Hellotok
Emma masszazsrol valakinek info? Gyor!
Hellotok
Emma masszazsrol valakinek info? Gyor!
Szia!Már háromszor voltam nála,árkád mellett rendel!Nem volt rossz vele,amit kértem és megbeszéltünk azt is kaptam!Olyan mint a képeken.Igaz én csak franciaórára járok a lányokhoz úgyhogy az aktus kimaradt vele.Szerintem próbáld ki!
Szombathely ugyanez fekete minden hirdető
A normális beszéd ha valakinek nem megy, az pont te vagy 'báttya'!
Jó féle hölgy.Kétszer voltam nyíregyen nála.Mindkétszer kielégűlten távoztam.A göndör fürtyeibe szerelmes lettem,meg a popsiba.Franciája számomra nem igazán jött be,csak immel ámmal kapta be,de finom nyelvévél fel tudja húzni a szerszámot.Mozgása nagyon jó Kicsit éreztem rajta,hogy nincs teljesen ott.Persze nem lehet mindig 100%ot nyújtani.
Majd jól letilt. Inkább ajánlj neki valakit franciára! 😀
Senkinek.nem kell meghunyaszkodni miért is kellene... ha annyira érdekell nem,hogy meghunyaszkodnak hanem.több forumozóval már talalkoztam szemelyesen is nem.csak a forumon ismerősöm.... szóval nekem itt barátaim is vannak....😉😉 de most mivel basztattalak? Nem.is irtam.már most... nem.akartam ,hogy a szerkesztők közbe szóljanak inkább rádhagytam... van egy közmondás... "Okos enged ....... "
Staffi vagy ki a faszom vagy te éngen basztatsz , veled senki nem mer szembeszállni?
Itt mindenki téged dicsőit?
Nekem is van két Staffim ha erre vered a faszodat
Lehet nekem nincs vállalkozásom meg
annyi kocsim mint neked de én nem fogok meghunyázkodni előtted mint itt mindenki
Lehet normálisan is beszélni
Az engem is érdekelne mik a tapasztalatok
Staffi őstagot idézem utólagos engedélyével! 🙏🏾 😁 „Csak ez nem személyes tapasztalat neked: ezt hallottam, azt hallottam. Na, hallottál rosszat is meg jót is = járj utána mi az igaz?! 🙂”
Sziasztok
Valaki esetleg járt már Arianánál?
Szöszi telefonszámát valaki nem tudná megadni?
Persze
Kulturáltan is lehet beszélgetni
Csak kérdeztem....gondolom kérdezni lehet kulturáltan??? :)
Megint beszólogatsz
Szívod a vérem?
Ha meg se szólal a telefonba, hogy hallod a hangján ,hogy paraszt??
Csak ez nem személyes tapasztalat neked .. ezt hallottam.azt hallotta... na hallottal.rosszat is meg jót is... járj utanna mi az igaz??🙂
Csak a telefonba meg sem tud szólalni hallani a hangján hogy paraszt roma
Hallottam
Én mást hsllohall ma róla