A március volt gyenge, de nagyon!! Most meg nem győzök egyeztetni.
A március volt gyenge, de nagyon!! Most meg nem győzök egyeztetni.
Nekem most zúdulnak.
Van melod Kató??
Állitolag panaszkodnak a lányok, romlik a a forgalom..
Jaaaaj! 9-ig akart lenni.
9-id dolgoztam, illetve ez nem munka, de jó. Kicsit megcsaltalak, de azért te vagy a szívem csücske. :)
Szia :)
Percek kérdése és jövök!
Ha nem ír senki, megnézem a Tetovált lányt! QCp hol vagy már??
Busht megettem, mondtam már. :D
Igen láttam,hogy a városokba irogat,, hát ő tudja ,hogy szereti...Bush is eltünt:)
Jó estét! Már megint én. :))) Talán jön QCp is. Gróf nagyon eltűnt!! A városokba pedig írogat.
Biztos hogy a konkurencia! Ha megnézed a lejárató emberkéket, mindegyik személy néhány perccel a hozzászólásuk előtt regisztrált. Azért nem gyenge hogy valaki ennyire rászállt szegény lányra :S
Jó estét gyerekek...
Van erre valaki??
Szia Laci...
Este többen vagyunk itt. Akkor is feljöhetnél! Üdv. a családban.:)
Szia! A jó Kató. :)
Sziasztok. Ki van itt?
Rubint (299 Szombathely
Most végre egy olyan hozzászólást olvashatnak azok, akik eddig hidegrázást kaptak a soraimtól, hogy talán végre elgondolkodnak, nem kamuztam, amikor néhány ***moderálva***lehúztam. A lényeg: Rubint kéjlaka könnyen megközelíthető, parkoló rendben. Kedves, valóban csinos lány fogad a tiszta és rendezett lakásban.
Üdítővel kínál (amit végül nem ittam). Korrektül elbeszélgetünk, szép szolibarna bőre van. Ápolt és kedves. A részletek megbeszélése után ügyesen vette kézbe a dolgokat. A bőre illatos, s a fényképein szereplő képeken is ő található retusálás nélkül. Az akció nagyon jó, mert a látvány valóban magával ragadó. Igaz, hogy nem sokáig maradtam, de sürgetésnek nyomát sem tapasztaltam. Rubint nem kelt csalódást a partnerben, bátran ajánlható. Köszönöm kedves Rubint, így is lehet. Ajánlom figyelmébe azoknak a csajoknak, hogy vegyenek példát róla, mert nem sok ilyen gyöngyszemmel lehet találkozni vidéken. Lehet, hogy sokan most meglepődnek, talán mégsem vagyok egy folyton a lányokat becsmérlő alak, de korábban megmondtam, ha egy lány megérdemli, akkor piros pontot kap tőlem az ellenőrző könyvébe. Rubint pedig jelesre vizsgázott.
vagyok....
Bocsi,, én HP... érzékenyen érint, mert sokat probálom jav....