Hello Fatimáról és Lénáról tudnátok nekem tapasztalatokat mondani? köszi
Hello Fatimáról és Lénáról tudnátok nekem tapasztalatokat mondani? köszi
Sziasztok.
Bettynél vagy Szépségnél volt már valaki? Vagy masszázson Dominikánál?
Előre is köszi
Szia.
Kis Elizát pedig érdemes kipróbálni, csillagos ötös. Igaz fél órás az út, de megéri.
Helló! Egy "kicsit" nekem is furcsa volt, úgyhogy megértem Fustost. De biztonságos, és nincs ***moderálva***. Nálunk már ez is valami.
cső!
Maya23 nem ismerős valakinek? régebben is hirdetett már itt?
Szia vsan4! Újra itthon és gépközelben. Küldenék ajánlásokat. Arra a címre mehet, ahonnan a link jött? Amúgy milyen korosztály érdekelne?
Üdv!
Pertáról írna valaki egy rövid élménybeszámolót?
Thx
Szia!
Nem vagyok ideges, bár két idióta azt hiszi. Most ezt nem tudod viccel elütni.
Ez a fórum valóban szórakozás volt, múlt idő.
Tudod, hogy téged szeretlek, de bocs, netcigányok között nincs helyem.
Ha viccelődni akarsz még velem, gyere át Veszprémbe! :) Mármint itt a fórumon, úgyse ártana feldobni.
Vagy megkérem a Szerkesztőséget, hogy külön nekünk nyisson egy topicot. :)))
Puszillak, lépek, vendég jön.
Nálam bontatlan, ha bemegyek. ???
Szevasztok embörök, tejjesen meghüjjültetek?! :))
ad.1. Katónál jobb fej csaj még nem írt ide.
ad.2. Eza fórum szórakozás!! Hobbi!!!!!!! Ha szar napom volt, beleolvasok, és vidámabb leszek, ne vegyétek má' ennyire komolyan!! Na!
ad.3. Gerófnak azér van egy stilusa, én bírom, nem kell vele mindig egyetérteni. Az is poén ahogy szivattyátok egymást (Chucknak is óriási dumája tud lenni) nem kell mingyá ölre menni. Ja de: Kató ölére :))
U.i.: Kató, ne hagyd magad bepöccenteni, Geróf kicsit zizi, sztem nem is akart annyira rosszindulatú lenni, nem is vette észre, hogy mennyire megbántott Téged,
aztán már késő volt visszacsinálni, haggyad, inkább írj nekem szerelmeslevelet :)))
Végül: megnenézzétek a karibkalóz-3-at, mert borzasztóan picsaszar. Igen, asszem ez a jó kifejezés. Nullanullanullanulla. Aki más véleményen van ne írja meg, NEBOSSZANCSON!!
Tisztelt Katónéni!
Nagyon szépen köszönjük, elolvastuk! Igazán köszönjük a hasznos információkat és a segítségét
Nem, fiam.
Kedves Szerkesztőség!
Mindjárt megy üzenet, kérem ezt SOS elolvasni szíveskedjenek. FONTOS!!!
Tisztelt Katónéni!
Köszönjük az észrevételeit. Megfogadjuk azokat, figyelünk és az ötleteit is nagyon köszönjük, felvettük fejlesztésre! Bízunk benne, mielőbb kész leszünk velük
Tisztelt klaudia26!
Regisztrációját töröltük
Hello fórumozók!
Playmate a képeken nagyon szexi, ha valaki már járt nála érdekelne a beszámolója!
Köszi.....
Petya_001 · Tag · Neked is ajánlom, akiket vsan4-nek. Krisztánál voltál, akkor újra :), vagy Viki.
Sziasztok Társak!
Holnap Nyíregyházán vagyok, és segítséget kérnék tőletek. Egy jó csajt keresnék. Krisztánál már voltam, tényleg nagyon jó. Most a Hajnin40 akadt meg a szemem. Ha valaki volt már nála érdkelne a tapasztalat. De egy a lényeg ne legyen ***moderálva***!
Előre is kössz!
Tomika
egyedül te irtál és köszi!
No akkor, kivel vannak gondok? XD