QCp, valki megcsörgetett ma rejtett számról, kinyomtam, szokásomhoz híven. Ha így akarsz hívni, szólj előtte és pontos időt kérek! :)))
QCp, valki megcsörgetett ma rejtett számról, kinyomtam, szokásomhoz híven. Ha így akarsz hívni, szólj előtte és pontos időt kérek! :)))
Kedves Pircsim!
Öröm volt számomra is, hogy meglátogattál, a kedvenc vendégeim közé tartozol már most. A Nesteáért ne haragudj, nem az volt benne, így jobbnak láttam az ásványvizet.
Várlak a jövő héten, ígérem langyos Nesteával! Köszönöm a dícsérő szavakat! :)
Üdv...
Nem vagyok rendszeres irogató, de olvasgató annál inkább, nos válogatam a masszőrhölgyek között, és a Linda nevü, párductestü szolgáltatót választottam, szeretem az érettebb korosztályt,ők tudják mitől döglik a légy:)Hát amit kaptam felejthetettlen élmény, mintha nem kettő, de lagalábbis négy keze volna:)A teste kemény, biztos sportolt, bár nem kérdeztem,,, fogai szépek...én ..biztos megyek még hozzá...ajánlom mindenki figyelmébe...
Egyetlen negativum volt,, a Nesteából nem adott,, pedig ott volt kéznél, pedig kivántam mint állat, de ez felejthető, a sok pozitivum mellett...
Jövöhéten találkozunk Lindácska...Köszönöm...
Köszönöm!Ritkán írok,de olvaslak Titeket:)))
Neked is, Babuci! :) Ritkán jársz itt.
Szia QCp,
alszol még? Én fél 10-kor ébredeztem, még mindig azt teszem, de nem akar sikerülni.
Jó reggelt!
Én csak valós beszámolót írok. :))) Nagyon jól éreztem magam veled. Köszönöm. :)))))))))
Csodás hétvégét kívánok Mindenkinek!
Jó reggelt!!
MEGRÖHÖGTETTÉL KATÓ A BESZÁMOLÓVAL... NO VÁRJ CSAK:))ö)))))))
Jó éjt neked is!
Aludj jól! De ne titkositsd le, ha hívsz, mert esélyed nem lesz beszélni velem. Úgyse fogom tudni, hogy te vagy.Gondolom, bár jó lenne! Na jó éjt! :)
Na télleg koccolok.
Negatív.
Klotyó felerősíti a hangot.
Majd hívlak.
Akkor a klotyóról halkan!
Lágy zene szól nálam most kivételesen. Hívj már fel! Nincs abban semmi, hogy hallom a hangod.
Hideg van.
Fáradt vagyok.
És már kakilnom is kell...
Lassan télleg lépek
Trottyolok még egyet, aztán alvászat.
Kár, pedig... Menj ki az udvarra csendben.
Nincs ajtó.
Egy nagy légtér van, meg emelet.
Télleg csend van itt.
Különben meg majd ha nem várod...
Csukd be az ajtót! Máskor nem veszek fel titkost.