Ja kérem Kurátor Úr! Attól, hogy itt a fórumozók nagy részének nem esett le a tantusz attól még nem kéne ilyen nagy mellénnyel "ujjáéledni". A gyanúm egyre erősebb veled szemben. Ebben szerepet játszik az is, hogy azóta még egy személy megerősítette gyanúmat, nevezetesen, hogy nem csak egy mezei fórumozó vagy ezen az oldalon. A Fórum többi tagjától elnézést kérek amiért nem adom ki a neveket és a konkrét információt de sajnos nem tehetem mert ezzel kárt okoznék az "informátoraimnak".
Amikor néhány napja megpendítettem, hogy ki is vagy valójában és hogyan viszonyulsz a kamu Playmate hirdetéshez szépen elcsendültél, kivárásra játszottál majd amikor láttad, hogy nem gyúlt szikra a fejekben visszatértél az arrogáns, nagyképű, okoskodó szerepedhez amellyel már egy jó ideje irányítod és tematizálod a forúmot.
A moderátor haveroddal már biztosan tisztáztad hogy a "mole" és "QCpassed" felhasználóknak nincs köze egymáshoz ennek ellenére felbátorodva folytatod a hülyítést. Majdnem biztos vagyok benne hogy "QCpassed" -el még csak nem is egy városból írunk erre a fórumra.
Vajon hány olyan fórumozó van ezen az oldalon aki azzal próbál lányokat zsarolni, hogy rosszat ír róluk ha nem kap "külön kiemelt figyelmet" az együttlétek során és "árengedményt" követel tőlük?
Összeszedted már hogy kb. hány forúmozónak van angol nickneve? Ők mind én vagyok?
Váropm a kacifántos, felületes olvasó számára intelligensnek tünő válaszodat.
U.I:: Nickem története Fütyülős kartársnak címezve: mole (kisbetűvel) jelentése vakond (angolul)
A vakond a dolgok mélyére ás és feltár olyan dolgokat amiket egyesek nem szivesen akarnak a felszínen látni. Csúnya kupacot hagy maga után.
A welcome az nem egy angol szó???? basszameg lebuktam Gróf Kuratór is én vagyok és most saját magamnak irtam...........
Ja és a végére a mindent eldöntő bizonyíték (az elköszönés)
ÜDV.