MIA was a scammer, only blowjob and then fast handjob. Agreed for anal and 3 time in one hour. But in reality no anal and not even pussy sex, only blowjob and handjob two times
MIA was a scammer, only blowjob and then fast handjob. Agreed for anal and 3 time in one hour. But in reality no anal and not even pussy sex, only blowjob and handjob two times
Ha van rá lehetőség .. nekem is küld már el légyszives privibe Köszönöm!
Ez a beszéd, így kell! ☝️👌
Szóval...Miből gondolod, hogy nincs információnk az egyetem bizonyos belső világáról? Itt a pontatlan kérdésre volt a válasz megadva, a szándék jóindulatú volt. Amire utalni próbálsz ködösítve, annak könnyen lehet, hogy a fele sem igaz, nem mondom, hogy te találtad ki, de az Urbán legendákon nem szerencsés senkit sem hitegetni. Leírom, hogy miért! A Covid-ig volt két Feka csaj az Élettudomány Központ halljában, pontosabban a kávézójában megosztották a telószámukat a pultos, barista csajokkal, hogy akkor 100€-ért+ Taxi elmegy 1 órára. Egy hangot nem tudnak magyarul! Ott közismert bulis csajok voltak. 2 napon belül ahogy ezt hallottam, rámentem a számra, a barista csajjal is beszéltem, kérdeztem ott tőlük, hogy hogy néznek ki a csajok. Az egyik barista csaj ismert, tudta, hogy Qrvázok. Kezdjük ott, hogy ez egyik telószám brit mobilszám volt. Felhívtam még ott mindkettőt, fals volt mindkettő, az egyik szám ráadásul céges szám volt.
Mi a baj a hölgyel? 🤣🤣
Engem (is) érdekel az a lány, aki suliidőben vállal a koliban! Mivel állításod szerint ismered, akkor a külsejét írd már lesz pár szóban és kérek szépen egy telefonszámot is!? ...vagy bármilyen elérhetőséget, ahol tudok vele kontaktolni!?
Akkor is visszaveszem, kivéve, ha vagy öten vannak.
Kár a nőért amugy, mert jó segge van.
Engem is érdekelne ha nem baj. Előre is köszönöm.
Még jó, hogy nem volt strugolettója, mert akkor nem tudod a "tiszteletdíjat" visszaszerválni.
Helga(21), Lola(19)
Múlt hét végén sikerült hozzájuk eljutni, aztán eltűntek a hétvégére, most megint itt vannak.
Ezek a "derék" masszőz lányok többnyire délelőtt elérhetőek, elfogadható átlagért vállalnak masszázst. Ami furcsa abban a helyben, hogy egyszerűen szerintem sose az fogad, akikről a képek készülnek és most ezt a tetkók is elárulják (vagy a kép készítése óta eltávolításon vettek részt vagy pedig vízzel lemoshatóak, ezt nem tudom). Mindenesetre szép és fiatal lányok vannak ott, a probléma az, hogy engem a képek is érdekelnének. Na mindegy.
Masszázs szinten elmegy, akár tanulták, akár nem, ennél volt már erősebb programban is részem.
A levezetés része pedig szerintem elég unott, pozitívum, hogy nem adják fel, de egy mosoly vagy egy szemkontaktus sincs igazán közben.
Azoknak ajánlom, akik sos helyett akarnak egy kis masszázst is, és inkább 30 percben, mert az 1 órás programban 35-40 perc alatt végeztem 2 zuhanyzással. A 30 percben viszont korrekt az időkihasználás.
Igen, ez a normális! Kár, hogy ez nem mindenkinek természetes.
Sziasztok 🤗
Minden kedves vendégem számára kínálok egy kis akciót ... Írj rám Viberen
Ő engem is erdekelne
Nézzük meg! 🙂
Teknyővãjó......
Így van. Régen, amikor sokkal több lány volt kint az út szélén akik csinosak is voltak akkor sem vállaltam be. Nem mertem. Még franciára sem. Tisztálkodási lehetőségük szinte nulla. Mondjuk lakáson dolgozó igénytelen lánnyal is találkoztam már. Ott is hagytam.
Nándi · Őstag · A rétinéger találóbb lett volna! :D
Felejtsd el, nem véletlenül vált nevet folyamatosan, minden oldalon más néven van.
Anno voltam nála, unott, fadarab, közben végig a tv-t nézte, de ami nem tetszett neki azért azonnal szólt.
Azóta értékeléseket olvasva még rosszabb lett.
Sziasztok! Mire le értem ide Pécsre este 22 órára , nincs lakás, ahol tudnálak fogadni benneteket. 😭😭Most csővezek , mert aludnom sincsen sehol. Budapest messze, semmi nem megy hajnalig oda. Szóval. Elnézéseteket kerem tőletek , akik vártatok de őnhibámonkivül, nem tudunk találkozni.
Neked sikerült a legjobban megröhögtetni, pedig azt hiszem, nem ezt akartad! "Egyetemista lányok" az útszélen!? 😂