Sziasztok
Linettnél (30) járt már valamelyikőtök?
Ha igen, ne tartsa magában a véleményét, de ne a kis hüvelykujjat nyomkodjátok, ha kérhetem, mert az nem mond semmit. Köszönöm szépen 🙂
Sziasztok
Linettnél (30) járt már valamelyikőtök?
Ha igen, ne tartsa magában a véleményét, de ne a kis hüvelykujjat nyomkodjátok, ha kérhetem, mert az nem mond semmit. Köszönöm szépen 🙂
Kedves Natali
Én még nem voltam nálad és ben is hívtalak
Én csak érdeklődtem rólad
UgyhÚgy biztos nem rólam beszélsz
Kedves Basa azzal aki nem bír meg szólalni a telefonba és a reagálási ideje több mint 1 perc mekeg össze vissza azzal én is úgy beszélek !!!! Azért mert cigány vagyok értelmes vagyok és van mar egy kialakított vendég köröm analfabéták rá nem szorulok :)
ne ítélkezz mikor azt se tudod miről szó
Biztos vagok benne hogy van aki szereti ezt a kategóriát, különben nem lennének rá hirdetők. Férfi (volt vmikor) de női testben női "lélekkel", kb így tudnám megfogalmazni, szóval csajként viselkedik, de egyik-másik képen látszik van ott egy "kis" plusz. Egyesek esküsznek rá, hogy mindent ki kell próbálni az életben, addig nem mondhatod hogy nem szereted,vagy neked nem jó, de azért kellene pár liter feles mire magamat ráveszem hasolnóra, de hajrá, kinek a pap kinek a palplan, szerintem nincs ezel gond... :)
Amúgy bakker van egy-kettő belőlük, hogy esküszöm jobban néz ki mint egyik-másik hirdető... :D Csak az a kis plusz és a tudat...
Sziasztok Alma35 egyenlő 50 Aniko25 szutyok .Budosek fogatlan ok .Szutyok.
A lovászpatonai Ramiról van valakinek infója?
Attől függ, melyik végén szeretnél állni... :D
De, most őszíntén, szebben ezt nem lehetet volna? :D Persze, tudom milyen oldalon vagyunk, de na azért mégis... :)
Sziasztok.
Egy jó szopásra keresnék partnert, akit bátran ajánlanátok.
Sziasztok. Olyan lányt keresek aki fiatal,csinos, megbízható! Nem baj ha autós kaland ,még lehet most jobban is vágynék rá! Nem tudom valakinek esetleg a Nagykállói,vagy Nyírbátori csajokról van információja? Csalódás mentesen lenne jó menni valakihez. Köszönöm ha valaki tud segíteni,akár privátban is. Szép napot mindenkinek!
Kedves Z79 néhány szót mondanék a Kendra nevű hírdetőről. Kb. 3 éve voltam nála és a rengeteg korlátozása ellenére egy szép élményként gondolok rá.
Egyszerűen nem volt hajlandó a bébidoll jellegű ruhát levenni, mert a fogyásnál előjöttek némi bőrráncok amik engem abszolút nem zavartak. Gyönyörű szemű hölgyet képzelj el, akinek kicsit megereszkedett mellei vannak és szégyenli azt ami rajta nem tökéletes. Nem engedett meg sok féle dolgot, de a nyalakodást azt igen, és ez az amit el akarok neked mondani. Ilyen finom puncit soha nem találtam azóta sem. Az hogy csak missiben engedett magára sokáig bosszantott, de ma másként gondolok rá. Finom kezű inteligens nő bársonyos bőrrel, asszonyos vonásokkal. A korlátozások ellenére csak jót tudok mondani róla. Béla
Ki van írva, hogy csak kamera szex....
76B · Újonc · Bettina 26. Napi 10 város.... Kamu!!!! Atverős cam szexet kínál..... Véletlenül se keressetek, amúgy hívni sem lehet!
76B · Újonc · Bettina 26! Kamu!!! Ne doljetek be neki!!!
76B · Újonc · Bettina 26. Kamu!!! Ma már szivatott ma már Pécsen - Szegeden, és most épp Debrecenben készül mindenkit! Vigyázzatok vele, és még hívni sem. Lehet mert ki van kapcsolva.... Hiába villog a zöld....
Kamu!!!!!
76B · Újonc · Bettina 26 Kamu!!!! Vigyázzatok vele!
Ts Admirárol vélemény?
Üdv. Szilvi 26 ról nincs infó ? Eltünt nagyon.
76B · Újonc · Bettina 26....ujra akcióban..... Egy hatalmas kamu csaj!!! Senki se dőljön be neki... Atvetws.
Csák azt nem értem én, hogy az oldal erre miért nincs tekintettel, tiltanam örökre ez ilyen hirdetőket...
Sziasztok!
Tata-Tatabánya környéken ismertek amatőr hölgyet? :)
Sziasztok! Engem is érdekelne :) vagy Komárom 30km-es körzetében is, cserébe győri kontaktot tudok adni :)