Csinike = Szexike
Vékony testalkat,a cici az pici, a torok az mély:) a képek valódiak
profi módon letekeri a delikvenst,valszeg nem most kezdte...szerintem megéri
Csinike = Szexike
Vékony testalkat,a cici az pici, a torok az mély:) a képek valódiak
profi módon letekeri a delikvenst,valszeg nem most kezdte...szerintem megéri
Kedves Vicky!
Ne a szerkesztőségen kérd ezt számon,hogy arccal jelent meg ahírdetésed,hanem te magad azonnal módosístd/szerkezd/ a képeket arckitakarással és úgy rakd fel újból a hírdetésedet mert ők nem fogják,hiszen sok lány felvállalja az arcát is!!!
Dundika.
Uraim,
az elmúlt hetekben sikerült meglátogatnom Fruzsi (23)-t. Eredmény: számomra a top 5-ben benne van!
A leányzó mint a képeken, csinos, kedves, tutajos szemű. A kégli rendben, a szokásos panel. Saját bevallása szerint is imád franciázni, hát olyan jól csinálja, hogy az agyad is eldurran! Nem ragozom tovább, a csaj 1. osztályú szerető! B.
Zsani 26rol érdeklödnék árak ilyesmi tud valaki valamit valamint Maya is érdekelne
zandras · Tag · Üdv Gróf ur! Volt már Nóra 25 is ha igy beugrik...........
Éva a "NovákGMK"lánya,barátságos,mosolygós kis hölgy,gusztusos kis teste van.Nem egyedül rendel,és eléggé zajos a lakás,hangos beszédet,jövés-menést hallottam,de ha valakit ez nem zavar...Egy próbát megér!
Örökké sajnálni fogom,hogy kihagytam!
Szombathelyen Alexa volt a legjobb... Pótolhatatlan
JÓÉJTPUSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért az üdv helyett már egy jóéjt puszi kijárna! Jóccak.
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Üdv mégegyszer!
Mondtam, hogy sok minden van a tarsolyomban!
'cakát.
Ilyen nincs! Már kezdtem álmosodni, erre megint megröhögtetsz! :)))
Neked is.
Üdv és 'cakát.
Ne feledd: aki viszkető fenékkel fekszik, büdös ujjal ébred!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez bántana! Mint a méreg! Jó éjt, kedves, aludj jól! :)
Igen.
Én is szeretem a csípőset, de nem bánt.
Több, mint 2 órás???
Kakilni még jobb! Az az igazi élvezet, főleg, ha előző nap erős paprikát ettél, úgy ahogy én szoktam. Tényleg, egy másik vendégtől meg azt kaptam.Azt mondta, kellemesen csípős. Cseresznyepaprika savanyú káposztával töltve, állítólag elveszi az erejét. Háááát! Én másnap újra élveztem, nagyon csípett. Utána meg viszketett az ánuszom. :(
Igaz, csak most nincs időm.
:-)
Gépelek, nem pedig diktálok...
:-)))