Hello ,Hello! A Hannát ne piszkáljátok,mert ő most a legjobb a városban! Igen nagyon csinos nagyon szép és szerintem kiváló szexpartner! Nem hinném hogy,bárkinek bármilyen problémaja lenne vele! Ezért ne járassátiok le!!!
Hello ,Hello! A Hannát ne piszkáljátok,mert ő most a legjobb a városban! Igen nagyon csinos nagyon szép és szerintem kiváló szexpartner! Nem hinném hogy,bárkinek bármilyen problémaja lenne vele! Ezért ne járassátiok le!!!
Te is bele vághatnál ebbe , ha neked ez fáj 🥺
Mert mi vagy akkor ha nem ingyenélő? Menj már magaddal….. Tudod mi a munka édes lányom? Hát nem ez….
Ok . Azt várhatod szivem 🤗
Igazad van
Csak egy baj,h hogy nagyon kevés a jó vélemény rólad,vagy változtatsz,vagy elmész
Innen nemsokára
Sziasztok
Szép Napot mindenkinek!
Ne haragudjatok de ma mégsem leszek!
28 -tól biztos ott leszek!
Aztán csapassuk!😘
Már ne haragudj Basa , de nem is akarom h mindenki jó véleménnyel legyen, ahhoz nagyon megkéne felelnem minden egyes embernek. Viselkedéséhez kéne igazítsam magam, ahogy azt ő elvárja, valakinek túl kedves vagyok , valaki azt mondja megjátszom magam, stb.. nem, én mindig magam adom, sose leszek megjátszva . Gondolom nem vagyunk egyformák nem lehetek mindenkinek a szíve vágya ! Csak ti vagytok sajnos azok, akik mindent túl reagálnak (tisztelet a kivétel) és kitalálnak sokszor olyan csúnya dolgokat, ami nem fedi a valóságot. Ennyi!
Igy igaz
Minden férfi csak az igazat irja,de nem mindenki van jó véleménnyel rólad,sőt
Figyelj ilyen hülye élősködők mindig is lesznek de egy tanács, halgass inkább a férfiakra, nyilván minden férfi csak is igazat írhatja rólam , még az is megírja képzeldd el a véleményét, aki még ÉLETÉBE nem is járt nálam 🤣🤣🤣🤣
Ahh istenem az ilyeneket miért nem dobják ki ? Még ingyen élő 🤣🤣
a hazug lejáratásod ellenerére , a vendégek mosolyogva kérdezik, hogy legközelebb is jöhetnek e ;) és nem , nalam sose volt 25 egy ora ..
Jaj nagyon megakarom nezni magamnak ezt a Hanna lanyt de elveszitek egyre jobban a kedvem tole😂😂😂😂😂
Jaj ne mond már múlthéten még 25volt,vagy akkor úgy van,hogy kit hogy tudsz átverni!!!!???
Pláne meg mikor odaér a vendég meg fel sem veszed a telót
Támogatom! :D
Támogatom! Ha van olyan lány aki szintén támogatja, az rakjon ki magáról egy sapkás képet! Úgyis jön a tél! 😁
Csak egy kérdés... Miért nem lehet az állambácsinak a videkilanyokon es máshol hirdetők ár@it ársapkássá tenni??! Pl... húsz rázsaszál az óra és ez a fix... a tojás a krumpli ársapkás akkor ez is lehetne az nekünk is kiszámithatóbb lenne...😉☝️☝️☝️👌👌🙂🙂🙂
Beregisztrálsz egy órája es már tudsz is ajánlani?? Na ird ki ide légyszives a forumra ne titkolozz 😉😁
Muta inkabb melyik lany az szam alapjan nem fogok elmenni senkinez 😂
Én tudok ajánlani span
Szamott kapod privibe fél óra 12
Óra 17
Én tudok ajánlani span
Szamott kapod privibe fél óra 12
Óra 17