Szégyenlős a drága amióta férjhez ment!
Szégyenlős a drága amióta férjhez ment!
Nándi · Őstag · Vajon miért takarta ki bájos arcát? Dél előtt illetve, öt évvel ezelőtt mikor Győrben hirdetett nem volt ennyire szégyenlős!
Mondjuk akkor nem ezt a webkamos bar.mságot tolta! :)
Sajnos sok olyan lány van, aki hirdeti az elérhetőséget Viberen, aztán nem válaszol. Egyébként nem értem miért jobb nekik a hívás,? Viberen látja a számomat ugyanúgy, sőt a profilképemet is. Igaz, a szó elszáll, az írás marad, tehát ha valaki megírni nem meri a vállalásait csak szóban elmondani, akkor benne van a pakliban, hogy mire odaérsz változik a reprtoár. Ha megírja akkor nem tudja letagadni. Tévedések elkerülése végett ezt nem egy személyről írom, hanem általánosan.
Sziasztok tud valaki megbízhatót az oldalról az újak közül.
Isten barmai!A fórumon nem csak fényezni kell!A pozitív mellett a negatív véleményeknek is helye van.A hangos zenének nincs helye szex közben itt írtam le mert erre van az oldal!A mocskolódó embereknek üzenem mindenki magából indul ki nekem van pénzem arra amire szeretném.Másrészt ti lehet futtattok lányokat én ilyennel nem sározom be a kezem egész Zala halott,de nektek biztos bejönnek a kissebbségek.Nem lejáratás amit írtam tapasztalat és rossz!Nyugodtan babusgassátok Nattasát a valós paramétereit is írja ki valósággal szétfolyik amit a képei nem tükröznek!
Voltál nála? Én is kinéztem magamnak egy menetre a képek és a szöveg alapján.
Sziasztok. A nyírtelki Szilvinél volt már valaki?
Nem tudom hogy ezt mire véljem
De rád hagyom
De ami nem fedi a valóságot akor nem értem hogy minek kel
Feketiteni a másikat
Ha valóban volt nála! Akkor amit kapott ez a köszönet
Szánalmas !!!
Amadeus · Újonc · Sziasztok!
Sokszor voltam Nattasánál
Egyáltalán nem volt hasonló dolog amit itt a srác vagy nő
Simi 92 álit
Simi 92 nem tudom hogy miről patogsz itt de nem hinném
Hogy ezt így kelet volna le tisztázni
Ha tényleg így is tőrtént akkor mért nem jeleztél neki hogy ne haragugy nem kel zene
Vagy ha valóban csak ara megy ki a játék hogy sárosicsad
Mert le vagy tiltva nála
Mert hanta pali vagy
Mert nincs pénzed hogy el meny hozzá
Mert félsz a pinátol
Olvastam a kommenteket
És olvastam a hozzászolásokat
Ne haragugy de ebből az jön le hogy te sárositani akarod őt
Mert valami nem jött össze neked
Ezt szerintem vond vissza ezt a komentedet
Ez teljes mértékben hazugság!
Teljesen ki vagyok szolgálva
Még ő!
Kérdezi meg hogy milyen hangulatot szeretnék
Pl.
Gyertya fény
Film nézés
Szex film nézés
Vagy esetleg zenne de nem az a durva hanem az a lágy és nem üvöltve
Lehet azért írtál ide hogy besározd mert a csajod akit futac nem ügyesebb mindt Nattasa
Figyelj eléggé jól ismerlek téged
Ne kavard itt a szart
Ha nem megy az ipar ne itt szenyezd a levegöt
Szia
Nem tudom hogy miröl hablatyolsz itt
Én Többszőr voltam nála és nem volt semmi gond vele és a kőrülményel
Ha esetleg be szeretnéd itt sárositani Nattasát azt nem itt kéne
Az ha nincs pénzed mert minden csaj emelte a tarifát az a te problémád
Tudok egy jobbat rázd ki magadnak az ingyen van!
Lea hirdeti érdeklődni lehet viberen és baszik válaszolni jellemtelen!
Angi volt Dius továbbra sem ajánlott!
A héten jártam Nattasánál jó módjában már nem tudja miért mit kérjen!Bömböl üvölt a tévé miközben lazulni megyek hozzá!
Bogi nagy ívben kerülendő!!!Előre kell 5 rózsaszálat utalni és előre kell időpontot foglalni mint az orvosnál!Van elképzelésem mennyire korrekt lehet ezek után!
Sziasztok! Engem is érdekelne! 😊
Repeatedly · Újonc · Lili (26). Ő nem ugyanaz esetleg, aki pár hete még más néven, más képekkel hirdetett, az előtt meg még Heni is volt?
Pár próbálkozás érdemi eredmény nélkül:
Szandra (36+) : A kiírtakhoz képest nincs masszázs és a kapcsolódó dolgok, "valaki" bejelölte neki.
Monikaaa(48) : Gyanúsan alacsony árazás, de a megbeszélt időpontban már nem vette fel a telefont.
Suzy (40) : Amint szóba került a prosztata masszázs, az ár a duplájára ugrott, mert az már a domina kategória. Meg itt is egyes opciókat "valaki" bejelölt, de igazából azokat nem csinálja. Egyéb okokból nem jutottam el ide sem.
Tomi05 · Kvázi-tag · Erre mondják azt ,hogy akinek nincs esze legyen notesze . :) Mert ha már egy nőnek be van táblázva minden órája akkor tegye meg azt ,h vegyen egy füzetet és írja be a kliens nevét , tel.számát és ,h hány órára megy. És ha valami közbe jön neki, tud küldeni egy SMST ,hogy bocs de nam jó az időpont mert szülni mentem stb. :)
Üdv Tagok! nem tud valaki róla hogy Vivien masszőz volt nagyon sportos alkat 35év körüli feszes popsival hova lett ? Nyíregyházán a Bánki suli után kellett egy kis kellemes utcában keresni földszinten egy rattan szerű szív volt az ajtón. Augusztus óta nem látom pedig igérte, hogy kapok kontaktot és talán Debrecenbe lesz de ott se látom.