Bocsi rosszul írtam a neved Any 36🙂
Bocsi rosszul írtam a neved Any 36🙂
Bocsi rosszul írtam a neved Amy🙂
Diszkréció.
Gyöngyszemek vannak Szombathelyen,Lola és Lisa együtt dolgoznak van egy szép kinézetű (fekete bőrű ) vigyázojuk!!!Meglopnak mindenkit saját bőrömön tapasztaltam,igaz Én nem a szolgáltatást vettem igénybe,csak lakást adtam ki nekik!Hatzsák szemétben éltek egy hétig és mindent elloptak ami mozdítható volt!!!Vigyázatok velük csalók
Melyik ez a hölgy?
Kedves Amy ha megint arra járok akkor újra probálkozok! Remélem több szerencsével 😜
Lénáról tud valaki valamit...?
2-3 hete eltűnt...
Azt gondolom abban egyetértünk,hogy ha egy lányra rászánod az időd és pénzed,akkor te is elvárod a kölcsönös tiszteletet
Hanna 26
Telefonon egyeztettem le vele egy randit.
A helyszin nekem eléggé kiesik és már volt rossz tapasztalatom errefelé de kellemesen csalódtam.
Érkezéskor már kaptam is a kapukódot és az emeletet!
Belépve a lakásba egy aranyos kiscsaj fogadott , gyors body check.
A csajszi eszméletlen vékony , aranyos pofi , szép mosoly , karcsú test és kerek fenék.
Az ágyban igyekszik a kedvedre lenn viszont a szopásnál maradt némi hiány érzetem. Hátúlról keményen lehet pakolni nem nyafog!
Összeségében aki szereti az ilyen vékony lányokat és normális szolgáltatót keres annak tudom ajánlani Hannát!
Iggggen.... és..?????
Már ne haragudj, tudom hogy ez piszkosul bosszantó, de
az első esetben szimplán palira vettek (nem árt vigyázni...)
a második esetben fejezzük ki úgy, hogy nem mutat túlzott érdeklődést irányodba a hölgy .....
sztem....és abszolute szubjektive....
üdv:
spray
Nem tetszik az orosz rulett. Nem olvastad, hogy nem vágyom semmi "emlékre"?
Nagy. Nagyon nagy. Gondolj arra, hogy valószínűleg nem te vagy az egyetlen, akinek ezt bevállalja. Én inkább nem megyek olyanhoz, aki vállalja. Persze ha tetszik az orosz rulett, menj csak nyugodtan.
Üdv, Makktársak!
A véleményeteket kérném. Van egy hölgy, aki extrában gumi nélkül engedne beleélvezni a mézes csuprába. Szerintetek mekkora rizikó egy ilyen móka? Nincs kedvem emlékbe hazavinni egy trikót vagy más finomságot. Szöveges kifejtésben válaszoljatok, ne a hüvelykujjat nyomogassátok, ha kérhetem. Köszönöm a válaszokat.
Meglátogattam Virág vipet sokat hallottam róla szoba szép tiszta hangulatos, fürdő van többféle tusfürdő, a hölgy meg kedves igényes barátnős tipus lehet vele beszélgetni is nem mint egyes emberekkel és az árak átlagosak. Nem zsákba macska megyek még hozzá.
Ez már nagyon kívánkozik belőlem,mert utálom amikor a lányok igazságtalanok.Magukra fognak ismerni név nélkül is.Hogy miért kerültem tiltólistára.1.lány.Kétszer kapott Tippmix tanácsot és nyert 50-50et,kapott egy "karácsonyi ajándékot és még kölcsön is(természetesen letiltott és a pénzt se adta vissza) Természetesen hónapokig tisztességesen kifizettem a szolgáltatást is...2.lány Előtte soha nem voltam nála.B.út ,megbeszélt időben odaérek,telefont nem veszi fel(mivel másik vendége van)Nem voltam rest megvárni,amíg épp a következő vendéget is beengedi.A saját szememmel láttam.Amikor szóvá tettem ezt jöttek a nyilvánvaló apró(ordító)hazugságok (elfelejtette a számom,ezért nem tudott szólni...🤣)meg a letiltás....
Pont ő az a milf akit a helyetekben nem hagynék ki! 🤣
kampo · Újonc · Nagyon messze. Sajnos voltam nála tavaly Kanizsán.
Nem hiszem,hogy meg kellene védjelek.Voltam nálad régebben és szóról szóra igaz amit leírsz
Gusztustalan és felháborító a viselkedesed. Betűt sem érdemelsz.
Kedves Dodgezoli. Igazad van nem vettem fel mert El aludtam. Bocsánatot kérek érte. Ha felhivsz meg tudjuk oldani a dolgot. Ne haragudj légyszíves. Az amit adamquah állít rólam egyáltalán nem igaz. Aki ismer az tudja aki meg hisz neki, nem fogja tudni hogy milyen érzéki és vad szexi milfet hagy ki. Szép napot kívánok mindenkinek. Any és sajnos tényleg 41 éves vagyok. Puszi