Sziasztok
Nyíregyháza
Vallaki ❤️❤️
Sziasztok
Nyíregyháza
Vallaki ❤️❤️
Alexan · Újonc · Köszönöm Lorácska!😘
Mi ketten már régebb óta ismerjük egymást.Előbb ismertelek meg beszélgetéseink alkalmával és utána vettem a bátorságot,hogy személyesen is találkozzunk.😘🤗
Így már szinte egymásra hangolódhattunk.
Manapság ritka az ilyen kapcsolat hírdető és vendég között.
Kívánom Hanna,hogy sok olyan vendéged legyen akik magadért szeretnek,na meg persze akik hölgyként kezelnek!🤗
Alexan · Újonc · Ne irígykedjél! :D Finomságra nem volt panaszom kolléga.
Alexan · Újonc · Köszönöm a visszajelzésedet Hanna!🤗🌹
Így korrekt,ha mindkét fél leírja a véleményét.
December elsején voltam nálad,nemsokkal délelőtt,ha még beugrik valami rólam.😘
Fél óra/óra alatt kell két idegennek egymásra hangolódni,ez néha nem könnyű.
Amit tudtam megtettem.Ennyi sikeredett.Nincs evvel semmi gond.Szerintem aki jobban ismer téged,biztosan más élményekkel távozik tőled.
Köszönöm,hogy beengedtél az intimszférádba,és rosszalkodhattam veled.😘
Üdvözlettel:egy szexmániás😊
Köszönöm, azt ki emeltem,hogy az üzenetem vége nem kifejezetten neki szólt köztük nem volt meg a szimpátia ezek szerint ennyi, hisz nem a szolgáltatással volt problémája.
Nyílván válogatok a vendégek között én is ezeket a belső dolgokat azoknak szántam akiket te is említettél az üzeneted közepén.
Ezzel részemről én le is zártam ezt a dolgot.
slimjohn · Újonc · Úgy vélem, a korábbi tapasztalataim nyomán, illik hozzá szólnom a Hannát (27) érintő észrevételekhez. Jó ideig jártam Hannához és - ahogy az adatlapján megírt rövidke beszámolóm is tükrözi - nagyon kedvező tapasztalatokat szereztem nála. Helyes, csinos, korrekt lány, s valóban megteszi mindazt, amit előzetesen elvállalt. Az említett beszámolómat továbbra is fenntartom, s annak, hogy rég látogattam meg, rajta kívül álló oka van. A mostanság aktív szolgáltatók mezőnyében ő egy biztos pont, egy jó választás lehet mindazok számára, akik kedvelik a vékony, fiatal lányokat. A minapi hozzászólásokban említett hangulati tényezők kapcsán én is egy ismert szólás-mondást szeretnék idézni: "Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten."
Nándi · Őstag · :D Menjél Te Nagymágocsra! A Finom csajszik úgysem neked valók.
Sziasztok! Zoé 23hoz volt már valakinek szerencséje?
Staffi te szépen megfogalmaztad! És lehet még a szolgáltatásig el se jut a férfi,már a zuhanyzás után se guba se semmi! Az az igazi gyors meló! És valakinek boldog valaki meg inkább költötte volna máshová jobban járt volna szitú!
staffi · Őstag · Persze ,hogy sok a hirdető hiszen nekik is itt a karácsony a nyakukon es ők is össze akarnak gyüjteni valami kis fa alá valót... na ilyenkor érdemes vigyazzni az ujakkal mert ott nagyobb a valoszínüsége ,hogy hirtelen akarnak tallért gyüjteni és minnél gyorsabban.... nem mondom hogy ez minden újra igaz de a nagytöbbségre tuti... ilyenkor jobban jár az ember a megbízhato régi szolgáltatókkal mert azok nem fogják lejáratni a nevüvek azzal ,hogy kapkodnak,sietettnek mert minnél több vendéget le akarnak "tudni" ha valaki mégis ujat kívan meg, akkor ne legyen magának való es ossza meg a tapasztalatot mert ha negatív a látogatás azzal csak a hirdetőnek teszünk jót ha nem irjuk ki a forumra ....akkor szép karácsonya lesz mert többe bele fognak futni a gyenge szolgáltatoba...
Airgeneral · Újonc · Bella abszolút csalódásmentes. Rendszeresen látogatom, menj nyugodtan.
Pl itt van Adri 32. Mint látni 2 ember kedveli. Biztos nem volt hozzá senki,de nekem akkor is bejön a popsi amit látok a képen! De nem fogok menni mert tudom hogy rácsesznék!
Sokszor azért megy az ember más lányokhoz szerintem,mert benne van a vadász ösztön a férfiakban! Nekem pl egy állandós csaj van akihez járok, minden a kedvemre van,de azért szeretek újat felfedezni! Arra reagálva hogy egy lányról infózni kell,sokszor vagy nincs válasz addigra,vagy ő vagy egy közeli ismerős írja hogy jó! És akkor hopp beleszalad az ember mégis! Azok az emberek akik itt sokszor hozzá szólnak,akik hitelesek,nem járnak mindenkihez,ezért ők se tudnak sajnos mindig segíteni.
