Vivient ajánlanám.
juliusz78 · Újonc · Vivient ajánlanám.
Valóban ilyen, ezt én sem szeretem benne. Nincs soha senki a lakásban, szerintem az egy Bookingos lakás. Hetente vagy 9-10 ember kérdez róla, azt hiszem így egyszerűbb nekem itt megosztani.
Hali.
Adri 31 a másikról,tud valaki infót?
Jöhet privátban is.
Köszi.
Egy ideje már nézegettem a Kedves lány vár! :) Kellemes kikapcsolódásra vágysz? Hívj bátran. Nálam a helyed.
Diszkrét környezetben fogadlak!
Puszi Noémi :) Kedves lány vár! :) Kellemes kikapcsolódásra vágysz? Hívj bátran. Nálam a helyed.
Diszkrét környezetben fogadlak!
Puszi Noémi :)
Noémi (40) - Nyíregyháza
Telefonban kedves és minden szükséges infót megkaptam. Sajnos a képek alapján picit másra számítottam. Nem mondom, hogy nem ő van a képeken, hiszen ő van minden fotón, de élőben vhogy elveszlik az a "fény és csillogás" ami nekem a fotókról átjön. Képeken az a hűűűű, már azonnal elkapom, bármit megadnék érte MILF kategória, de élőben kicsit árnyaltabb a kép. Az idő vas foga lassan meglátszik Noémin is. Normál alkat, a fotókról visszaköszönő arc, de vhogy mégsem éreztem teljesnek a dolgot. Szex igazából átlagos, semmi extra nem történt, NF, 2-3 póz és ennyi. Semmi említésre méltót nem tudnék kiemelni. Amiért mentem rendben volt, de valószínű egyszeri alkalom volt, nincs meg az a plusz amiért újra ellátogatnék. Egy alkalomra midnenképp ajánlott ha még nem találkoztál vele, érdemes egy próbát tenni, igazán kedves nő, lehet csak nekem voltak picit magasabb elvárásaim és én képzeltem bele többet a randiba a fotók alapján.
Csalódni valószínüleg nem fogsz, ajánlott kategória, de visszajárós vendég én sajnos nem leszek...
Noémi (40) - Nyíregyháza
+36209769602
Mostanság kit érdemes meglátgatni? Holnap megyek Pécsre. Ne legyen roma, kedves legyen, és jó legyen vele a szex. A vékonyabb vagy normál testalkatot szeretem, és nem baj ha nem kicsi a cicije.
Mai nap Ékszer Viki újra, az elfásult érdeklődők ne adják fel! Toppon van a nő, aki pedig a télen kóstolta utoljára, az most külsőre egy "másik" nővel fog örömködni. ...ha 50 hívásból nem érted el, akkor se add fel, ahogy hozzád ér a csaj, már érteni fogod!
Helena52 Napokban volt téma és polémia a Grand milfekről! Akkor Lola/Csenge néven említve volt egy csúcsragadozó, most itt van újra! Nekem ő a kötelező tanulmány ebből a körből. Nézd azt a feelinget a pózolásokban, már azokból látni, hogy nagy betűs a Milf!?
És ki tudja, mikor lesz megint...mert már el is tűnt :-)
Nándi · Őstag · Igencsak "szinvonalasra" sikeredett bejegyzéseidet olvasva az ütő megállt bennem!
Egyszerüen szóhoz sem jutok a sokkhatástól!
Vizionálom nem lehetek egyedül. :D
🤣😂
Köszönöm szépen a többiek nevében, én aktuálisan nem preferálom ezt a korosztályt, de az infó hasznos, mert láthatóan van egy masszív hirdetői réteg ebből a közegből. Nyílván a népszerűség utat tör magának. Én személy szerint azokat a nőket emeltem ki ebből a térből, akiknél parádés volt az összkép és kiemelkedő a testi adottság! Az ő esetükben nem volt megfigyelhető az erre a korra jellemzően "leasszonyosodott" testalkat. Megnéztem az ajánlott profilt, a magam részéről a leghosszabb uborkaszezonban is szkippelném a lehetőséget, de én nem vagyok mérvadó, mert én most a 26-33 korosztályra vagyok rácsúszva serényen!
Ebben a korosztályban most nálatok hirdet Emilia(47), nála voltam már más városban. Kora annyi amennyit ír, teste, bőre stb teljesen rendben van szerintem, ha valakinek a képei alapján tetszik akkor nem éri meglepetés a hekyszínen sem.
45-47 ha minden igaz! Viszont Annáék, Joy, Lola már tuti 55 fölött van. Azért 52 fölött szerintem a nőknél kezdetét veszi egy új fejezet. Anna teste amúgy egy csoda. Jól is éreztünk magunkat.
Gabi35 gondolsz Győrből? Szerintem ő nem az a korosztály! Még anno újpesten voltam nála, ha jól emlékszem...Az biztos, hogy Pesten voltunk együtt először! Le sem merem írni, hogy milyen régen.
Sziasztok! Hétvégén megyek városotokba, és Lizát (60) nézegettem! Valakinek esetleg tapasztalat róla?
Igen, pontosan! Neked is nagyon jó szemed van a csajokhoz, mint a Nándinak!
Hi. A legutóbbi hírdetésében írta ,hogy csak visszajárós vendégeket fogad. Lehet azért nem hírdet már, ők megtalálják anélkül is.
Ez remek! 😂 Nézd meg a nőt, a képeket és minőséget is jobban!? Szerinted mennyi ott a valós kor? Ez nem önmagában az életkornak szól! Nézd meg jobban a fotók alapján, hogy ki fog neked ajtót nyitni és hogy fog kinézni ruha nélkül!? Ebből a korosztályból a Lola/Csengén kívül egyedül a korábbi Joy49 volt vállalható a volt Lesz Vigasz panzióban. Illetve az átutazós retró puncis Anna39+. A Borbírón, aki akkor pont 52 volt. A döntés persze a tiéd!
Azért le ne bassz már mert nekem több korosztály is bejön... "f.szért tetszik a kék, mikor itt van a piros is?!"
Ő az, többször voltam nála! Másrészt a felnőttfilmekben nagyon széles skálán mozog a díjazás, ez már nem a '90-es évek.