Tájékoztatást én is kértem már, de csak hüvelykujj-nyomogatásra futotta az emberektől.
Tájékoztatást én is kértem már, de csak hüvelykujj-nyomogatásra futotta az emberektől.
Bár hozzáteszem, már akartam is írni róla, hogy a rosszon fent lévő képek (most épp nincs fenn) furcsák, mert nem mind ugyanarról a lányról készült.
Egyfelől. Másfelől viszont tájékoztatás.
Na ez érdekes. Igen kíváncsi vagyok, hogy mégis mi indokolhatja a vendégek átverését. Mert szerintem semmi.
Hellotok! Valaki jart Anyka -nal Gyori masszorlany. Aki volt nala irjon koszi
Teljesen egyetértek, egyből azt kérdezi mikor akarok menni? Ha egy kis tájékoztatást kérek felcsattan, azt mondja le van írva, persze de az rózsszálak az nem az extra meg főleg 🤣🤣 na meg a cím sem egy utolsó nehogy olyan helybe fusson bele az ember fia ahol korábban "nem sikerült lyukra(ba) futni 🙃🙃😉
Sziasztok! Győri amatőr lányt tudtok? Aki nem hirdet itt esetleg!?
Egyet jól jegyezz meg haver! Kúv..v@l ne haverkodjál, és főleg, ne adj neki kölcsönt, meg egyáltalán ne vegyél neki semmi, mert ahogy a mondás tartja, kúv...v@ból nem lesz szalonna.☝️☝️☝️
Hosszú idő elteltével újra meglátogattam Ircsit. A korábbiakhoz képest szerintem sokat javult a hozzáállása, és a vadiúj fogsora határozottan feldobja az összképet, teljesen más az arca is így. Lényeg, hogy kellemesen csalódtam s jól érzetem magam. Emellett a rózsaszálakkal sincs elszállva, ami külön dícsérendő.
Szia! Mostanában egy ilyen móka?
Fullos
Sajnos a képeken szereplő hölgy egy teljesen más hölgyemény mint a valóság.
A valódi hölgyemény nagyon sokáig hirdetett itt és szerintem nagyon sokan is ismerik.
A valódi ok amiért nem a saját képeivel hirdet,nem publikus azt hiszem.
Én nagyon meglepődtem amikor ajtót nyitott.
Hiszen köszőnő viszony sincs a képekhez az említett ok miatt.
Amúgy maradtam és nem bántam meg....de szerintem ezzel nagyon sok embernek csalódást fog okozni.
Úgy tűnik mintha nem csak én lennék morcos!🙂 Valami nagyon nincs rendben sok hírdetővel! Tisztelt a kivételnek.🙂
Igen sajnos ez a baj hogy ilyen férgek jönnek ide nagy kancigány meg ott pessed a másik szobában,pedig lenne normális tiszta lány is aki jönne ilyen moslékok helyére..
Sziasztok!Vigyázatok Lolával,meg lop mindenkit,van egy szép fekete felvigyázoja az meg fenyegeti a vendégeket!!!!!!Van barátnője is Lisa ő ugyanezt a szisztémát alkalmaza!!!!!! Vigyázatok csalók saját bőrömön tapasztaltam!!!!
Szép napot.
Győr, Vanda, apróhirdetés, oltári nagy lehúzás.
Ott vagy, elkezd masszírozni, majd megjelenik oláh cigány véletlen....
Kerülendő nagyon.
"Szerintetek mekkora rizikó egy ilyen móka? " - Hatalmas. Vállalhatatlan.
Írtam privátban. Üdv Mindenkinek, jó vadászatot!
A kívánós Csilla 40 Milf, jól beetette az ember fiait… Undorító. 🤬🤬
kriszmen · Újonc · Sziasztok
Vanesszárol valaki tud valamit?