Valamiért mindenki féltve őrzi őket! :)
Valamiért mindenki féltve őrzi őket! :)
Z79 · Újonc · Voltam nála. Nagyon jó aranyos stb
Szia Futbalfan:)
Köszi szépen:)
Tomi05 · Kvázi-tag · Nem kapattam oda a hagymát ,pont jó lett a kajcsi :) A juci meg a sári is jöhet de a Jolán seggét meghagyom neked barátom 😆😁😉 Most kiviszem a kutyám sétálni és megnézem a sarkon , bájaikat áruló hölgyeket. 😉
Rita (34)ről mi a véleményetek? Volt valaki nála mostanában?
Kedves, jól meggyúr, és úgy fejezi be ahogy kéred...
Nekem is bejött Szöszi.....
Hali!
Kendrára emlékszem. Pár évvel ezelőtt pécsi lány volt és rengeteg véleményt osztottak meg itt róla a Magtársak pro és kontra. De tudom, hogy több volt a negatív vélemény és azért nem próbáltam ki én sem. Azóta eltelt pár év és kitudja hogy hatott rá. Sztem próbáld ki és írj véleményt! Mindig szépek voltak a képei az tény.
Sziasztok. Lady N. nél járt valaki Kapuváron?
Régóta hirdet, de értékelése nincs.
Köszönöm.
Z79 · Újonc · Hello mindenkinek!
Kendraról véleménye valakinek?!
Sziasztok!
Alexa(27)-ről valakinek valami infója?
Képek alapján olyan "túl szép, hogy igaz legyen"...
Köszi
Murinyo · Újonc · Esetleg Tatabánya körzetben normális hölgy akivel beszélgetni is lehet idősebb és tapasztalt nagyon izgalmas lenne 😉
Azt azért elárulhatnád, hogy ki volt az! 🤪
Sziasztok. Győr illetve környékén valaki ismer amatőr hölgyet?
A hagymát oda ne kapasd, meg jól abáld meg a pacalt akkor is ha előfözött mirelit, mer szagos lesz mint a Jolán segge. Nokedli,sültkrumpli? Nálam főtt krumpli v kenyér a favorit, de hát kinek a Juci, kinek a Sári.
A napokban újra ellátogatnom egy régi kedvencemhez, hosszú hónapok óta nem találkoztunk már, de valahogy most az a barátnős feeling hiányzott amit emlékeim szerint tőle mindig megkaptam (és az egyik legjobb ebben). Most sem volt ez máshogy, gyors egyeztetés után már indultam is, és nem sokkal később ott állt előttem ismét. Alkatra sokat változott legutóbbi randink óta, sajnos nem pozitív irányba, a fotókonő sem így néz már ki, de míg másnál ezt nem igazán szeretem, sőt átverésnek érzem, nála ez valahogy elfogadott részemről, mely valószínüleg a személyiségének tudható be. Gyors zuhany, és máris a combok között voltam magam és persze partnerem szórakoztatására, mely ha érzékeim nem csaltak célba is ért... Gyors csere, óvszeres francia, melyre igazából már nem is emlékeztem mennyire jól csinálja. Szex többféle pózban, majd hatalmas duranás missziben. Egy átlagos szex lenne ha nem érezném teljes mértékben a barátnős feelinget, mintha otthon a hálóban lettem volna bármelyik régi párommal. Ez szeritnem egy megfizethetetlen érzés, mely egy más szintre emeli a randikat, nem egy sima dugás egy bárkivel hanem egy szinte egy jó "szeretkezés".. Persze nem mindig erre van szükség, de ha igen, akkor megfelelő partner kell hozzá, nekem meg volt ismét, köszönöm, fél év vagy akár egy év múlva újra, ugyanitt... ;)
Részemről ajánlot...
Písz.
Tomi05 · Kvázi-tag · Én ma pacalpörköltet készítek csak azzal az apró eltéréssel , hogy nem nokelivel hanem sültkrumplival fogom elfogyasztani.
Mindenkinek szép napot!
SZIASZTOK KEDVES VENDEGEIM. 😍
HATALMAS AKCIOT AJÁNLOK. IRJATOK RAM VIBRREN VAGY HIVJATOK BIZALOMMAL . 📞📞📞❗❗❗
:-)))))))
üdv:
spray
Szia!
Bárcsak.....:-))
üdv:
spray