Ilko---véletlenül nem tudod hogy pesten milyen néven fut!!!!
Ilko---véletlenül nem tudod hogy pesten milyen néven fut!!!!
Üdv Vadászok !
A múlt héten jártam angyalka néven hirdető hölgynél. A kéró az egyetem közelében van.A Lakásban semmi extra, ***moderálva*** A lány visszafogot,mondhatni unja az egészet,egy hang nem hagyja el a torkát az action közben.Nem ajánlom senkinek,borzasztó rideg.......
Konkrétan le volt fagyva Veszprémben minden, koripálya. Le volt szórva, csak egy darabon nem, én meg egy kurva nagyot taknyoltam mindkét térdemre, de akkorát, hogy megállt a forgalom.
A jobb elrepedve, a bal csak egy nagy ütést kapott, de az is fáj.
Szóval, nem kell engem átkozni, ver az isten, ha van.
Szombaton egy infarktusom volt, még gyenge. A következő várhatóan komolyabb lesz, ha így megy hamarosan.
A többit már le se írom, ne sajnáljon senki. Még állok, és várok, de már nem gondolkodom.
Lesz, ami megvan írva.
A hirdetés megy, ha jönnek, jönnek, ha nem, nem. Ha semmit nem csinálok, akkor se rosszabb ennél.
Fütyülős · Őstag · Most már csak az a kérdés hogy hova legközelebb?
Gróf egy kicsit elbizonytalanítottál a korábban említett lányoknál!
Pedig oda szívesen visszamentem volna. Természetesen váltó állítás után!
???
Hi!:)
Így van. Már csak azért is, mert egy *** moderálva *** az Izabella nevéről írt nekem privit. (Mármint Viki).
Amúgy ha érdekel valakit, szintén ott írtam Zooráról és Kyra25ről beszámolót. Bár vannak akik szerint csak kitaláltam!:D Illetve, hogy egész pontos legyek összeollóztam!:DDD
Dorcy egy kedves emlék,egy hozzá hasonló kaliberü lányt Én is szivesen meglátogatnék,de nem igazán van.
Én keresgessem a telóját?Még csak az kéne!Keresgesse a dagadék akivel akkor volt :) Egyébként meg amit nem loptak el,azt nem is kell keresni.
Tényleg ha már itt tartunk, szerinted voltam a leírt hölgyeknél? Vagy csak "összeollóztam a beszámolókat"? Merthogy épp tegnap ezt vágtákl a fejemhez egy *** moderálva *** a pécsi hölgyek vonatkozásában!:DDD
:)))
Amúgy gondolom észrevetted, hogy nem szívesen írtam le, és nem is fogom reklámozni, mert bár sok mindenről beszélgettünk, a névváltás okáról nem, és valami oka mindig van, pláne ha olyan korrekt hölgyről van szó, mint ő.
Köszi az infót. Hálából elárulom a jelenlegi legjobb szeretőm nevét: keresd fel Annácskát. Igazi barátnő feeling, de emellett profi is, tudja mi kell neked.
Ha őrjítően szexi csajt akarsz, menj el Kitty (21)-hez. B.
Helló
A sóstói Dorcy-t ismerte valaki (már évek óta nem hírdet)? Van most a városban valami hasonló kaliberű (külső, hozzáállás) szolgáltató?
Mi a manót csináltál???
Szia.
Viki (38), és ahogy a képeket elnézem Bonny (20) is ugyanitt dolgozik.
Szasz gróf!
Megint kerültük egymást. Nyomorék lettem ma. Elestem, de brutál, a két térdem kész, nyújtott lábbal közlekedek.
A hirdetésemet is át kellett írnom. :)
Még anyit,Letti két számmal hirdet évek óta,egy 20-as meg egy 70-es számmal.Ha az egyiket ellopták,a másik még simán ott van,és nem kell mégegyet beujitani.Bár az évek során már vagy 5-6 számot elhasznált.
Köszi Frankie ezt a kis reklám spotot!Valahogy mindig Lettivel történnek ilyen szörnyen hiteles tragédiák.Hol azért vált számot mert a régit nem fogadja el a rendszer(holott már évek óta hirdet vele)hol meg ilyen bünesetek miatt.A történet egyébként tökre életszerü.Megy egy nö az uton vagy boltam vagy mittom Én hogy hol,meglát egy nöt akinél táska van,ellopja a telóját,aztán hivogatja a benne tárolt számokat....mert ugye pontosan tudja hogy kinek a telóját lopta el és hogy azt mire használták évekig.Na majd ha full hülye leszek elhiszem ezt a kis sztorit.Ha valaki be akar kerülni a show businesbe,az vesz magának egy számot és hirdet nem pedig a Lettiét lopja el.Szerintem meg Letti már nem tudja hogy mit találjon ki hogy felkeltse az érdeklödést,mert mint tudjuk már nem nagyon kell senkinek.A szimpla név/szám cserét már ellötte,kapott is érte nemegyszer.Most valami uj kell,valami ütös amivel felkeltheti az érdeklödést.Én mondtam hogy ez a nö teljesen meghülyült,egyre mélyebbre sülyed és egyre szánalmasabb.....
Sziasztok!
Lettinek megváltozott a száma, az új szám: 0670/358-5121. A régi számon Ne hívjátok, mert ellopták tőle a telefont és valaki Lettinek kiadva magát, azon felül, hogy használja a számot, még hívogatja is az elmentett vendégeket és találkára invitálja az embert. Az új számon elérhetitek! üdv mindenkinek
Olajjal :)
Hi!:)
Miért nem hívod fel, és kérdezed meg tőle?
Nem harap!:D
Sajnos, ha a tartalom nem elég, akkor az írásképbe kell némi színt vinni! :-)