Sziasztok Lea -áról valakinek információja van közsi előre is
Sziasztok Lea -áról valakinek információja van közsi előre is
Kim azt írja magáról, hogy határozott, szadista, perverz. Inkább a bunkó és tahó jelzők írják le a viselkedését.
Debrecenben hirdette magát, de igazából Létavértesen rendelt egy hölgy. A Mia névhez tett nyomdafestéket nem tűrő jelzőket, és úgy hívta magát. Popó alap volt nála.
Nem tud róla valaki valamit? Végleg eltűnt? Lesz még?
AJóARoszÉsÉn
Leginkább a férfiaknak kellene közvetlen bevetés után tisztálkodjanak. A boltokban is van börfertötlenítö spray, azt írja a HBV/HIV vírusokat is inaktiválja. Azzal egyszerübb befújni kezet és a fütyit, mint a csajoknak a mélyedésejket. Így nem terejednének tovább a baktériumok.
Rajtakaptam és megszökött. 😉
Szisztok Monesz Stone-ról vagy Lukács Marianná-rol tudtok valamit?
Együtt hírdettek győrben.
Ketten is fogadtak vendéget.
Engem is érdekelne. Köszi!
Sziasztok fiúk! Voltam Bella 22 lánnyal! Nagy hiba volt! Kerüljétek! Egy hivast nem érdemel.
Persze ez valoban igy van ez csak a te döntésed ☺️én csak a véleményem füztem hozzá ☺️mint ahogyan te is ☺️
bbbs · Újonc · Nem haragszom, nincs miért.
Amint smiley-val, illetve szövegben is jeleztem: érvényes tapasztalat híján nem kell teljesen komolyan venni a válaszom.
Mivel egyéb információ nincs kiírva, csak annyi hogy autós kalandot vállal, így ebből nehéz kitalálni hogy egy-egy kuncsaft között van-e ideje hazamenni fürdeni, vagy egész nap kinn van, egy csomag nedves törlőkendővel. Volt ilyesmiről jelzés régebben.
Az már saját döntésem, hogy inkább lakásra megyek, ahol biztosabb a tisztálkodási lehetőség.
További szép napot!
Ez a beszéd!!:-)))
üdv:
spray
Szerintem 🤔nem jol látod a dolgot... Természetesen ez nem gépszerü 🤔és szerintem 🤔minden lánynak meg van a saját higiénia.
Az meg csak egy másik szemont hogy egy nedvesel meg törlöd magad.. Gondolom minden lány egy egy aktus után lefürdik.. Természetesen nem a fracia után..
Ne haragudj de mivel én is autos kallandokat tudok vállani igy gondolom🤷♂️
Az együt fürdési lehetöség meg arrol szol ha elmegy velled akor természetesen le fürdik velled 🤷♂️vagyis nem áll messze a higiénia tölle..
De ez csak az én véleményem 🤷♂️
Sziasztok. Fiatal megbízható csinos lányt keresek,aki szereti a 69- et vagy csak ha kinyalják rendesen! Csak tiszta ápolt lányok érdekelnek. Aki tud ne tartsa magába. Jöhet priviben is. Köszönöm.
Azért csak figyelmesen Diával. Mást vállal a telefonban, és mást a helyszínen.
Mi történt? Legalább az ágyban jó volt?
Tegnap sikerült Kiimberlyt meglátogattni,a csaj mennyország. Gyönyörű arc olyan tekintett hogy elolvadsz, hibátlan test, kedves beszelgetős. 10 listán 11.Együtlét során nem nyafog igyekszik kedvedre tenni igazi baratnős érzés vele lenni. Remélem jön még felénk.
Sziasztok!
Keleti városrészben vannak szolgáltatok?
Sziasztok!
Pillangónál volt már valaki?
Érdemes meglátogatni?
Sziasztok!
Maya Pearl érdekelne!
Érdemes hozzá ellátogatni?
Volt esetleg mostanában valaki?
Múltkor is egy kis csalódás ért többet nem szeretnék!
Előre is köszi!
T
Lizike (Győr) felhasználóval vigyázzatok. Szép és profi tolvaj.