Üdv!
Suzy19 korábban is hirdetett már? Valaki ismeri régebbről? Ha igen, akkor mondhatna róla 1-2 szót!
Üdv!
Suzy19 korábban is hirdetett már? Valaki ismeri régebbről? Ha igen, akkor mondhatna róla 1-2 szót!
Citroboy,
nagyon lehúztad Playmate-et részletezés nékül, így nem sokan hisznek neked. Vagy írd le mi volt a baj vele, vagy ne báncsad. Eddig jó a leányzó fekvése, ilyen szöveggel még nem haggyuk elrontani.
Bush
Szevasztok!
Nati 24-ről nem találok véleményeket. Még nem látogatta meg egyik fórumozó társunk sem? Ha valakinek volt szerencséje hozzá, akkor írjon már légyszi!
Sziasztok, e hó 26-án délelőtt leszek utoljára!!!
Ha szeretnél addig megtalálsz!!
puszi
Erika-Eger
Üdv Mindenki!
Az alábbi három lány közül kit ajánlanátok, szívesen első találkozóra…tudom szubjektív, de egy kis info jó lenne a döntés meghozatalához…
Betty (31), Anita (26), Csenge (23)
Úgy tűnik, hogy ez a "Kari-ka túra" részedről már kimarad, hacsak valóban nem akarsz elmenni érte Miskolcra. De azzal vajon mit érnél? Azért elmehetnél megnézni, mert szép, legalábbis azt mondja magáról.
Rosszul gondolod.
Ugy gondolom hogy szépen behülyitette a népet,most meg röhög a markába.Érdekes,de amig állitólag ***moderálva*** egyszer sem irt a fórumra csak most az elmult napokban.
Értve. :)
Kösz, mindjárt olvasom.
Ejnye Nicole, sosem derül ki mi az igazság. Kár, nagyon kíváncsi voltam rád. Kellemes időtöltést Miskolcon!
Üdv Citroboy!
Ahogy a leírtakból látom már voltál a Playmate nevezetü lánynál.
Elég tömören fogalmaztál, ha lehet egy kicsit bővebben is kifejthetnéd, mire alapozod a leírtakat....
A személyes tapasztalatod érdekelne....milyen a lány
Köszi....
Tisztelt Katónéni!
Belső üzenetben válaszoltunk
Sziasztok kedves fórumozók!!
Sajnos én már soha többet nem leszek Nyíregyházán, de Miskolcon egy pár nap múlva megtaláltok Díva néven dolgozni. Ott is várok szeretettel, minden kedves érdeklődőt. Puszi Nicole
Igaza van.Én már jártam nálad!
Szia Playmate egy nagy kamu csaj!Szerintem nincs olyan ***moderálva*** amin még ő nem ment volna át!Vigyázzatok vele ***moderálva*** !Szadit vagy Ninát tudom ajánlani.
Szia vsan4!
Köszi a linket,én a hirdetés alapján egy jobb külsejü csajnak gondoltam.De viszont kellöen bevállalós,igy lehet hogy meglátogatom. :)
Jó csajból egyébként gyenge a felhozatal,akik szerintem jók és megbizhatóak:Kriszta26,White Lady34,Maya37,Viki30,Léna33,és az apróbol Viki21.A többieket vagy nem ismerem,vagy inkább jobb lenne nem is ismerni.
***moderálva***
Hi!
Ahogy már piroson is írták (bár nekem a képekből is egyértelmű) az Anita féle volt kenderföldi lányokhoz tartozó hirdetés! (Nálam ez már kizáró ok.)
Szépség egy aranyos kis r*malány, a produkciója átlagos, egyszer el lehet menni hozzá, de én maradok a régi jól bevált szolgáltatóknál, mert az ő szintjüket nem éri el.
nyugodtan jöhetaz ajánlás az e-mail cimemre
lénát pedig ajánlom nagyon jó tüzes vadmacska
Sziasztok.Valaki el tudná küldeni Nicole számát a kiel@c2.hu címemre.Köszönöm.