Celldömölkre kellenének már végre lányok!!!
Ha valaki tud, itt jelezzen nekem.
Celldömölkre kellenének már végre lányok!!!
Ha valaki tud, itt jelezzen nekem.
Sziasztok!
Celldömölkön valaki tud ku...t?
Jó lenne már végre, ha itt is lehetne valakit látogatni!!!
Az a hölgy egy nagy nulla! Az ágy is kicsi erősen dugni semm lehet! Francia meg gumival!! Nem ajánlom!
Sziasztok Komló hirdetőnél Merynél volt valaki?
Köszi a választ.
Hát igen,nem ritka az ilyen.Vannak"lányok"akiknek nemigen számít,hogy a vendég rájuk szánja a pénze mellett az idejét is.Ha nem tud,nem akar fogadni "jelezze"
Csak annyit füznék még hozzá hogy a megbeszélt időpontban hívtam semmi reakció ezután még legalább ötször probáltam semmi!Hát részemről ő is a nem ajánlott kategória ezután!Ahogyan szokták kérni hogy ha nem tud menni az ember fia akkor legalább szóljon.Szerintem ez azéz vissza felé is jó lenne ha működne!
Chrislloyd · Újonc · És én nagyon szívesen menni is fogok 😙
Ez kulturált volt, helyesírási hibáktól mentes, rendesen megfogalmazott kis iromány. Neked az a bajod vele, hogy rontja az üzleteteket. Ld.másik kommentem. Mostmár kirakhatsz! Köszi!
Most értettem meg a játékszabályt! Ti meg az úrikisasszonyok-egy csapat, egy érdekeltség. A fórumozó, lányokhoz járó pedig a másik csapat. Ti éltek belőlünk, mi meg fizessünk és kussoljunk. Ha mi itt a szánkra veszünk valakit, azt bevéditek, mert rontjuk az üzletet! Végre megvan a megfejtés! Köszi, hogy itt lehettem!
Kértük már párszor, hogy kulturált formában próbáljatok fórumozni. Úgy tűnik ez nehézségekbe ütközik.
Kérlek, vedd ezt utolsó figyelmeztetésnek.
Őszintén szólva eleve nem igazán szeretnénk ebbe belemenni, de a "visszaszájalni" kifejezés után még akkor se tennénk, ha lenne.
Szegénységi bizonyítvány.
Akkor még szerencse hogy ma át b.szott!Így megúszam egy felesleges kört!
Kedves @admin! Biztos' jó így egymás közt fórumozni a felhasználói oldalon, hogy beregiznek a szolgáltatói oldal képviselői és nekiállnak visszaszájalni arra, amit mi egymás okulására írunk? Bennünket se engednek be hozzájuk...
Addig a 20 percig se kellett dolgoznod, mama, amíg a butaságot hallgattad.Örülök, hogy pszichológusnak érezted magad, mert mások azt kilenc évig tanulják, nem csak érzik. Az "élet iskolája" a hozzád hasonló tanulatlanoknak való. Az a 120 amúgy 130, viszont frissen fürödve érkeztem abba az ágyba, ami nem a tied, hanem az egész városé. Higiéniás tanácsot pedig ne az adjon már, akiben előttem 5 perccel még más volt...
Szerintem is!
Ráadásul ha kinézel magadnak mondjuk hármat, abból könnyen meglehet, hogy mindhárom öregebb, csúnyább, kövérebb lesz, mint ahogy azt magáról állítja. A fotókra se lehet sokat adni, ha azt profi csinálja, elhiszed, hogy pl.Any 41 éves, de ha odamégy, látni fogod, hogy 55.
Andi kerülendő!Pocsék és vagy 60 éves 10 évvel ezelőtti képek.Nem egy szépség kamu képek!
Szerinted?Bujkál fél,hogy megbukik azért is nem hirdeti magát önállóan!Miért is van a sokadik helyen?Már nem egy embert leszedett pénzzel!
Nyilván ez erősen benne van, ízlések és pofonok ugye: szubjektivitás erősssen bejáccik. Ezért kell megfelelően 'kategorizálni' az ajánló havert is néha...:-))
üdv:
spray
....vagy csak nagyon ráért a magas *rai miatt....és addig is hasznosan töltötte az időt: olvasgatta a fórumot:-)))
üdv:
spray
Tegnaphoz képest csökkentek az árak ma már más tarifát kaptam az adott leányzotol... Nem tudom érdekes.. lehet azért mert ma családi volt