Lizike (Győr) felhasználóval vigyázzatok. Szép és profi tolvaj.
Lizike (Győr) felhasználóval vigyázzatok. Szép és profi tolvaj.
talicskapitány · Újonc · Egyszerű:
- ha van lakásod akkor lehet együtt fürdeni
- ha nincs lakásod akkor találkozhatsz vele autóban
bbbs · Újonc · Talán azt jelenti, hogy nem egyből indul a l'amour, hanem előtte mindkét fél elhasznál egy-egy nedves törlőkendőt.
Hiába nézegetem időnként az "autós" hirdetőket, az ilyen technikai jellegű dolgok miatt mindig háznál kötök ki. Szóval a fenti választ kéretik nem véresen komolyan venni. :)
Úgy gondolhág hogy a kocsiba is együtt tudtok fürdeni😂
Azt, barátom, hogy farka van!
Nem értem egyeseseket, autós kalandot vállal, de ott van ,hogy együtt fürdés is a vállalok cimkéknél. Lehet én vagyok tudatlan, vagy csak annak akarnak nézni.
Z79 · Újonc · Apróból Amira?
navazz.....
tényleg ennyire nem finom??;-)))
vagy nem jó??;-P
nennyó..... mindig tanulok vmit én is...:-)))
üdv:
spray
Z79 · Újonc · Érdekelne engem is a hölgy..
nocsak...!:-)
tán nem finnnommm a nunninyallintás??;-P
üdv:
spray
Nilu
Sziasztok!
Virág 39 valakinek infója?
Pindurka? Valaki járt nála?
Williams · Újonc · Ez a nő is olyan lehet mint a Columbo felesége! Elvileg létezik, de még senki se látta!
juliusz78 · Újonc · Sziasztok! Jade nevű hölgyről van infója valakinek? Kérem ne tartsa magában,akár privatban is. Köszi
Ismét sikerült belefutnom egy szuper randiba, bár bevalom őszntén, tudtam hová érkezek, volt már szerencsém a kisasszonyhoz... Telefonon keresztül nem volt egyszerű elérni, de nagy nehezen sikerült és egy órával később már ott is voltam a lépcsőházban. Vidám, sugárzó, mosolygós, gyönyőrű tekintet ami az ajtóban fogadott, a fotókról egy az egyben visszaköszönő testalkat és kisugárzás. A kisszobáig követtem az egyik legkerekebb legfeszesebb popsit, amit mostanában volt szerencsém megcsodálni... anyagiak gyors elrendezése, majd irány a fürdő. Onnan visszatérve kis beszélgetés/ismerkedés, majd lágy símogatás és 69. Csodaszép tinipunci és popsi előttem, közben lágy francia, a világ egyik legjobb érzése. Váltás után, full 100%ig barátnős szex többféle pózban, nála a kedvencem mikor ő van felül, annyira bújós... Befejezés missziben, bár a popsi látványa kutyusban majdnem megtréfált. Még egy kis csevegés, végül irány vissza a való világba... Remélem lesz még alkalmamunk találkozni és hogy nem kell megint hónapokat várnom, hogy újra ellátogasson a mi kis városunkba... :)
Részemről nagyon nagyon ajánlot a @&!!$>~~%=...
Písz.
.....és milyen finom.....;-)
Sziasztok, pár dolog érdekelne:
Van olyan csaj aki korrekt, nem siettet, barátnős és 35 alatt van Pécsen?
Bárki aki tud jó véleményt mondani valami csajról Pécsen aki vállal popót?
Köszönöm!
Nyíregyházan 09. 26-10.02-ig kiadó 1 szoba lányoknak. Igényes szoba lakás mindennel felszerelve! Önmagára igényes lányoknak.
További kérdésre telefonon 0670 7395451
Szép napot
Sziasztok
Linettnél (30) járt már valamelyikőtök?
Ha igen, ne tartsa magában a véleményét, de ne a kis hüvelykujjat nyomkodjátok, ha kérhetem, mert az nem mond semmit. Köszönöm szépen 🙂