Volt már valaki Mayanál és ha igen akkor milyen tapasztalata volt vele ?
Volt már valaki Mayanál és ha igen akkor milyen tapasztalata volt vele ?
Petya_001 · Tag · Fanni 32 átment Debrecenbe, mert itt nem volt jó helye. Egy beszámoló szerint érdemes meglátogatni.
Zalaegerszegen virághoz biztosan érdemes elmenni
Topp kategoria a hölgy!:)
Rajta kivül sokszor tényleg sokszor meg kell gondolni kihez megy az ember
Sziasztok! A következő lányokról valaki tudna infót adni? Fanni (32) Viktória (22) érdemes felkeresni őket? Vagy esetleg valamelyik új lányt? Privát üzenet is jó. Köszi!
Süt a nap és jó a kedved,
De nincs gond, lassan úgy is elmegy... :)
Nézed a csajokat, kiülsz a térre,
Még jó kurta a szoknyák vége... :)
Bámulod a seggeket, jó hogy van a p...csa naci,
Kurva sok a jó kis bige, látod te is, ugye Laci ??? :)
Ilyenkor nem is jut eszembe mélyen szántó gondolat,
Máshol jár az agyam, punci van, s nem pusztulat... :)
A világot megváltani úgy sem lehet,
Leld örömöd mindenben, amíg lehet...
Gondold át, hogy mi jó neked,
S ne várj semmire, csak tedd meg... :)
Értelem és érzelem, csak ez a kettő kell nekem...
A józan ész is néha megáll és nem törődik énvelem... :)
Ha elragad a vágy, a mámor, nyilait szívembe lövi Ámor,
S én szívesen várom... :)
Emma 26 valaki tapasztalt?
Akkor nem véletlen írtam róla azt, amit. Legjobb!
Voltam nála. Nagyon jó élmény volt, ajánlom mindenkinek ☺️
Sziasztok, nekem nagyon úgy tűnik hogy egyre kevesebb lány hirdet, Szombathelyen nem volt ritka a 15-20 hirdető, aztán szépen apadt a létszám, ma 8-an hirdetnek.
Mi lehet ennek az oka?
Sziasztok!
Molly(28)ról van tapasztalatotok?
Köszönöm előre is!
Sziasztok,
az oldalon nem hirdető, amatőr lányt esetleg tud valaki? Akiket én tudok már kezd unalmassá/monotonná válni :/ Természetesen én is megosztanám a kontaktomat újért cserébe :)
Olyan sok szolgáltatónál nem jártam, de eddigi tapasztalataim alapján aki külsőre ennyire rendben van, azok mind flegma, hideg, gépies, lekezelő csajok voltak, ő pedig nem. Ha tudsz jobbat, annak örülök, sajnos mifelénk nem jellemző.
Amira, Viky vélemény?
Köszönöm a tippet!
Izabella egy tündér lány, hasonló karakter kicsit magasabb mint Tamara volt, (ő már nincs) de tökéletesen megfelelő,
igazi barátnős! Mindenképp jól jártam, választ kaptam a kérdésemre, és jól éreztem magam!
Nextone · Újonc · Sziasztok! Hétvégén közeleg egy legénybucsú. Helyszin még nincs fixálva, de biztosan Debrecen vagy Budapest. Tudtok-e olyan nightclubbokat vagy swinger clubbokat ajánlani ebben a két városban? Vagy swinger, ahova kisebb fiu társaságot is beengednek? Előre is köszönöm!
Sziasztok! Hétvégén közeleg egy legénybucsú. Helyszin még nincs fixálva, de biztosan Debrecen vagy Budapest. Tudtok-e olyan nightclubbokat vagy swinger clubbokat ajánlani ebben a két városban? Vagy swinger, ahova kisebb fiu társaságot is beengednek? Lehet privátba is. Előre is köszönöm!
Szerintem kérdezd Vicát. Régóta együtt hirdetnek.
kampo · Újonc · Sziasztok! Melánia érdekelne, Z.egerszegen hirdet, de Bánokszentgyörgyön érhető el. Estleg van valakinek tapasztalata? Privátba is jöhet. Köszönöm.
Petya_001 · Tag · Fanni 32 ígéretes. Volt. Szombaton fogad(ot volna), de 10 után már eltűnt a hirdetés. Valaki tud róla valamit?
Milyen a szolgáltatása ???