Tul sok jóval nem tudlak kecsegtetni.
Kriszta,nem a leg szebb,és leg tökéletesebb testü,és nem is egy professzor de amit adni tud kedvesség,odaadás és szex terén,naahhh az viszont kihagyhatatlan.
WL,jó test és szép szilikon cicik,isteni lepedö gyakorlatok,de nehezebb elérni mint a NASA-t,Én is hiába próbálkozom már hetekóta.
Léna,a 30 feletti kategóri leg jobb teste,nagy sejhaj és hatalmas szilikon mell.A hozzáállás viszont csak elégséges,szódával elmegy ha nincs más.
Szilikonos Renike,az egyik leg jobb test amit életemben megkaparinthattam,de beképzelt és egy fadarab az ágyban és mindenböl csak ***moderálva*** Ha fontosabb a látvány mit a teljesitmény csak akkor ajállott.
Viki,nagy segg és csöcs de elég unott és fadarab jellegü.Egyszer elmegy.
Ivett jó test és szép arc,de Renihez hasonlóan nagyképü,és egy fadarab az ágyban,ugy gondolja hogy az is elég hogy jól néz ki.Ö is akkor ajállot ha csak a látvány érdekel.
Linda egy született hisztérika,ha rosz paszban kapod el akkor kiállhatatlan,ha viszont jó napja van akkor egy jó numera.
Letti,egoista és beképzelt,az egyik leg többet ***moderálva*** lány a városban,de csak ***moderálva*** .Ö szintén hangulat ember,ha rosz napja van akkot ö akr dirigálni mindenben és egyszerüen elviselhetetlen,sött néha már kifejezetten alpári és undoritó a stilusa.Ha sikerül jó paszban elkapni,akkor viszont jó.Vele nem lehet szeretkezni,sött olyankor dugni sem,csak kökeményen b@**ni. Imádja ha hátulrol a haját cibálva jól ellátják a baját.Sajnos Én már rég nem tudtam jó formában elkapni.Nemrég láttam,teljesen le van fogyva,az arca megnyulva a szeme beesve,olyan mit egy élöhalott.
Barbi(Lettivel lakik)Kedves és csinoska bár a melle lóg egy kicsit és vannak terhességi csikok is böven.a franciája felületes és kapkodós az action is elég sablonos és unalmas.szintén csak ***moderálva*** van,de az is ***moderálva*** .
A többiek vagy nullák vagy nem érték el az ingerküszöbömet.