lejjebb van...
lejjebb van...
Szia Gróf!
Most jössz, amikor megyek tentébe?
Majd holnap olvaslak.
Jó éjt! :)
Sziasztok! Renátáról kérek segítő szándékú véleményeket, messziről jönnék. Köszi!
sziasztok
itt az apróban hirdet egy dorina nevű lány. az a dorina aki anno a***moderálva***? a képe mintha ugyanaz lenne.
Kedves Tufus én nem tudom kinél jártál, mert én heti rendszerességel járok Jázmin - hoz és soha nem volt vele gondom. 100%-lék Magyar lány és diszkrét megbízható. Ha valakit le akarsz járatni azt ne itt tedd.
Már veszekedni sincs kedvem, keress mást. Meghaltam.
Fél órát ordított, pofázott a tulaj, nem szóltam. Csak fogtam a telefont.
Tegnap voltam lakásnézőben Fehérváron, még megvolt a zseton arra, ami mától kiadó.
innen ki akarnak baszni, de majd az ügyvédemmel beszél a tulajka holnap, már nem velem.
Mondjam még?
Hogy kellene színt vinni az életembe? Valaki tudna segíteni? Jaaaa! Megvan!! Színes betűket meg háttereket fogok használni. Húúú, de jó lesz!! Hogy kitaláltam! És én majd akkor különbözni fogok a sok többi-mindenkitől! És még ha Traubit iszom majd kóla helyett, na az lesz majd az igazi színes egyéniségesség!
Tudnátok ajánlani olyan lányokat, akik megtesznek ezt-azt ***moderálva*** cserébe? Mert amúgy nem tudok csajozni. :-(
És bocsi, hogy nem szabolcsi stílusban nyomtam a vakert. ikszdé
06**629***moderálva*** Számon bejelentkezik, maj késöbb közli még tizperc és itt van , de soha nem jön el csak szórakozik. De van ennél rosszabb is a 06**360***moderálva*** szám , átlagos szöke olyan 160-165cm magas , eljön beszélget több órát igér , de mind ezt a végén közli viszont , adig is huzza az idöt majd . azt mondja hólnap vissza hiv , felméri a terepet. Mindenki figyázzon vele.
Üdv !
Én legutóbb "Zafiránál" jártam és maximálisan meg voltam elégedve vele, még a nyögdécseléseivel is :-))
de lehet hogy ez csak a pozitív hozzáállásom miatt történt.
Ahogy olvastam másnak nem volt ilyen szerencséje (:
Csüssz
Fütyülős · Őstag · Mit köszönsz Grófnak, hogy leírta hogy manager vagy?
Szánalom!
Üdv az uraknak! Mannácska hirdetése felkeltette a figyelmem. Voltatok már nála? Ha csak egy jó masszázs és francia/jófajta kézi levezetés kellene a végén aktus nélkül, érdemes meglátogatni?
Előre is köszi! ;)
Köszönöm a tanácsot!!!
sziasztok! valakinek van infoja Lusyról vidéki vagyok s nem tudom érdemes e meglátogatnom köszi
És meghuztad??? :)
Köszönöm, Gróf úr! Lehet ezt más szavakkal, kicsit visszafogottabban, ahogy mondod. Sokszor az mélyebbre hat. Persze értő hallgatóság szükségeltetik. :-) Szerintem is a megfelelő következtetésen múlhat a kedvezőbb irány megválasztása.
Tudnál segíteni, hogyan kerülhetnék olyan "magas" szintre, mint te? Annyira szeretnék és is a tartalom helyett színeket használni! ikszdé
Én tegnap voltam Dominikánál és valóban kedves vidám korrekt tiszta igényes :-) ajánlott kategoria!! viszont van egy kis rossz pont is nála hogy nem szereti az érzelmes dolgokat igy barátnő filingre nem igazán ajánlott... de kinek mi a barátnő filing. nekem pl hiányzott a csók! az nagyon tetszett benne hogy jó szük :-) szóval akinek nagy a szerszáma az vigyázzon rá!! én is remélem sokáig marad Fehérváron!!
Sziasztok nemtudjátok hogy nyíregyen merre álnak lányok?
Szedd össze magad Hexe,,, ha nem leszel itt kivel veszekedek??:))))
Sajnálom, de nem. Pesten megvan az a 3-4 hely ahova járok, és ezért nem is nézem a pesti hirdetéseket, oldalakat. Javaslom a plen próbálj meg privit írni, vagy a pécsi fórumban rákérdezni, hogy Viki nem tud-e erről valami infót. Más ötletem nincs.