Én is erre várok, régen voltam nála és tényleg ügyes volt mindenben.
Sajnos már csak masszázst vállal, amit tiszteletben tartok, de csak emiatt már nem járok hozzá.
Én is erre várok, régen voltam nála és tényleg ügyes volt mindenben.
Sajnos már csak masszázst vállal, amit tiszteletben tartok, de csak emiatt már nem járok hozzá.
Sziasztok!
Látom Lana is itt van. Egyszer voltam nála, nagyon jó volt a kiscsaj bomba alak, formás szilikon cicik. Kár, hogy aktust már nem vállal, pedig nagyon szűk kis puncija van, szuper volt benne lenni és a franciája is mesteri volt. Ha megint,,komolyabb szintre'' lép tuti meglátogatom.
Bátran kiprobálhatod. Rendben van a hölgy is és a szolgáltatás is.
Bikuci007 · Újonc · Bátran ajánlom! Én már voltam vele és nem ért csalodás! Nagyon szép a leányzó és a franciája se kutya😉🤤
Belláról van infója valakinek? Félek túl szép hogy igaz legyen
Alexan · Újonc · Sziasztok fórumtársak!
Múlt héten bepróbálkoztam Hanna(27) nél.
Régi kiszemelt volt számomra.Híváskor unott és lehangoló hangú leányzó adott információt.Reméltem személyesen jobb hangulatúra sikeredik majd a találkánk.
Hát nem ,sajnos.Rossz napja lehetett.Mosolyt és jó kedéjt,csak másik vendég telefonhívása csalt ki belöle.
Megtette amit kértem tőle,hozzáállása kifogástalan.Franciája nagyon jó volt.Kölcsönös franciát hang nélkül "tűrte".Paciban kezdtük és nem sokára így is lett végem.
Én személy szerint sajnálom,hogy Hanna adatlapján ígért kedvessége és barátnő feelingje nem aktivizálódott az együttlétünk alatt.
Sziasztok!
Melissa (51) hölgyeikével szemezgetek. Valakinek van már vele tapasztalata?
Mindenképp szeretnék egy érett milfecskét kipróbálni kit tudtok javasolni? Popó szex nem hátrány :D
Szeva haver!:-))
Ahogy kérted anno, immár másodszor küldtem el belső üzenetben, akiket én javaslok számodra, hogy szerintem tőlük érdeklődj:-P
De ha neked ez ekkora tortúra......:-)))))
üdv:
spray
Gréti (21)
Mint mindenki más én is csak ajánlani tudom Grétit! Aranyos fiatal csaj, brutál testel és vendégszerető hozzáállásal! Az ágyban is végig aktív és a francia amit csinál az nagyon komoly, főleg amikor torokra veszi a szerszámot :) Remélem még sokáig marad nálunk mert ő az akihez még biztosan megyek!
Kár itt kardoskodni. A hsz. - ek helyesírás és fogalmazás terén, hűen tükrözik a valóságot!
Ez olyan mint az arcmimika. Mindent elárul..... 😂😂😂!
Nem is baj, hogy a támogatói oldal hozzászól. Legalább tudjuk hova nem kell menni......!
Engem is érdekelne mercike
Nem...Nem csak te🤣
A,"régi" jó szolgáltató csajok sajnos már el tüntek...Tényleg kész katasztrófa ez a müfaj már,ebben a villágban...Sajnos a fiatal lányok tényleg csak gyorsan,sokat akarnak lezavarni...Gőzük sincs arrol ,hogy mi is lenne a szerepük..Hogy a ferfiak nem "csak dugni " mennének..El felejtik hogy ŐK szolgáltatok..Bunkók,arogánsak..Azt sirnak hogy "alig van vendi",stb...Hát kérem szépen ezt még, sok lánynak igencsak tanulnia kéne..
Eszem meg áll h a legutobbi hőlgy azt mondja nekem h ha " testre akarom akkor előtte takarjuk le papir tőrlővel a pociját,de igy plussz 8 rozsa száll🤣🤣🤣🤣🤣""""Édes istenem..
Tisztelt Adamguah..kollega..Szekesfehervár sem külömb...nyugi..
Később meg bővbben...
Üdv!
Deniz-ről van valakinek használható infója?
Nándi · Őstag · A tegnapi vegyes képeket látva 101, hogy átverős lehúzás van!!
Szerintem egy régi hirdetés képeivel akarnak "palimadarakat" fogni.
Akkoriban fénykép garis volt a hirdetés!
Most miért nem az!?
A kérdés természetesen költői!
Érdekes a Viber és a telós kommunikáció!
Aki szereti ha fenyegetik, hívja vagy írjon a számra! :D
Köszönöm szépen az információt. Hogy nem hirdet, ezer meg egy ona lehet: lejárt a hirdetése, szabadságolta magát, akármi. Bízom benne, higy hamarosan újra látjuk.
Nincs infóm.
Nem mentettem el a számát.
Biztosan oka van rá ha most nem hirdet de várj szerintem kicsit biztosan előkerül majd. : )
Belváros.
Legalábbis én ott voltam nála legutóbb.
Valakinek van bármiféle tapasztalata Mercikével ?
Ennyire fontos a vendég, és hogy jó sok vendége legyen...
Szégyenlős a drága amióta férjhez ment!