! Volt, aki 12-szer próbált elérni. Sírok. :((( Én is hétfőre tippelek, de holnap estefelé vendég és tuti bevállalom, ha nincs mandulája (még nem kérdeztem). Heverészgetek ám két csevegés között, nézem a TV-t és most bosszantottak fel a 40 milliós játszmában egy Petőfi verssel. Ezt álmukban is tudni kell! Hány ökrös szekérről írt verset?! Elúszott 20 millájuk az első kérdésnél. Gondolkodnak.
Katónéni, csak a gyogyszert, semmi mást, ilyenkor a pezsgőtabletta, csak szájon át, nem punciba....:)))
Köszönöm, hogy segitettek a tanácsokkal, szerintem is, kaka nekik a dorogiaknak....
Pál-Pusztai · Őstag · ..talán hétfőn.. jó ha munkaképes állapotba kerülsz. jobbulást Neked!
Én múlok el holnapra! Akkorát aludtam. Fázom. a telefon kikapcsolva, meg se nézem, hányan kerestek, de biztos néhányan délután is, mintha éreznék! Pál, nem szoktam én beteg lenni, rosszul viselem.
Pál-Pusztai · Őstag · Azért ez holnapra nem múlik el...
Kedves Pircsi! Voltam dokinál, végre van gyógyszerem, pihire vagyok ítélve :(, de bevallom, úgysincs kedvem dolgozni.
Majd holnap már biztos jobban leszek. A dorogiakkal tényleg ne törődj, max. a szájuk járhat! Küldd el őket a fenébe, ha újra keresnek! Szép napot, sok jó vendéget!
B (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Pircsi!
Ne is foglalkozz velük!Amit az otthonodban csinálsz,ahhoz senkinek semmi köze!
Szép napot Mindenkinek!