Üdv!
Az apróban hirdető Diay-ról van valakinek tapasztalata? Jöhet privátban is. Köszönöm
Üdv!
Az apróban hirdető Diay-ról van valakinek tapasztalata? Jöhet privátban is. Köszönöm
Öszintén mondom nem emlékszem olyanra aki faképnél hagyot volna.. 🤷♂️... De ha rossz tapasztalatod volt vellem szembe sajnálom 🤷♂️.. 🙄🙄Eddig te vagy az első aki ezt mondta.. De elfogadom.. Biztosan meg van az okod 🙄
Sziasztok nagyon becsüljétek meg a Grétit mert egy igazi gyöngyszem egy földre szált angyal vigyázatok rá ritka kincs☺️☺️😘😘
Szépségem, tudom, hogy nem tudod, hogy mire gondolok!😊
Csak is, a tisztánlátás végett!😅
Jaj,de, magas, jaj, de magas, ez a vendégfogadó...
Ha te valakihez csak a látvány miatt mész gratulálok. Jól irták vannak még verebek akiket le lehet húzni .
Helló srácok Alexa18 aki egy időutazáson vett részt és három éve nem korosodik, az új keresztelője után, ismételten dobálja a műcsalikat a környéken. Tulajdonképen a Vanessza18 rajongói klubbon kívüliek figyelmébe ajánlom, a hölgyet. Igazi jó fricskát kaphattok tőle, olyat amit nem tesz zsebre az ember. Na kíváncsi vagyok a modernátorság igazságbeli hajlandóságát vizsgálva, vajon csak az üzlet működik ezen az oldalon vagy van betyárbecsület és jópofaság is. Béla
😅😅😅És még ez t is 👎lájkolják egyesek 😅😅kirakok egy 💩💩💩.. 😝😝😝😛😜🤪😝Szép napot nektek 😝🤪😜csunyák 👎👎👎👎👎👎
Lilláról,27 éves, tudna valaki,valamit mondani?
De miért szolgáltatna?Ennek pont ez a lényege.Nem vigyázni kell vele,hanem nem kell utalni.Millió hivatalos online szolgáltató van,ha valaki erre van rákattanva.Ott adnak is valamit a pénzedért.
Domina lányt keresek Szombathelyen, aki tud tenyleg kemeny domina csajt ne tartsa magaban. Akar dominans par is szoba johet...
Hmm nem tudom mire gondolsz de jól teszed... 🤷♂️Még szerencs hogy tőlem se ki se le nem lépet senki 😉csak a tisztán látás érdekében
Hát, ez egy jó kis eszmecsere, dialógus és a végén konklúzió!😄
Még szerencse, hogy csak átutazóban járok Kállósemjénben!😅
Meg megteszem magamnak azt a szívességet, ha valami belépéskor nem tetszik, azonnal le- vagy kilépek...
Engem is érdekel!
Nyíregyháza 😘❤️
Szindike átverés. Pénzt bezsebel8, de szolgáltatás már nincsen.
Az ÖREG P........I VADÁSZOK EZT JÓL TUDJÁK.Csak a kezdők nem.
😅😅😅Vicces hogy enyire zavar egyes embereket az igazság👎👎👎jó nagy eszme csere hmm🤷♂️
Hmm.. Én arra gondoltam hogy vidékről mennek leg többen oda..
Am csak azt huzzák le a lányok aki hadja magát... Higienia meg oda tevés az ágyba.. Ez egy partnertöl függ már ne haragudj ha itt is nem folyamat a pártolásrol vagy épp a szallagszerű guminélküli aktust is belle számolom az ép a partnereken is mullik.. Am sok mindenkinek olyan vágyal van hogy hány inger már ne haragudj 🤷♂️🤦♂️sőt sokat olvasom és hallom hogy a hely igy nem meg fellelő meg ugy nem... De még is ott marad a partner és fizet 🤦♂️akor miért is törné magát bárki is ha el fogadot...
Am Pesten.. Igen ott nagyobb az elvárrás 🤦♂️de hogy csak több a vendég 🤷♂️és kevesen gondolják azt hogy egy S. O. S re Pestre megy... Uraim.. 100 ból 1 ha arra jár🤷♂️..
Miért tévedne? Senki nem írta, vagy utalt arra, hogy honnan mennek a lányok Pestre. Nem is számít. A lényeg, hogy Pesten van, és ott komolyabb produkciót kell letenni az asztalra (vagy betenni az ágyba), mert nagyobb a konkurencia is.
A pár évvel ezelőtti "nyugodt szívvel ajánlható" lányok száma Nyíregyházán minimum harmadára csökkent mostanra. Mindegy, hogy abbahagyták vagy máshol folytatják de nincs megfelelő utánpótlás. Ez, akárhogy is nézzük, igencsak erőteljes színvonal zuhanás, a szakma hígulása.
És igen, emiatt egyre több ügyfél megy el máshova is.
Valaki Debrecen pár keres lányt párt