Amit te írtál, az azt jelenti, hogy te szeretsz lopni.
Amit te írtál, az azt jelenti, hogy te szeretsz lopni.
Szia kedves!Kár hogy Alinával barátnők vagyunk nem??? most is itt ül melettem és csak mosolyog :) Ez se jött be!
Az én ajánlatom Anita26!Csenge számomra felejthető kategória!kicsit furcsa volt de rosszat nem mondok rá ,mert megcsinált mindent,de mondjuk nem volt vmi mosolygós,a képek jó szögből kapták el.:).Nem csúnya,én átlagosnak mondanám.Bettynél mondjuk nem voltam de Anitába nem fogsz csalódni!Kedves,aranyos nem nézi az időt,amit megbeszéltek úgy van,megbízható,korrekt,szép is.Mondjuk nálam leírta magát de az téged nem érint,nálam emberileg és nem szolgáltatóként.
SZia Cleo és Niki.Nem CSodálkozom rajta,hogy Alina is ott hagyott titeket.Szeretek lopni.
zandras · Tag · Üdv! Ha Maya/Mariannra gondolsz sajna nem ö az.
Sziasztok! Havonta egyszer keresgélek vidéken, Budapesten is körültekintőnek kell lenni, de mint látom itt még piszkosabb játékosok vannak. Az alábbi Angel önreklám ugyanis a budapesti II. kerületben, a valóban nagyon korrekt Amynek egy *** moderálva *** található hírdetéséhez tartozó beszámolójának teljes másolata, az adott névvel felruházva. Veszélyes csapdát állítva nekünk. Hölgynek kicsit utána kerestem, egyetlen, számomra hitelét vesztett jónak, nagy arányban vannak negatívan kapott kritikái. Konzekvenciák részemről levonva.
Szabinának hivják a csajt.
Sziasztok!
Irisz(19), vélemények?
Előre is köszi!
hello.
írtatok szépeket Nina21 ről,amiket én is alá tudok támasztani.
de írnék negatívat is. megbesélt időpontra mentem... a ház előtt álltam hívom semmi...hívom semmi..hívom semmmi... ugy voltam vele hogy most már hazaindulok mert palira vettek...aztán hívom felveszi...mondja hogy várjak 10 percet..ne hagyjam ott.mondom jó,csörgess meg ha mehetek...eltelt 10perc 20...30.. hívom ki volt kapcsolva... egyszer már volt hozzá szerencsém..jo volt...de ez nagyon nem volt korrekt dolog...én nem megyek többet mert nem győri vagyok... utálom az ilyen meglepetéseket... de ez egy saját tapasztalat...azért ne vegye el senki kedvét.
pumpa · Újonc · Szia motoros!
Hirdet itt az a lány aki Korinával egy lakásban rendel? Mi a neve? Köszi!
Ezt t*lvajra szokták írni, de ez azért elég kemény vád!
Liza23-ról valaki véleményt?
ragad a keze???
Suzy19 jó bőrnek tűnik, de volt egy kép róla amin egy irdatlan nagy égés vagy vágás nyom volt a hasán. Előbb néztem már nincs kint az a kép.
FIGYELEM!!HELGA 40 KAMU FOTÓÓÓÓÓ!!!!!!!TELJESEN MÁSHOGY NÉZ KI MINT AKI A KÉPEN VAN!!NEM AJÁNLOM SENKINEK.
Megvan! Azért írsz hangulatjelet, mert abba lehet a legkevésbé belekötni. Bár "Darth" Mission ezt is meg tudná oldani.
Nem tudom hova tenni ezt a hangulatjelet. Kinek szól, miért? De legalább örülsz valamiért.
Sziasztok!Tegnap meglátogattam Alina nevü hirdető lányt,nagyon kedves figyelmes jó humoru lány.Nagyon jól éreztem magam a társaságában és csodálatos volt az eltöltött idö mondtam is neki,hogy megfogom még látogatni teljesen barátnö filingem volt a teste is teljesen elragadott nekem nagyon bejön a lány.Pár honapja voltam Black Devilnél ö rola is csak jokat tudok mondani gondoltam megosztom a tapasztalataimat férfi társaimmal.
:)
Hello mindenkinek!
A Hajni40 nevü hírdető képei nem valósak!egy lepukkant lakásban várja az embereket az Eperjes utcán!ő maga is ugyanolyan lelakott!
NEM AJÁNLOM SENKINEK!