Ő engem is érdekelne. Nyomon követem az információt. Szép napot mindenkinek!
Ő engem is érdekelne. Nyomon követem az információt. Szép napot mindenkinek!
staffi · Őstag · Befejezte ő is meg a testvére is.... Már amikor utolsó pár alkalommal voltam nálla akkor is nehéz volt elérni már, alakult kifele valami komolyabb kapcsolata es azt mondta nem tudja össze egyeztettni ezzel a munkával.
Sziasztok ma fel hívtam egy pár lányt sajnos elég gyenge a választék kicsit meg lepet hogy (1) óráért 35 🌹 is el kérnek. Lényeg tudnátok ajánlani szombatra meg bízhato holgyiket 25-50 ig. Köszön.
Debrecenben nagyon vigyázzatok Bella 25 nevű szolgáltatóval kiküld fürdeni és megpattan a pénzeddel utána a stricije fenyeget telefonon nagyon messze kerülendő komolyan mondom.
Szirgyu · Újonc · Elnézést, hogy beleszólok.
Kedves Ivett!
Maximálisan megértem az érveidet, és azt is, hogy az évek során kialakult rendszer tökéletesen megfelel a számodra.
Bevallom, én is azon férfiak nem kis táborát erősítem, akik szeretnének találkozni Veled, viszont nem felelek meg az általad felállított kritériumoknak. Ha jól emlékszem, 2018 vagy '19 augusztusában foglaltam időpontot Nálad, amit később kénytelen voltam lemondani. Tehát, mondhatjuk, hogy épp csak lecsúsztam rólad. Azóta viszont epekedve várom, hogy lehetőségem legyen megtapasztalni a szolgáltatásaidat.
Aliz 36 ....... infó...... jöhet bármi úton..... köszönöm
Dolce-val sem....
Petya_001 · Tag · Tisztelt Tagtársak! :)
Valaki tud valami Jessyről. Már rég nem hirdet, régen a Kállói út, Mikszáth Kálmán utca sarkán rendelt. Teljesen befejezte?
Privátban írjon aki tud róla. Köszi!
Jah parádés, ráadásul félig orosz diáklány. 🤫🤭
Tupac · Újonc · Kedves Ivett, logikus lenne az elmentett szám, de értem az általad leírtakat,sőtt a kialakítani kívánt "törzsvendég' kört is..
De az emberek szétszórtak..
Nem zavar ha ha hirdetsz, csak hangosan elgondolkodtam..
Sikerüljön.. Üdv..
nivod85 · Újonc · Sziasztok egy kis beszamolo Lotti 26 rol.Nem egy vekony lany de arcra nagyon sizimpatikus(nekem) volt.A helyszin a tuzoltosagal szembe,lakas rendben,egy fel orara mentem minden nagyon jo volt lehet iranjtani es amit meg beszeltunk ugy is volt.Nincs elszalva!En ajalom mindenkinek!
Alexan · Újonc · Megérkezett a szankciós eljárás a hölgyért!
Osztom a véleményt a kollégának.Lorával nem nyúltok mellé.
Teljesen korrekt , nyugodtan mehetsz hozzá !
Nagyon szépen köszönöm hogy aljas troger módon elüldözött egy troger módon Gyorbol
Én az első találkozás után ajánlottam mindenkinek...a második után már nem, mert nálam is emelkedett közben az ár, mondtam is neki, hogy megkaja, mert nem érdekel, de elvesztett egy vendéget. Ennyi, többet nem megyek hozzá.
Dettó ugyanígy jártam vele......
Köszi
staffi · Őstag · Jol választottál, parádés a csaj 😉🙂
Sasha:
Szeretem a kissé bohókás, kissé művészies, kissé elvarázsolt lányokat. Ha, megfelelő partner vagy, bensőséges atmoszférát tudnak teremteni. A nagyon jó erotikus tartalmon túl kialakult egy haverkodós, bratyizós, mosolygós hangulat. Nagyon jól éreztem magam, amit vállal magas fokon teljesíti.
Először voltam, de nem utoljára.
Sziasztok!
A Nagykanizsán hirdető Natasáról (22 éves) szeretnék írni, aki igazából Letenyén fogad.
Ki akarta fizetettni velem a következő vendég idejét, mert hogy az nem jött el. (?) Miután kiakartam rakni, fenyegetőzni kezdett, és rám hívta a fél családját.
Azóta különböző számokról hívogatnak.
Erősen nem ajánlott kategória!!