Sziasztok Lányok!
Kiadó szobát keresek,napi fix...
Sziasztok Lányok!
Kiadó szobát keresek,napi fix...
Sinclair · Tag · Hello mindenkinek, a szoszi Kira21 nel volt mar valaki? esetleg velemeny,ajanlas?? elore is koszi!
Járt már valaki Vanesszánál ?
talicskapitány · Újonc · Deeeee :D
Sziasztok.
Tudom, hogy messze nem ez a lényeg, de
a kedves Melissa51 hirdetésén
a hátulról fotózott, az ágyon térdelő képen a bal lábán lévő - egyébként nagyon szexi-pántos - fekete szandál talpán lévő 'ragacsok' a kb. hat vonalkóddal (és a gondolom nem vízálló stb. felirattal:-P) nem zavaróak úgy képileg vagy esetleg használat közben....?:-) Bár ez legyen a legnagyobb bajunk....:-)
üdv:
spray
Sziasztok! Netti masszőzről valakinek tapasztalat? Ha lehet,néhány szóban írja már le legyen kedves,aki volt Nála...
Nem rossz, találkoztam vele a régi szép időkben. Igazából szerintem, ha ez nem jön be akkor sincs ok a panaszra masszázs fronton, mert Abi és Fanni is itt van a héten és én mindkettőjüket szeretem.
Sziasztok! Sissi 47-ről szeretnék infót kérni akár privátban is! Köszönöm
Petya_001 · Tag · 😁 De most látom, mégiscsak itt van Nyíregyházán. Ezt nem mondta.😎
Petya_001 · Tag · Róla írtam én is amikor itt volt. Nagyon nem ajánlott!
Petya_001 · Tag · Felhívtam tegnap. Szombaton itt lett volna de nagyon vacak volt a környék így nem maradt.
Hali
Engem érdekelne a dolog
Itt is nyomta nyiregyen a feri körúton. Röviden, nem ajánlott, siettetett, plusz nyafogás, gépiesség.
Sziasztok
a Leveleki Melaniról valakinek beszámoló esetleg?
köszi
Sziasztok!
SOS kiadó szobát keresek,magyar lány vagyok!
06303038366
Szia, hát ha kellően kedves vagy Lexy el, akkor tartalmasabb gyönyörökben lesz részed, mint amit Mirtill leírásánál tapasztalsz... :)
Ezt miből gondolod?
Én ma voltam nála itt Nyíregyházán.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · nála igen.meg elég sok az extra ezért én is kihagytam a leányzot.
Sziasztok
Valaki írta korábban, hogy Lexyt érdemes meglátogatni. Ezt lehet egy kicsit bővebben taglalni?
Mirtillnél járt már valamelyikőtök?
Megírhatjátok privát üzenetben is.
Köszönöm
Nem érdemes Szöszit keresni bujkál.Vica úgysem adja meg a számát amúgy 6 éve vele van.55-56 éves szilikon mell vézna alkat!