Dzsungellakó!
Ha még nem ment ki a szilveszterkor elfogyasztott fogalmazásgátló hatása, ne erőltesd az írást!
De lehet bennem van a hiba, mert igazán értem mit is akartál közölni. :D
Nándi · Őstag · Dzsungellakó!
Ha még nem ment ki a szilveszterkor elfogyasztott fogalmazásgátló hatása, ne erőltesd az írást!
De lehet bennem van a hiba, mert igazán értem mit is akartál közölni. :D
staffi · Őstag · Írt!! Ominik!! Olvass vissza egy kicsit.
Én nem ítélkeztem,mindennek 2 oldala van😊meg kell hallgatni mindkettőt😊
Igazad van neked is, több vendég meg fordul nálunk is, nyílván van olyan aki alapból mogorván jön be az ajtón és azt hiszi hogy ő itt az atya uristen…. Na hát ilyentől nyilván el megy az ember kedve is..
Abból a 100 vendégből mindig van egy emberke sajnos aki egyfolytában járassa lefelé a lányokat… részletesen válaszolj kérlek hogy én mivel húztalak le?!
Úgy látom fáj az igazság
Én nem csicskáztalak le, ezzel magadat minősited
Nem mindenkiről írom a rossz kommenteket, csak az olyanokról mint te(akik azt érdemlik)
Részletesen most sajnos nem tudok neked válaszolni, de majd megteszem
A negatív komment is komment…tudni kellene ezt is helyén kezelni,lehet hogy a véleményt alkotó ember nem érezte jól magát én vagy a másik jól fogjuk…mindenhez 2 ember kell
viszont a kedves hirdető részéről megfogalmazott válasz nem éppen az emberek szimpátiáját fogja elnyerni szerintem…(csak az én véleményem)
viszont ha belegondolok, hogy a szolgáltatás is olyan minőségben zajlik mint itt a válasz…akkor lehet hogy még csak próbát sem ér meg RÉSZEMRŐL…
szemezgettem én is a hirdetéssel…de elgondolkodtató sajnos
Te mindenkiről csak a rossz kommentet írod, valószínű nem velünk van a probléma hanem veled te csicska!!
Alexan · Újonc · Kata 37 egy meglepetés hölgy számomra.Amit akartam megkaptam.Kedves,aranyos,szép arcú.Nem modell alkat,nem is hibátlan.Mégis van benne valami,ami magávalragadó.Hétköznapi leányzó,aki érző lélek.Szereti ha simogatják,szereti ha nem csak "kihasználni" akarja a partner.Olyan Bellácska tipusú,már aki emlékszik rá régről.
Sziasztok.
A tantra masszazsos hölgyet meglátogatta már valaki ?
Sziasztok. Egy jó kis milf Dóra 53? Ha valaki felkereste írjon már róla ! Sajnos most nem tudok menni még hozzá. De ha jó akkor fel fogom keresni. De addig is...
Nyuszika12 -ről van tapasztalatotok?
Persze-persze,mozdonyszőke.
Petya_001 · Tag · Szolibarna? 😆😆😆
Petya_001 · Tag · Ha sok pénzed van és nem tudod mire költeni akkor menj. Szex nem lesz sok, de legalább hamar vége. :)
staffi · Őstag · Enged el... inkabb hívj meg egy italra engem😉😉🥂Jobban jársz...
kerüld el messzire levesz mint télikabátot a fogasról lehúzós hazug kerülendő,,,
Palika28, a keresőt majd én használom helyetted... ;) Szívesen :)
Palika28 · Újonc · Levelek Melani? Volt már nála valaki?
Nagyon szépen köszönöm várlak sok szeretettel 2023-ban is puszi