Rebeca...masszírozós
Ki van írva, hogy kedden 7től20ig
Ha jól tudom ma kedd van. 9 körül hívom,majd kiosztott, *** hirdető kérésére moderálva ***
Rebeca...masszírozós
Ki van írva, hogy kedden 7től20ig
Ha jól tudom ma kedd van. 9 körül hívom,majd kiosztott, *** hirdető kérésére moderálva ***
Üdv!
Tudja valaki mi történt Dorinával?
Sokáig inaktiv volt, aztan meg eltünt.
Felkeresném, mert brutális látvány.
Köszi.
Szia!
Kibe/mibe futottál bele....?? Megosztod velünk, vagy szóra sem érdemes?
Üdv:
spray
Az, aki a saját nyitvatartási idejével sincs tisztába, flegmán kioszt, az vajon milyen lehet a vendégekkel?
Johnnybegood · Újonc · Sziasztok ! Mangó ( 45 ) ismeri valaki ? Egy jó és kedves masszőrt keresek . Köszi a választ ! (ha lesz :) )
Országos és Pesti viszonylatban volt/van 3 nagyon aktív és halálosan hiteles fórumozó kolléga, már az őskorszaktól kezdve olvasom őket! Remélem látom, olvasom még őket: Pedro, Wolf, Alfa-Centauri! Túlzás nélkül mondom, sok száz óra csöcsrefutástól mentettek már meg, de szerintem nem vagyok egyedül. A zsére ki sem térek, amit nem buktam el általuk! Nagyon sokáig a legtöbb kamus csaj őket mindig Offoltatta a legtöbb oldalról. Amikor egy egyébként top nő rengeteg beszámolói között nem volt egyik kolléga sem, akkor abból tudtam, hogy kampózik a hirdető, mert ők tuti, hogy rárepültek és azt le is írták. Amióta megy a vándorlás a nőknél, azóta ez mindenki számára hasznos kell legyen. Érdemes azon hirdetőket- akik Pesten is közön-kézen forognak- Pesti oldalakon is leinfózni, ha még itt helyben vagy országosan ez nem történt meg. 3-5 perc és adott esetben nem vakon repülsz rá egy 35-45 csoki buktájával.
Kedves IVETT.
2019 február utolsó napján voltam nálad.
( ami részemről egy kellemes együttlét volt, kölcsönös szimpátiával karöltve )
Aztán jött a koronavírus első hulláma .
Akkoriban jelezted a hírdetésedben, hogy csak a korábban nálad járt emberek jöhetnek hozzád.
Én kettő alkalommal jeleztem feléd, hogy jártam nálad.
( a második alkalomnál leírtam a 2019 évben használt telefonszámomat. )
Tovabbá közöltem veled a valódi nevemet.
Amit a találkozásunk előtt megadtam.
Nem zaklattalak sohasem, és szinte mindig nyitvatartási időben kerestelek.
Én most is mennék hozzád, mert tényleg barátnő feelinges a hozzáállásod .
És a testi adottságait kiválóak.
De viszont muszáj volt leírnom a problémát, mert évek óta próbáltak elérni.
És talán észreveszed a saját magad által támasztott követelményekkel szembeni hibáidat.
hirdetés már nem elérhető, pedig kíváncsi lettem volna, hogy lehet valaki állandóan terhes :D
Vettem köszönöm.....akkor mint őrdőg S tömjént.....
Tupac · Újonc · Felteszem a költői kérdést..: Ivett 26 minek hirdet, ha csak visszajáró vendégeket fogad? Azoknak tutti ott lapul a telójukban a száma...
Az engem is érdekelne.
Hello! Szex? Hívj!
Na erre oda kell figyelni! xD Nem terhes a hölgy,hanem hasra hízott.Gondolom nem elefánt,hogy 2 évig hordja.Januárban írod,hogy kismama és még mindig az, normál 3-4 hónaposnak megfelelő hassal.Kamu az egész,pont mint az életkora.Érdekes, hogy ezek közül egy se öregszik :D
Kár érte, jó ügynök volt…
A lovászpatonai hölgyről tudtok valamit?
Szerintem nyiregyen még Merci is jó! Kedves aranyos lány.
Sziasztok! Szandi(34)-ről vagy Noémi(34)ről valakinek valami tapasztalata van? Előre is köszi!
Ha valaki válaszolna, akkor írd meg nekem is! Köszönöm!
Sziasztok. A nevemet nem közölnem csajok de nincs helyem úgy nézem Győrben. Hosszú történet egyébként én szerettem valamikor ebben a városban dolgozni. Én fájó szívvel búcsúzók tőletek nagyon vigyázzatok magatokra. Jó munkát. Sziasztok
Panna 20 valaki valamit jöhet..... privibe is... hálás köszönet