Jaja a tanulópénzt meg kell fizetni, vagy kérdezni, mert köztudott h a leveleki Melani egy lehuzos nyafogos nulla, itt is nyomta a ferikörúton a jó múltkorában, én is belszaladtam. De kihoztam a legjobbat a szotribol. Amikor nyafogott momdtam h jo akkor 69 legyen, na adtam is neki, kilefetyeltem azt a kemeny formás seggét rendesen. Másra nem való sanos, de amúgy kár érte.
Köszönöm szépen itt a lényeg ! Sok puszi 😘
Szia /Sziasztok! 😘
Köszönöm a véleményed.
Rossz napja volt... Emberek vagyunk mi is akármilyen nehéz ezt el fogadni, illetve nem hiszem,hogy ilyen jellegű volt a probléma nyílván azt nem vetitetem ki vendégre.!
Mosolyt és jó kedéjt ...na ez az akkor nem lehet,hogy olyat kérdeztél vagy épp te is olyan voltál 🤔
Franciát tűrte... Hát öhm erre nem tudok mit mondani ha jó-jó ha nem-nem.
Hozzáállása kifogástalan... Köszönöm korrekt szolgáltatónak tartom magam amit meg beszélünk az úgy van.
Viszont ha a szolgáltatás jó csak a kedvem rossz (szerinted) akkor lehet ott a másik oldallal is van probléma.
Érdekes ez a fórumozás a férfiak le tudják írni a véleményüket nincs is ezzel probléma de ti meg tudtok minket nézni viszont a véleményezőt nem ... Amit nem kéne el felejteni!
Hogy egy kicsit rolatok is kerüljön ki pár dolog EZ MÁR NEM KONKRÉTAN NEKED SZÓL AKINEK NEM INGE NEM VESZI MAGÁRA ha el küldök egy férfit fürdeni és igaz ,hogy meg fürdik de a faszán a bőrt nem húzza le és ott nem mossa meg az egyenlő mintha nem fürdött volna és ezután jöhet hogy nem tudom miért volt bunkó és unott a hölgy hisz én igényes vagyok és kedves....
Vagy nem lehet "normálisan"lovagolni rajta mert bizonyos távolságból érződik a szájszaga pedig biztosítom a kis poharat és száj vizet akkor ne csodálkozzunk hogy "jó képűnek tartom magam de háttal ült bele"...
A legjobb negatív véleményt ír egy találkozás után el jön megint két lehetőség van vagy csak jönne mert nekem is negatív volt és nem engedem vagy változik a véleménye de a kommentje marad 😁 szerintem nem lehet nagy véleményt írni egy találkozás után se pozitívat se negatívat hiszen ez az egész két emberes dolog és ne felejtsük el ez egy üzlet én adom a diszkréciót és a nagy duuurt ami szerintem a lényeg te pedig a pénzt ha nyuszi puszit szeretnél akkor szerelmet keressél de ne itt azt nem lehet venni pénzért.
Személy szerint a lényeg a Diszkréció/ Higiénia/A képek alapján kiválasztott hölgy fogad az ajtóban is/Időközben nincs áremelkedés és a megbeszélt dolgok történnek.
Az,hogy most az egyiknek jó a másiknak nem hát mindenkinek nem lehet meg felelni .
Több éve ismerem Hannát, kisebb kihagyásokkal rendszeresen látogatom. Kitűnő szolgáltató. Viszont tény, hogy -mint minden esetben- amilyen az "adjon Isten", olyan a "fogadj Isten" is. A partner viselkedése meghatározza a leányzó hozzáállását is. Mint ahogyan a nem megfelelő száj-higiénia is...., meg sok minden más. A rózsacsokorért nem vesszük meg a leányzót, hanem csupán a megbeszélt összetételű szolgáltatást.
És azért Hannánál elég tág a hagyományos szexhez kapcsolódó lehetőségek tárháza.
staffi · Őstag · Fel a fejjel....én is igy kezdtem😉😉
Köszönjük szépen a hasznos információt? Sajnos a Meli 22 vel én is így jártam. Ott ültem a parkolóban,se a telefont nem vette fel ,se nem írt hogy nem jó neki! Szerintem is kamus egy nő! De aki volt nála az biztos jól érezte magát! Sajnos még mindig megéri kérdezni és a jól bevált szolgáltatókhoz elmenni! Legalább ott nincs ilyen szitu!
staffi · Őstag · Pár napja még itt a forumon oda mondtad ,hogy biztos van olyan a Meli mint a másik két lany es ne vegyük el a kedved tőle.. nos.. nem vettük el.. legalább tapasztaltad te is amit már mi nagyon sokan,hogy ha a Melihez mész akkor kötelező a "b"-terv mert máskent lehet hoppon maradsz sőt... ha kérdezel a forumon lehet a levelekit se látogatod meg... de hát mindeki igy kezdte a tapasztalat szerzést, sok sok buktával....