Na nem tudtok senkit???
Na nem tudtok senkit???
Bizony, bizony!
Nem láttad a keresztelő ollót? :)
Nekem így jó, meg tök mindegy :)
Csá puszi csók!
Shalom! :)
Ahogyan gondolod, ha Neked így a jó, legyen így!
Bush, hol vagy te átok???
Ez szép? :)
Innentől csak szépet írok, vagy ritkán a semmiről :)
Mit csinált veled? Csak nem kipróbáltad nála a prosztatamasszázst?
Nem találtam utalást arra vonatkozóan, hogy jelezni kellene itt, ha üzenetet küldök a Szerkesztőségnek!
Kedves szerkesztőség, nem küldtem üzenetet!
...de nem kiabálok mert észre lehetne venni, ha küldtem volna! :)
Ennek igazán örülök, de akkor ne is írj olyanokat!
...mert ezek visszafognak az utadon.
Szerki, múkodj! :)
Köszike
Szia te átok! :)
Mér menté ki a csevegésbő mikor híttá??? Csetenimegnemtucc, mi???
Mehet modira ez is XD
Kedves harlee, előre fele megyek, méghozzá roham léptekben.
Akiről semmit se tudsz, arról ne is gondolj semmit.
Életképes vagyok. XD
Mi a fene folyik itt? Mindenkit modira küld valaki. ???
Nem harcolok senkivel, csendben teszem a dolgom. :)
Ezt is küldd modira, akárki! Úgyis marad. XD
Ne szívózzatok má, mindenki vót kezdő (rajtam kívül:))) meg vannak lányos lelkű fiatalok, akik attól még belejöhetnek a döngetésbe és ettől megváltozik a stílusuk is, sztem kár ezen feszkózni. Nem is találom logikusnak, hogy valaki ilyen szűz dumával jöjjön "hátulról"...
Viszont aki lányokról érdeklődik, először írja be a csajszi nevét a keresőbe légyszi, mert unalmas sokszor ugyanazokról a lányokról olvasni kérdéseket, akik már elég alaposan ki voltak tárgyalva. Ja! Előbb regisztráljatok be, utána keressetek, úgy láttam, így több találat van.
Kedves Szerkesztőség!
Ment üzi, kérem, olvassák el mielőbb.
Köszönöm.
Sziasztok
Jövöhéten mennék Debrecenbe, kinéztem magamnak pár lányt akik közzul kéne válogassak mert sokan vannak.Nem szeretnék belevallogatni ezért örulnék pár élménybeszámolónak a következö lányokról.
1 Nicol 20
2 Enikö 24
3 Angyalka 25
4 Viki 25
5 Jeni 20
6 Bia 23
Az elsö három lány érdekelne inkább, felhivtam öket mind a három kedves volt (ki nem lenne az ha abból élne).Ha lehet olyan irjon aki volt a lányoknál.Kuldjétek emailben (Razor.cru@gmail.com) mert a fórumon nagy a cenzura láz és egy-kettö moderálásra kuldik.Elöre is köszonöm és várom minnél hamarabb a beszámolokat.
Debrecenben Diusnál (aki azonos Marcellával) ***moderálva*** Akiknél voltam eddig ez egy illetve két menetet jelentett.
Nála ez egy round, mindössze az idő szab ***moderálva***. Természetesen előre elkéri az általad választott ***moderálva***. Nos nagy csalódás volt mikor visszamenetem a fürdőszobából és ezt felöltözve közölte. És mi a helyzet ha ***moderálva*** kérsz de túlléped? Talán elzavar?
Én is szidtam Lettit mindig,hogy egy kis nagyképű 155 cm magas etnikum. Hülye kis fikhagymaseggűt töpicsek . mindig azt mondták,hogy én vagyok a hülye. Egy retek kis senkiházi soványocsak hülye kurva!