Tundrabugyi :D
Tundrabugyi :D
Én kb. 5 éve mondom.
Néhány hete feküdt az első olyan férfi a masszázságyra, aki ezt mondta!!
Hol a többi? Múlt idő?
Én ott leszek.
Egyszer majd csak emberére akad!
Csak hullámvölgy van. Nem először, megszoktam. Onnan mindig felfelé vezet az út. :)
Már át tudnálak ölelni, csak ne nyomkodd, meg fogdozd! XD
Én is azt hiszem, de lehet előbb. :)
Először azt hittem a személyleírás alapján, hogy én voltam, de nekem kicsi a cickóm, viszont tart, és sötét viola a hajam, félhosszú, az igaz. :)
Sziasztok!
Eracicáról van valakinek tapasztalata?
Szia!
Rohamosan javul a két lábam, már be is tudom hajlítani, térdelni még nem, meg ne nyúljon hozzá senki, mert visítok.
Ebcsont beforr, lehet jobb vagyok, mint a kutyák :D
Gróf, linket nem tudok ide bemásolni, ha még nem tetted, hallgasd meg, de nézd is!
Youtube Somogyi András Hadevla :)
A többieknek is jó szórakozást!
Szóval Lettitöl anyira ellopták a telóját,hogy egyik régi telefonszámát sem lehet elérni,sött Barbi barátnöjének is csak az egyiket.Tehát akkor ezekszerint 3 telefont is elloptak.....
Mesi27 nevű hölgyeménynél jártam ma délután,gondoltam megosztom veletek tapasztalataimat.A helyzet az,hogy odavagyok a nőies nőkért,és úgy érzem a NAGYBETŰS NŐT találtam meg benne.Ilyen formás,hosszú combokat és ilyen kerek popsit hogy őszinte legyek az itteni szolgáltatók között még nem találtam,a magassága,a szépsége engem teljesen elvarázsolt.A lakás rendben volt,tisztaság a fürdőben is,kellemes illat mindenhol.Könnyen megközelíthető helyen rendel,parkolás ingyenes. Kiemelkedően jó szolgáltató,vigyázzatok rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szevasztok tudtok valamit laurárol egy vörös lány már nincs fönt valaki esetleg élménnyel tud beszámolni köszi
Sziasztok!Kedves szerkestőség egy hete,hogy írtam nektek egy üzenetet!Választ várok rá!
Május · Újonc · Andi24, az előző beszámoló alapján jó szolgáltatónak tűnt így kipróbáltam.
kicsi, igénytelen a lakás, a feneke jó de a cici nem kicsi, hanem egyáltalán nincs. A menet nem nagy szám mozogni nem bír neked kell megpakolni azt meg nem bírja. Nem ajánlom
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek használható információja Lulu(31)-ről?
Meg szeretném látogatni a napokban, és érdekelne mások tapasztalata, aki esetleg már volt nála.
További szép napot Mindenkinek.
Hello,
Sajnálatos félreértés történhetett Rita (35)-tel kapcsolataban: nem ő van a képeken. A képeken egy szolizott, csinos, hosszú, egyenes hajú, keze és bőre alapján láthatóan fiatal nő látszik. Aki a valóságban fogad, ő pedig egy vállig sem érő, hullámos tejfelszőke hajú hölgy, aki inkább erős 44-es, mint 30-as, az élet által kissé meggyötörtnek látszott. Nem stimmel a testalkat sem, csak a nagy cici, bár teljesen más, mint a képeken. Ez nem okozna gondot, ha őhozzá akartam volna menni, de nem. Nekem a képeken látszó lány kellett volna, aki lehet, hogy átadta a "licencet" képekkel és helyszínnel együtt. Különben nem volt gond, lendülettel és békével távoztam. B.
:)))
Egyetértek sajnos! Ezért ha írok is valakiről, mindig próbálok visszafogott lenni, akár pozitív, akár negatív a tapasztalat!
Tök,, Sütötök... az járja mostanság!!:))
Kovászolásra való idő van mostanában! :)