Akkor én is írok rólad, de olyat!! :DDD
Akkor én is írok rólad, de olyat!! :DDD
Sziasztok Kedves Mindenki!
Csakhogy,okuljatok belole!A heten jartam Csezi nevu felhasznalonal,sajnalatos modon az ovszer kiszakadt,es elkaptam tole itt nem akarom kiirni,hogy milyen betegseget.Ebben az a dobbenet,hogy nala jart korabban Debrecenben egy haverom,aki ugyanezzel a problemakkal kuszkodik azota is!Elkepzelheto azert jott most ide Nyiregyre mert emiatt Debrecenben mar hanyagoljak!Remelem levonjatok belole a tanusagot,szanalmas a lany!!!!!
Candy szuper voltál, a kelet varázsa magával ragadott!
Tetszik...arra gondoltam,hogy irhatnánk egymásról...:))) én lehet beprobálkozom,, rolad egy beszámloval:))
Mai kiruccanásom a PL-n hirdető debreceni Dorka nevű hölgyhöz vitt. Teljes barátnő feeling a csaj eszméletlenül szép tekintettel.
Kis dumás, de hamar hagyta, hogy betömjem a száját:) Észbontó franciában részesített, és ha valaki, hát Ő élvezi is...
Szóval legfőképp a 30 FELETTI korosztálynak ajánlatos, titkos rendszeresre, illetve mindenkinek, akit levesz a lábáról az értelmi, és szexuális intelligencia,a kedvesség, báj, és a kitűnő "nyelvérzék"... Üdv.csajozós
Pircsikém,eszedbe ne jusson!Teszed el azt a villát?!Ki marad akkor nekem erősítésnek??Nnnaa.De komolyan lányok,ne már hogy ilyen bonyolult ezt átlátni nektek!Na jól van,megyek kocsonyásítom kicsit az agyamat.Pusz mindenkinek!
Most nézem meg a Tetovált lányt, utána jövök vissza.
Addig forró csók mindenkinek, aki szeret. :)
Szia Pircsim!
Ujjam még mindig hasonlít rá, de én meg nem mutatom orvosnak. Amúgy, puni ügyben (remélem) én is jól vagyok. :)))
A rólam szóló beszámoló tetszik? Én írtam. Mit lehet tudni, hátha kedvet kap Bélapapa és idedönget... Vagy mások is.
Kamilla,anett, mi a fenét csináltok... nyujtsatok olyat,hogy vendégek dicsérjenek... legalább utána járnátok, hogy mi is az a státusz ami a nevetek mellett van,,,, vagy tájékozodnátok előtte.......Komolyan leszurom magam, egy villával:))))))
Hola!
Épp meg szerettem volna kérdezni,miféle perverz szokás az hogy a hirdetők egymást próbálják ki?Vagy magukat?Vagy mi van?Gyerekek,nehari de totál szőke vagyok,kisegítene valaki?Írhatnék én is valami hiper-huper csodajót magamról?Vagy bennem is kételkednétek?:))
Nem volt forgalmas Tatabánya? Pedig ez eléggé "hiányt" szenvedő helység :D
Sziasztok-...
Sajnálom, ,hogy nem voltam erre délben, elcsevegtem volna..Bélapával ...Üdvözöllek Drága.
Csókollak, Kató....ujjad ,hogy áll:)))Hasonlit még arra a bizonyos alkatrészre:)))))))
Qcp puszi neked is... Igenis értettem.te te vagy ..... nem Bush:))
Ma voltam a kötelező punciviziten...Minden oké... Köszönöm jól vagyok:))))és ti??
Várjál Papi! Írok magamról én is egy beszámolót.
Voltam Katónéninél, nagyon jó a masszázsa, alaposan átgyúrt, majd a kézi levezetést választottam, akkorát élveztem, hogy majdnem elájultam. Ez még nem volt elég, tovább símogatott, izgatott, majd rövidesen a kanapén találtam magam magammal. Ott folytattuk, minden pózt nagyon szeret, látszik, hogy élvezi, amit csinál velem. Lehet, hogy csak én vagyok a kiváltságos, de minden kívánságomat teljesítette. Kétszer élveztem el, ami nálam ritka, már csak koromnál fogva is.
Kató popsija csodálatos, letagadhatna akár 20 évet is a korából, de ő büszkén bevállalja.
Én csak ajánlami tudom mindenkinek, aki dupla élvezetre vágyik. :)))
:):)
:):) ok!!!!és ha tudni akkarod régebb otta fent vagyok a forumon!!!!! lehet tőbb lánynál voltam mint te!!!!!!! ugyhogy nekem ne okoskodj!!!!!!!CSÁÁ
Elolvastam, gratulálok, a nickjük mellett ott a hirdető státusz is. Okosak! :)))
Vannak vendégek, kösz. Most végeztem ki egyet. :) Jön a következő nemsokára.
Mindjárt elolvasom a két fényezőt, gondolom, Debrecenben vannak.
Na! Most meg már Réka!
Csáá attix!!Azért mert eljutottál 1 csajhoz nem kellene a régi fórumosokat leszolnod!!Megvédem Bacardit mert én is azt tapasztaltam Natinál mint Ő!!Semmit sem szabad,csak add a pénzt és fuss!!Remélem egyszer ejutsz 1 igazi rendelésre ahol a hölgy élvezi is amit csinál,kedves és aranyos!!Van pár Pécsen aki ilyen!!Speciel akihez én járok jókat szoktam beszélgetni is,mert tudod a hölgyek nem gépek!!Néha nekik is jól esik ha kicsit rájuk is figyelnek!!Kb 2 éve fórumozok és csak azokhoz a hölgyekhez járok vissza akivel megvagyok elégedve NAGYON!Máskülönben kipróbálok valaki újjat.Hidd el voltam jó pár helyen már!
Tisztelt Szerkesztőség.
Kérem töröljek regisztrálásom,mert nekem sehogy nem sikerül.
Köszönöm.