Info nekem is jöhetne róla! Terveztem hozza menni de kétes képekkel hirdet. Legalábbis nekem úgy tűnik. Aki volt már ne tartsa magában!
Info nekem is jöhetne róla! Terveztem hozza menni de kétes képekkel hirdet. Legalábbis nekem úgy tűnik. Aki volt már ne tartsa magában!
Karmen 63- ról infó valakinek? Előre is köszi
Sziasztok.! Linett Masszázsról valakinek van véleménye?
Nem nem, kedves Zsanett. Ha pont annyi pénzt viszek, akkor nem tudok esetleges extrát igénybe venni (pedig azt mondják, hogy evés közben jön meg az étvágy) és a fürdőbe mindent magammal vinni is elég ciki. Ne kocsival menj? Zalában vagyunk, nem Budapesten, ahol tömegközlekedéssel mindenhová el lehet jutni 5 percenként. Inkább becsületesnek kén lenni, sokkal egyszerűbb volna!
Sziasztok,
Tudom, kissé offtopic, de mi a véleményetek a Malibu Night Clubról?
Árban, szinvonalban, nőkben milyen, illetve miben vannak benne a nők?
Kösz az infot.
Virághoz megéri elmenni, kellemes élményekkel jöttem el tőle. Kb másfél eve.. Bár Roxy technikája jobb szerintem.
bbbs · Újonc · A mostani szűkös felhozatalból Denisa ajánlható még jó szívvel.
Mónika 39 -ről esetleg valakinek véleményé?? Jöhet privátba is. Köszönöm.
Petrát még nem tudtam látogatni ,de a többi lányok első osztály .
Ivont én is ajánlom. Mellette Petra,aki szerintem szóba jöhet.
Valamint Lola(23) és Ivett(32) szerintem az ajánlott kategória.
Melani egy idegbeteg hibbant ..... Senkinek nem ajanlom igerget osszevissza aztan azt mondja itt van ott van amott aztan mikor kerdezned hogy akkor mivan a megbeszelt idopontal leordit a telefonban... Senkinek nem ajanlom...
Halló!! Itt van Ivon !!!!! A leg jobb !! Már régen volt itt de ma meg érkezett, veri az összes itt lévőt szolgáltatásba ,csak ennyi .Tuti csajok meg a többi lehet pakolni.
Nagyon gáz most Nyiregyháza szinte van 3 szolgáltató aki normális, és a többi ,jönnek sorba a csak. Masszázs szexet ne is kérj 14 kavicsért, utána az ígérgetős , lehúzós lányok szinte mindent is vállalnak csak kavicsod legyen, és utána jönnek az igazi kis tökös lányok akik maguk is pasik hmmm ez aztán a felhozatal. És tényleg erre ezekre van igény???
Sziasztok. Kótajhoz közeli lányt keresek. Sóstó pld.
Sziasztok
Hanna 24 - röl valaki írna privátban ?
Szia Itt azt írták tóla, hogy lehúzós, és azt se teljesíti, amit előre megbeszéltek. Kerülendő
Köszi az infót.
Sziasztok.
aproban hirdető zoenal járt már valaki? Esetleg info?